1 ile 30 arası toplam 426 sonuç

Konu: FM2006 BarceloGS Update 06/07 Version 2 (By_BarceloGS)

Hybrid View

o zaman bütün dünyaya dava açmanız lazım arkadaşım çünkü her site süper update diye yama çıkarıyor. allah kolaylık versin

yav ayıptır bir soru sorduk siz ne konuşuyorsunuz bana bu yamanın rapdishare bölümünü dowloand edin linki yazıın

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by peker_553
    yav ayıptır bir soru sorduk siz ne konuşuyorsunuz bana bu yamanın rapdishare bölümünü dowloand edin linki yazıın
    ksura bakma kardeş. İlerleyen saatlerde rapidshare linkini bulabilirsin.

Quote Originally Posted by peker_553
    kardeşim linkler çalışıyor yani problem yok. öyle emreder gibi bir tavır içinde olma istersen download edin linki yazın şeklinde. linklerde problem yok

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Quote Originally Posted by hurmet
    o zaman bütün dünyaya dava açmanız lazım arkadaşım çünkü her site süper update diye yama çıkarıyor. allah kolaylık versin
    ewet süper bir fikir verdin saol ben şimdi çalışmalara başlıyorum bu konu hakkında bütün süper updatelere savaş açıyorum
    kardeşim biz burada dünyadan değil türkiyede çıkan yamalardan bahsediyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by hurmet
    ....

adam gibi cevap vermeyi öğren.. nerede olduğunu unutma.. edit by vieri

Mesaj Yetkileri