Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

14 53.85%
  • Berabere biter

4 15.38%
  • Bursaspor kazanır

8 30.77%
Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 226 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor | STSL 25. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel galibiyet oldu kritik maçta. Gol de temizdi orada ne faulu çıkardı millet anlamadım?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Aziz yine ne yaptı ya? birisi bizi de aydınlatsın. 2 dk rahat duramıyor bu herif.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Devre Arasında hakemlere fırça atmış diyorlar ondan dolayı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Güzel galibiyet oldu kritik maçta. Gol de temizdi orada ne faulu çıkardı millet anlamadım?
    Altıpas içinde kaleci havadayken,kaleciye yapılan bir temas faul oluyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Birisinin bu hakemler dur demesilazımdı.

Zekeriya Alp , şu takımın hakkı çok yenildi derken hakemler etkilenmiyor muydu ? geçin bunları geçin

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Aziz tamamen saçmalamaya başladı. Takımı bu şekilde savunacağını zannediyor herhalde, 1 ay falan hak mahrumiyeti verilir diye düşünyorum. Bu Aziz Yıldırım için garipsenicek bir durum değil, Federasyon ceza vermezse garip olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu arada Semih yine kötüydü lütfen oynamasın Semih fizik olarak tamamen bitmiş oyun zekasını da kaybetmiş.

8. Default

Bu arada Fenerbahçe'nin son dönemde oynadığı futbolu beğendiğimi belirtmem gerek İyice anti-fb'li durumuna düşmemeyim gözünüzde

Bu maçı da sonuna kadar hak etti kazandı ancak eminim Fenerbahçe taraftarının da hoşuna gitmiyordur futbollarının futbol dışı durumlarla lekelenmesi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Altıpas içinde kaleci havadayken,kaleciye yapılan bir temas faul oluyor.
    Aynen bence de.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Bu arada Fenerbahçe'nin son dönemde oynadığı futbolu beğendiğimi belirtmem gerek İyice anti-fb'li durumuna düşmemeyim gözünüzde

Bu maçı da sonuna kadar hak etti kazandı ancak eminim Fenerbahçe taraftarının da hoşuna gitmiyordur futbollarının futbol dışı durumlarla lekelenmesi.

ben her karambolde atılan golde , her en ufak şüpheli golde Allah'ım lütfen bir hata olmasın da milletin saçma sapan muhabbetlerini çekmeyelim diye yalvarıyorum.

Çünkü bizim ligimizin hakemleri çok kötü , hatta Avrupa'da da çok kötü hakemler var , hakemlerin işi çok zor , bazıları art niyetli kabul etmek lazım ama mesela bu maçın hakemi kötü yani adam , herkesin bildiği bir şey.

Ama yine de eyyam yaptığını , takım kayırdığını ve çok büyük hatalar yaptığını düşünmüyorum bugün , kararlar yerindeydi , Sow'un pozisyonunda Sow topa çıkmış , arkası dönük temas varsa da bilerek yapılan bir temas değil ve Carson kaçırıyor yani elinden , Sow ne yapsın kayıp mı olsun , ışınlansınmı adam topa çıkmış , tehlikeli veya temas vermek amacıyla da çıkmıyor.

Diğer gol de zaten çift ofsayt , birine kaldırmasan , diğerine kaldırıcan , biz böyle yenilsek , söyleyeceğim tek şey bunun mazareti yok , iyi oynayan kazandı , 4-1 yenildik der geçerim.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Birisinin bu hakemler dur demesilazımdı.

Zekeriya Alp , şu takımın hakkı çok yenildi derken hakemler etkilenmiyor muydu ? geçin bunları geçin
    He haksız değil sonuçta En çok canı yanan takım Beşiktaş. Diyoruz ya mevcut TFF ve MHK'nın başındakiler çok pişkin diye.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Gayet iyi oynayıp,hak ettiğimiz bir maç oldu.Hakem kararları genellikle doğruydu fakat Meireles'in golünde kararsız kaldım biraz. İyiler:Meireles,Emre ve Hasan Ali Kaldırım
    Kötüler:Topal ve Semih

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Aynen bence de.
    Böyle inceden mesajlarla ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.

Güzelce kuralı anlattım,kendinize göre bir kural belirlediyseniz oda sizin bileceğiniz bir iştir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Volkan her maç sarı kart görüyor şuan ceza sınırına gelmiştir heralde.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Lig sıralamasında ikili averaja bakılmıyor mu? Şu an Beşiktaş averajla 2. sırada görünüyor. Benim bildiğim ilk maçı 3-0 kazandığımız için önde olmamız gerekiyor. Yoksa sıralama genel avreja göre mi?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by himone View Post
    Lig sıralamasında ikili averaja bakılmıyor mu? Şu an Beşiktaş averajla 2. sırada görünüyor. Benim bildiğim ilk maçı 3-0 kazandığımız için önde olmamız gerekiyor. Yoksa sıralama genel avreja göre mi?
    İki takım arasında oynanan maçlarda kim daha çok gol attıysa sezon sonu puanlar eşit olduğunda o takım önde oluyor,doğal olarak,siz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    İki takım arasında oynanan maçlarda kim daha çok gol attıysa sezon sonu puanlar eşit olduğunda o takım önde oluyor,doğal olarak,siz.
    Ama şu an TFF ve Lig Tv de dahil olmak üzere heryerde BJK önde görünüyor, bana garip geldi. Yoksa ben kuralı yanlış mı biliyorum diye merak ettim birden.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçın devre arasında birşeyler olmuş sanırım. Bu konunun artık bir çözümü bulunması lazım. Bursa cephesinden büyük tepki var.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Lig bitiminde aralrında fazla gol atana bakıyorlar lig devam ederken atılan gol ve averaj önemli bildiğim kadarıyla

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bursaspor cephesi öncelikle maç başlar başlamaz sahaya atılan ses bombalarını, yakılan ve Fenerbahçe tribünlerine atılan sayısız meşaleleri, maytapları ve patlayıcıları, nasıl getirdiklerini falan anlatsın. Düdükle beraber maç mı başladı savaş mı başladı 6-7 dakika anlayamadım. Ama şuan şunu konuşan 1 kişi bile yok. Burada bile benim dışımda kimse dile getirmiyor, ben mi büyütüyorum yoksa anlayamadım.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Lig bitiminde aralrında fazla gol atana bakıyorlar lig devam ederken atılan gol ve averaj önemli bildiğim kadarıyla
    Ne saçma kuralmış o be, hangi sivri zeka düşünmüş onu.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bursaspor cephesi öncelikle maç başlar başlamaz sahaya atılan ses bombalarını, yakılan ve Fenerbahçe tribünlerine atılan sayısız meşaleleri, maytapları ve patlayıcıları, nasıl getirdiklerini falan anlatsın. Düdükle beraber maç mı başladı savaş mı başladı 6-7 dakika anlayamadım. Ama şuan şunu konuşan 1 kişi bile yok. Burada bile benim dışımda kimse dile getirmiyor, ben mi büyütüyorum yoksa anlayamadım.
    Kesinlikle katılıyorum, tribüne gidip sağa sola meşale atan adamların hesabını versinler önce. Benim gözümde o adamların teröristten farkı yok. Takım ayırmıyorum kesinlikle hangi takım taraftarı yaparsa yapsın aynıdır.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Fenerbahçemizin Bursaspor’u 4-1 yendiği maçın sonrasında Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım hakkında gerek görsel, gerekse sosyal medyada oluşturulmaya çalışılan yanlı ve yanlış açıklamalar ve beyanlar üzerine, işbu bilgilendirmeyi kamuoyuna yapma zarureti hâsıl olmuştur.

Öncelikle Başkanımız Aziz Yıldırım’ın akreditasyon yetkilisine haiz bir şekilde soyunma odası koridorlarında karşılaştığı hakemlere hakaret ettiği ve üstüne yürüdüğü şeklindeki beyanlar gerçeği yansıtmamaktadır.

Başkanımızın,"müsabakanın adaletli yönetilmesine" ve "üst üste kasdi faüllerle oyuncularının sakatlanmasına seyirci kalınmasına" yönelik serzenişleri bilerek ve sistemli olarak çarpıtılmaya çalışılmaktadır. Kaldı ki Kulüp olarak hakem yönetimleri ve MHK hakkındaki görüş ve değerlendirmelerimiz açık ve nettir. Fenerbahçe’nin maruz kaldığı sonuca etkili "hakem kararları" karşısında Fenerbahçe Başkanının demokratik haklarını kullanmasının saldırı olarak nitelendirilmesi ise manidardır.

Rakiplerimiz lehine verilen penaltılar, nizami olmayan goller, hakemlere rapor yazdırmamaya yönelik tehditler, ve oyuncularımıza yönelik her türlü karalama ve linç kampanyası basında ve görsel medyada yer bulmazken; Fenerbahçe Spor Kulubü Başkanı hakkında vakit geçirilmeden başlatılan bu kampanyanın bir tek nedeni vardır ki, o da Fenerbahçe’nin "haklı galibiyetinin bazı kesimlerde yarattığı rahatsızlıktır".

Bununla birlikte "tuttukları takımların hakem hatalarından dolayı mağduriyetlerini" açıklama cüretini gösteren resmi görevliler hakkında haber yapmaktan imtina edenlerin, konu Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe olduğu zaman takındıkları tavır tüm kamuoyunun malumudur.Hakemlerimizin gerek uluslararası, gerekse ulusal yarışmalarda sergiledikleri performans ortada olup, bu performanslara yönelik hakaret içermeyen demokratik tavır ve söylemler bir kulüp başkanının en doğal hakkıdır. Ve yaratılmaya çalışılan "Aziz Yıldırım’ın ceza almasına yönelik" bu karalama kampanyasına girişenler karşılarında tüm Fenerbahçe camiasını bulacaktır.Bunu kamuoyu yakın tarihte her olayda görmüş ve yaşamıştır.

Bununla birlikte kendi menajerlik görev değişikliklerinin kamuoyundaki konuşulan perde arkası tartışmalarını , görev yaptığı ve yapacağı iki takım arasındaki müsabakalarda yaşandığı iddia edilen spekülasyonları,özellikle Adanaspor kulübümüzün mağduriyetine yönelik bir takım dedikoduları açıklamak ve kamuyonu bilgilendirmek görevleri dururken, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı hakkında haddini aşan birtakım menajer sıfatlı kişilerin beyan ve açıklamaları tarafımızdan ibret ve dikkatle takip edilmektedir.

Herkesce bilinmelidir ki Fenerbahçe Kulubü Başkanının asli görevi Fenerbahçe Spor Kulübü’nün menfaatlerini her ne pahasına olursa olsun her yerde korumaktan ibarettir. Bu minvalde dahi, sağduyu ve üçüncü kişilerin "kişilik hakları" konusunda her türlü özeni gösteren Sayın Aziz Yıldırım’ın, kendisinden sadır olmayan eylem ve söylemleri kabul etmesi mümkün olmamakla birlikte bu isnatta bulunanlar hakkında ispat külfetlerini yerine getirmedikleri takdirde her türlü yasal yola başvuracağımızı kamuoyuna duyururuz.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Suçsuzluğunu kanıtlamak yerine başkaları da yaptı diyor az biraz psikoloji bilen biri kimin suçlu olduğunu anlayacaktır bence

kimseye karşı bir nefretim yok ama bu adam futbola yakışmıyor aslında bu kaba üslubuyla hiç bir şeye yakışmıyor

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Fenerbahçemizin Bursaspor’u 4-1 yendiği maçın sonrasında Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım hakkında gerek görsel, gerekse sosyal medyada oluşturulmaya çalışılan yanlı ve yanlış açıklamalar ve beyanlar üzerine, işbu bilgilendirmeyi kamuoyuna yapma zarureti hâsıl olmuştur.

Öncelikle Başkanımız Aziz Yıldırım’ın akreditasyon yetkilisine haiz bir şekilde soyunma odası koridorlarında karşılaştığı hakemlere hakaret ettiği ve üstüne yürüdüğü şeklindeki beyanlar gerçeği yansıtmamaktadır.

Başkanımızın,"müsabakanın adaletli yönetilmesine" ve "üst üste kasdi faüllerle oyuncularının sakatlanmasına seyirci kalınmasına" yönelik serzenişleri bilerek ve sistemli olarak çarpıtılmaya çalışılmaktadır. Kaldı ki Kulüp olarak hakem yönetimleri ve MHK hakkındaki görüş ve değerlendirmelerimiz açık ve nettir. Fenerbahçe’nin maruz kaldığı sonuca etkili "hakem kararları" karşısında Fenerbahçe Başkanının demokratik haklarını kullanmasının saldırı olarak nitelendirilmesi ise manidardır.

Rakiplerimiz lehine verilen penaltılar, nizami olmayan goller, hakemlere rapor yazdırmamaya yönelik tehditler, ve oyuncularımıza yönelik her türlü karalama ve linç kampanyası basında ve görsel medyada yer bulmazken; Fenerbahçe Spor Kulubü Başkanı hakkında vakit geçirilmeden başlatılan bu kampanyanın bir tek nedeni vardır ki, o da Fenerbahçe’nin "haklı galibiyetinin bazı kesimlerde yarattığı rahatsızlıktır".

Bununla birlikte "tuttukları takımların hakem hatalarından dolayı mağduriyetlerini" açıklama cüretini gösteren resmi görevliler hakkında haber yapmaktan imtina edenlerin, konu Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe olduğu zaman takındıkları tavır tüm kamuoyunun malumudur.Hakemlerimizin gerek uluslararası, gerekse ulusal yarışmalarda sergiledikleri performans ortada olup, bu performanslara yönelik hakaret içermeyen demokratik tavır ve söylemler bir kulüp başkanının en doğal hakkıdır. Ve yaratılmaya çalışılan "Aziz Yıldırım’ın ceza almasına yönelik" bu karalama kampanyasına girişenler karşılarında tüm Fenerbahçe camiasını bulacaktır.Bunu kamuoyu yakın tarihte her olayda görmüş ve yaşamıştır.

Bununla birlikte kendi menajerlik görev değişikliklerinin kamuoyundaki konuşulan perde arkası tartışmalarını , görev yaptığı ve yapacağı iki takım arasındaki müsabakalarda yaşandığı iddia edilen spekülasyonları,özellikle Adanaspor kulübümüzün mağduriyetine yönelik bir takım dedikoduları açıklamak ve kamuyonu bilgilendirmek görevleri dururken, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı hakkında haddini aşan birtakım menajer sıfatlı kişilerin beyan ve açıklamaları tarafımızdan ibret ve dikkatle takip edilmektedir.

Herkesce bilinmelidir ki Fenerbahçe Kulubü Başkanının asli görevi Fenerbahçe Spor Kulübü’nün menfaatlerini her ne pahasına olursa olsun her yerde korumaktan ibarettir. Bu minvalde dahi, sağduyu ve üçüncü kişilerin "kişilik hakları" konusunda her türlü özeni gösteren Sayın Aziz Yıldırım’ın, kendisinden sadır olmayan eylem ve söylemleri kabul etmesi mümkün olmamakla birlikte bu isnatta bulunanlar hakkında ispat külfetlerini yerine getirmedikleri takdirde her türlü yasal yola başvuracağımızı kamuoyuna duyururuz.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü
    eminim o kadar masumdur he o kadar masum olsa dahi bi başkanın hakeme bunları demesi normal mi ah ah

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Öncelikle Tebrikler. Ancak kötü bir Bursa vardı özellikle savunma açısından. Emre'siz FB'nin dengeleri bozuluyor. Bu kadar kötü savunma yapan bir rakibe karşı böyle farklı bir skor alınması normal.

Meireles'in golünde ben olsam faul çalardım aynen yardımcının yaptığı gibi. Helal olsun o yardımcıya tribünün etkisinde kalmamış, yerinde durmuş. Tabi ki orta hakemin kararı son karardır fakat haftalardır süren çirkinliklerden sonra futbolseverlerin kafası karışık!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

belki bu süha sidal hakkında azıcık da olsa fikir verir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sow'un son golünde 2 çapraz koşu yaptı Bursaspor defansını hallaç pamuğu gibi attı. Önce sağa koştu, hepsini sağa çekti Cristian boş katetti alanı. Sonra geri ileri yaptı bir anda fırladı karşı karşıya. Vuruş şeklini ilk başta anlamadım bile, usta işi.

Çok büyük golcü çok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ya bu adam alkolik biçimde GS futbolcularına saldıran adam değil mi ? en azından ben öyle hatırlıyorum. boşverin ciddiye almayın.

Kazandık , keyfini çıkarın. her kazandığımız maçtan sonra bir şey buluyorlar zaten bırakın konuşsunlar onlar
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Ya bu adam alkolik biçimde GS futbolcularına saldıran adam değil mi ? en azından ben öyle hatırlıyorum. boşverin ciddiye almayın.

Kazandık , keyfini çıkarın. her kazandığımız maçtan sonra bir şey buluyorlar zaten bırakın konuşsunlar onlar
    Hasan Gülayan'dı o Bu böyle olmaz diyen

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bence bundan sonra maçlara hakem falan verilmesin yahu Maçları karıştırmaktan başka birşey ettikleri yok. Her maç olay,her maçta hakem hataları ama bence bu daha iyi günlerimiz... TFF başkanınınsa yüzünü gören cennetlik. Çiftlik yöneten ağalar gibi çizmeyi giyip geyik avına falan mı gitmiş bu adam? Türk futbolunda her gün hakem ve açıklama faciaları yaşanıyor ama adam piyasada yok

Bu arada stad koridorlarında hakemleri kalaylayan Aziz Bey'i de tebrik etmek lazım. Bu sözleri söylemek de yürek ister. Ahh işte şöyle ensesi kalın bir TFF başkanı olacak ki,bırakın Aziz Yıldırım'ı herhangi bir kulübün herhangi bir yönetici kadrosunda yeralan kişi böyle bir tepki gösterecek bakın neler olur. Ama işte bizim TFF'nin ağası ancak kümeslerden yumurta toplamayı biliyor sanırım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri