1 ile 30 arası toplam 220 sonuç

Konu: Taktik ve Antrenman Tartışma Platformu

Hybrid View

1. Default Amatör Takımlar için Taktik Tavsiyesi

İngiltere blue square south liginde Chelmsford ile oynuyorum bu tarz takımlar için taktik olarak ne önerirsiniz nasıl bir yol izlemem gerek eski fmlerde bu takımla çok rahat ileriyordum ilk baş basit hazır dizilişlerle yükseliyordum daha sonra oyuncuların kalitesi artıkça kendi taktiğimi oturtuyordum. Fakat bu fm 2013 bu pek tutmadı Bu tarz ligde oynayan arkadaşlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

benden tavsiye oyunu oynama sebebin nasil t.direktör oldugunu kanitlamak o yüzden kendin raktik yap taktik yapman saatler alsada ve mac icinde oyuncularin nasil ve nereye hareketlenmelerini istiyorsan kucuk degisiklijler yap unutmaki yenilsen bile yilmadan devam et kendi taktigini kullanmaya

Verebileceğim tek tavsiye var.NPower 2'ye kadar çift forvetten şaşma.

4. Default

Quote Originally Posted by mustinho03 View Post
    benden tavsiye oyunu oynama sebebin nasil t.direktör oldugunu kanitlamak o yüzden kendin raktik yap taktik yapman saatler alsada ve mac icinde oyuncularin nasil ve nereye hareketlenmelerini istiyorsan kucuk degisiklijler yap unutmaki yenilsen bile yilmadan devam et kendi taktigini kullanmaya
    ya zaten yıllardır hep dediğini yaptım ama bu sefer yemedi adamların özelliği çok düşük olduğu için sıkıntı oldu.

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Verebileceğim tek tavsiye var.NPower 2'ye kadar çift forvetten şaşma.
    Aslında dediğini yapıyorum zaten ama şöyle bi sıkıntı oluo 2 atıyorum 3 yiorum 3 atıyorum 4 yiorum. Oyuncular 3-4 yıldız ama oyun bi türlü domine olamıyor. Diyorum garanti pas yapsınlar bu seferde oyun akıcılığı yavaş kalıyor gene top kaybediliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ben alt liglerde hep fizikli adamlari secmisimdir. her zaman ise yarar, taktik kadar onemli bir husus bence. onun disinda kalabalik forvet de arkadasin dedigi gibi yararli olur. ama fizik onemli, oncelikli buna dikkat etmelisin bence.

6. Default

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    ben alt liglerde hep fizikli adamlari secmisimdir. her zaman ise yarar, taktik kadar onemli bir husus bence. onun disinda kalabalik forvet de arkadasin dedigi gibi yararli olur. ama fizik onemli, oncelikli buna dikkat etmelisin bence.
    hmmm gayet mantıklı hem çok maç var hemde zaten özellikler nerdeyse hepsinde aynı fizik iyi oldu mu daha iyi olur.

Elindeki oyuncuların seviyesi belli, çer-çöp o sebep her şeyi basit tutmak gerek. Adam markajı vereyim, ofsayt taktiği yapayım vs. dersen hüsrana uğrar, saç tellerinin başına veda edişini izlemekle yetinirsin

8. Default

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Elindeki oyuncuların seviyesi belli, çer-çöp o sebep her şeyi basit tutmak gerek. Adam markajı vereyim, ofsayt taktiği yapayım vs. dersen hüsrana uğrar, saç tellerinin başına veda edişini izlemekle yetinirsin
    sorma az çıldırmadım

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    tecrubeli kullan enerjiden daha onemli. Çok transfer yapamazsın zaten ama elindeki en tecrubeli o ligin tozunu topragını yemiş adamlardan kadro kurman lazım çok farkediyor. Özellikle defans ve kalecide
    tabi elimden geldiğince öyle yapmaya çabalıyorum.

tecrubeli kullan enerjiden daha onemli. Çok transfer yapamazsın zaten ama elindeki en tecrubeli o ligin tozunu topragını yemiş adamlardan kadro kurman lazım çok farkediyor. Özellikle defans ve kalecide

Mesaj Yetkileri