Öncelikle takımımı tebrik ediyorum.

Maç başlar başlamaz savaş çıktı sandım, Sahaya atılan ses bombalarının, yakılan meşalelerin sayısını bilmek mümkün değil. Bu adamlar Bursa'dan buraya gelene kadar 3-5 defa kontrolden geçiriliyor. Stada girmeden kontrolden geçiyor. Yahu gün geliyor biz stada girerken ufacık demir paraya müsaade etmeyenler nasıl bunlara göz yumuyor anlamak mümkün değil.

Emre Belözoğlu gerçekten büyük oyuncu. Bir oyuncunun koca takımın futbolunu nasıl değiştirdiğine tanık olmak böyle olsa gerek. Umarım ciddi bir sakatlığı olmaz. Cristian biten maçta yine ortaya çıksa da oyunun kıran kırana geçtiği veya tıkandığı anda piyasada olmaması yine gözlerden kaçmadı. Hasan Ali bana göre günün iyi oynayanlarından biriydi. Carson kupa maçındaki gibi yine hatayla bir gol hediye etti. Batalla'yı izlemek gerçekten keyifli, Pinto olmayınca onun da yapabilecekleri kısıtlandı.

Son olarak kenarda 25 dakika ısındı Krasiç, Maç 3-1 almadı, 4-1 oldu, Meireles çıktı Egemen girdi. Yani şu değişikliğin mantığını 1 kişi bile bana açıklayamaz. Oyun kopmuş Al Salih'i veya Krasiç'i takıma kazandır, Moralleri yerine gelsin, Egemen'i oyuna almak bize ne kazandırdı ilginç.

Haftaya çok önemli bir deplasman var bu galibiyetin anlam kazanması için Antalya'da da kazanmamız gerekiyor.