Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?
- Voters
- 26. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Bursaspor kazanır
-
@furkan58
Skor taraftarlığı yapmayın
Geçen hafta maç bitince lig bitti artık diyordun ?
Tabi bu işin şaka kısmı, Geçen haftaki mağlubiyetten sonra Hocayı destekleyen çoğu kişide aynı görüş hakimdi. Ben ligin ilk yarısında oynadığımız futbol anlayışı ile şimdiki futbol anlayışımız arasında pek fark görmüyorum. Tek fark oyuncu tercihlerimizde, sahada daha çok hücumcu ile yer almamız ve %100 Emre Belözoğlu etkisi. Abartmıyorum Meireles + Topal + Cristian = Emre.
Sahadaki isimler değişti, İstek fazlalaştı ve her hafta zaman daralıyor diye diken üstünde oynuyoruz ama 2 galibiyet alınca nasıl süper olmuyorsak 2 mağlubiyette de berbat olmadık. Aynı sistem ve oyun anlayışı ile aynı çizgide devam ediyoruz, tek fark biraz daha istek ve arzuyla dediğim gibi yolun sonu yaklaşıyor.
Özellikle maçlara düşük konsantrasyonla başlama problemimiz devam ediyor. Maç başladı gol yedik "Şanssızlık, Talihsizlik, Üzerimizde nazar var" vs. deyilip geçiliyor ki bu yanlış. Şanssız ve Talihsizlik elbet olur ama 1 defa olur 2 defa olur. Biz kaçıncı defa geriye düştük ben sayamadım bu normal bir şey değil. Takımımızın oyuna ağırlığını koyması için illa geriye düşmesi gerekmiyor. Bunlar hala negatif olan kısımlar, Diğer taraftan 3 kulvarda devam ediyoruz, sezonun ilk yarısına nazaran daha çok istiyoruz, mücadele ediyoruz ve en önemlisi bu kadar eleştirilen Aykut Kocaman bu mücadele içinde üç kupayı da kazanabilir. Onun mücadele ettiğini görmek de taraftara umut kaynağı oluyor, O kaynağı dün akşam tribünlerde görmek mümkündü.
Mesaj Yetkileri