-
4-2-3-1 kullanıyorum.
Volkan Demirel
Gökhan Gönül - Joseph Yobo - Serdar Kesimal - Reto Ziegler
Raul Meireles - Emre Belözoğlu
Milos Krasic - Cristian Baroni - Caner Erkin
Moussa Sow
Yedekler; Erten Ersu - Mehmet Topal - Hasan Ali Kaldırım - Onür Kaya - Veysel Sarı - Tita - Semih Şentürk
Bekir, Egemen, Kuyt, Webo, Recep sakatlıklar ve cezalar doğrultusunda kadroda yer alıyorlar. Tita, Veysel, Onür transfer edildi, Ziegler'in bonservisini aldık. Ayrıca 2-3 tane regen transferi yaptık. Salih ilk sezon şans bulamadı fakat bu yıl kiralık yolladık, yavaş yavaş hazırlıyoruz.
Bienvenu, Stoch yedek kadroda yer alıyorlar ve kulüp arıyoruz harıl harıl. Sezer Öztürk'ü sezon başında kiralık olarak Bursaspor'a yolladım ama keşke yollamaz olaydım. Sakatlıklar biraz belimizi büktü ve onu arar olduk. Profil belki yeterli değil ama benim gibi şans veren teknik adamların yönetiminde iyi performans verebiliyor.
Mehmet Topuz'u ise bedava yollamak zorunda kaldık, istediğimiz teklifleri alamadık ve gitmesine izin verdik. Selçuk Şahin keza öyle. Serkan Kırıntılı ise 300B fiyata gitti.
İlk sezon 7 puan farkla ligi şampiyon tamamladık, kupada talihsiz bir şekilde erken elendik. Şampiyonlar Ligi'nde 90. dakikada yediğimiz gol ile çeyrek finali kaçırdık.
Bu arada Bursaspor'la Serdar Aziz için görüştüm ve 25M£ istediler. Çok garibime gidiyor böyle olaylar artık.
Mesaj Yetkileri