Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

14 53.85%
  • Berabere biter

4 15.38%
  • Bursaspor kazanır

8 30.77%
1 ile 30 arası toplam 226 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor | STSL 25. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sow'un kaleciye net teması var 2. golde. Fauldü pozisyon. Kuyt'ın golü de verilmeyebilirdi önceki pozisyonda kaleci sakatlanmıştı çünkü. Bu pozisyonlar maçın kader anlarıydı ve hakem bence yanlış yaptı ikisinde de.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Sow'un kaleciye net teması var 2. golde. Fauldü pozisyon. Kuyt'ın golü de verilmeyebilirdi önceki pozisyonda kaleci sakatlanmıştı çünkü. Bu pozisyonlar maçın kader anlarıydı ve hakem bence yanlış yaptı ikisinde de.
    Kuyt'ın gol ne alaka kendi oyuncusuyla çarpıştı kaleci, temiz gol.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

1.pozisyona katilabilirim belki de 2.si icin yorumun biraz zorlama oldu gibi geldi bana. (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    1.pozisyona katilabilirim belki de 2.si icin yorumun biraz zorlama oldu gibi geldi bana. (:
    Quote Originally Posted by himone View Post
    Kuyt'ın gol ne alaka kendi oyuncusuyla çarpıştı kaleci, temiz gol.
    Faul var demedim zaten. Sakatlanıyor kaleci. Bildiğim kadarı ile kaleci sakatken oyun devam edemez diyor kural ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Faul var demedim zaten. Sakatlanıyor kaleci. Bildiğim kadarı ile kaleci sakatken oyun devam edemez diyor kural ?
    tamam anladim zaten seni ama saniyelik pozisyon. orda golu vermese o hakemi oracikta oldururler. sakatlanmasa bile kalkip kurtarabilecegi bir pozisyon da degil ustelik, hala zorlama buluyorum. iyi o zaman misal sow calim atarken kaleci ayagi burkuldu. kale bos oyun duracak mi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    tamam anladim zaten seni ama saniyelik pozisyon. orda golu vermese o hakemi oracikta oldururler. sakatlanmasa bile kalkip kurtarabilecegi bir pozisyon da degil ustelik, hala zorlama buluyorum. iyi o zaman misal sow calim atarken kaleci ayagi burkuldu. kale bos oyun duracak mi
    Bilemiyorum fakat tartışmaya açık bence..
    Futbolcu Bilgileri

Mesaj Yetkileri