Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım sezonu şampiyon olarak tamamlar?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Galatasaray (Oran: 1.80)

7 29.17%
  • Trabzonspor (Oran: 2.50)

0 0%
  • Beşiktaş (Oran: 3.10)

11 45.83%
  • Gençlerbirliği (Oran: 8.00)

0 0%
  • Fenerbahçe (Oran: 50.00)

6 25.00%
1 ile 30 arası toplam 185 sonuç

Konu: Zafer Bizim Olacak | Beşiktaş (2. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2012

Mattia Destro'yu unutma hocam her türlü faydasını görürsün , bonservisi yok , ben almadım pişmanım benim oyunda palermo aldı italya'da yılın genç oyuncusu seçildi. palermo'da 20 maç 10 gol 4 asist Palermo'ya gelmeden önce roma 'da da ayın şekilde

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Mattia Destro'yu unutma hocam her türlü faydasını görürsün , bonservisi yok , ben almadım pişmanım benim oyunda palermo aldı italya'da yılın genç oyuncusu seçildi. palermo'da 20 maç 10 gol 4 asist Palermo'ya gelmeden önce roma 'da da ayın şekilde
    Oyuna tekrar girdiğim zaman bakacağım. Tavsiye için sağol.

Quote Originally Posted by furkan601 View Post
    Hocam öncelikle sunumuna hayran kaldım.Çok iyi yerdesin BJk olarak alternatif transfer yap bence her ihtimale karşı Fener niye bu kadar kötü şimdi üzüldüm ya Başarılar nokta transfer bekliyıryz aslında.
    Teşekkürler, elimden geldiğince güzel bir sunum olması için uğraşıyorum. FM'de ilk kez Fenerbahçe'yi bu kadar kötü gördüm. Ama seri galibiyetlerle üst sıralara tırmanacaklar gibi duruyor. Avrupa Ligi'ne katılacak bir konumda tamamlarlar ligi büyük ihtimalle. Transfer konusunda ise bir şey yapmayacağız. İlk sezonu bu kadro ile tamamlıyoruz. Maddi olarak sıkıntılıyız zaten.

Süper Lig 18. Hafta
    İlk 11:
    Cenk, Hilbert, Sivok, Ersan, Uğur, Necip, Fernandes, Veli, Holosko, Dentinho, Almeida.

Güzel bir şekilde başlangıç yapmış olduk. Sanırım sezon başından bu yana deplasmanda net bir skorla kazandığımız az sayıda maçtan oldu. Fernandes şovuna kaldığı yerden devam ediyor. Maçta iki çok güzel frikik golü izledik. Fernandes ve Ibricic'in golleri görülmeye değer.

Spoiler: Fernandes ve Ibricic'den Güzel Goller 

Süper Lig 19. Hafta
    İlk 11:
    Cenk, Hilbert, Sivok, Ersan, Uğur, Necip, Fernandes, Oğuzhan, Holosko, Dentinho, Almeida.

Fernandes müthiş işler yapmaya devam ediyor. Şu maçı tek başına kopardı resmen, daha sonra da Holosko farkı getirdi. İki frikik golü daha attı. Ve Galatasaray'ın berabere kalmasıyla puan farkını yeniden 7'ye indirdik.

Spoiler: Fernandes'ten Frikik Dersleri 

Kartal'da İç Transfer Harekatı
    Sene sonu sözleşmeleri sona erecek oyuncularımızdan Roberto Hilbert ve Muhammed Demirci ile sözleşmelerimizi ikişer yıl uzattık. Hilbert'in maaşında büyük bir azalma oldu, kendisi feda dedi. Aynı şekilde Muhammed'in de maaşı azaldı, ancak belirli sayıda maçta forma giymesi şartıyla ücreti 140 bin Euro'ya çıkacak. Ayrıca İbrahim Toraman ile de sezon sonuna doğru görüşeceğiz.

Mesaj Yetkileri