Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 48 arası toplam 48 sonuç

Konu: fm'ye nasıl ve ne zaman başladınız?

y**murlu ßi iLkßahar ak$amında sene 2004 taßiki Canım sıkılıo artık Cm Oynamaktan bkmı$ım..dedim ßi Oyun dei$tiriyiim $öyLe $ekil ßi Oyun aLiim HeyecanLı felan Oyun aLmaya qittim ßi ßaktım FM 2005 yazıoo Dedim bu ne abi Yeni qeLDi dediLer wai dedim qüseLe ßensio kapak qüseL sOnrrası maLum ßirßirimisi qördük a$ık olduk ilk qece Cok qüseL qecti Saten sonrasI daa qüseL qecti sOnra i$te 2006 cıktı OnLada aynı $ekiL FM 2006 yı oqLum qibi HissediOdum Fm 2005 ten sOnra 2006da ßaya qüseL qeLmi$ti sonra i$te qidiOs İn$.. Torunumda oLacaK Fm 2007

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu konu için ' FM'ye ne zaman başladınız değil de, CM-FM'ye ne zaman başladınız ' olsaydı daha iyi olurdu.
    Bana bu oyunu kimin öğrettiğini bilmiyorum kendim öğrendim sanırım ama Cm 00-01'den beri bu oyunu inanılmaz bir şekilde oynuyorum.Yaklaşık 6 senedir herhalde.Bizim mahalledeki sayılamayacak kadar çok kişiye de bu oyunu öğrettim ve hepsi benim sayemde hala oynuyorlar.Ahh eski günler aklıma geldi; Tsigalko'lu, Nikiforenko'lu, Bakırcıoğlu'lunu aldığımız günler..Ne çabuk geçiyor valla..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

wallaha ben bilgisayarımı alalı 1-2 ay olmustu oyun arıodum championship manager 01-02 die bi oyun gördüm kapagında futbol topu oldugu için aldım ilk hafta oyunu cözdüm o günden beri cm ve daha sonrada fm tiryakisi oldum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla benim kuzenim oynuyodu CM 97/98.. Onda gördüm önce dalga geçmiştim.. Çünkü arkaplan resminde iki mutant tepsi gibi bir kupa tutuyordu.. Hatta bize çay falan ikram etsinler gibi ilk ve ortaokul düzeyinde abuk subuk espriler yapıyordum.. Sonra işin aslı kafama dank etti.. 97/98 oyunu dahil hepsini oynadım..

Nesil
    2006

Cm ye nasıl başladım; yıl 2002 bir dershane çıkışı canımda sıkılıyor dedim oyun alayım tabiki korsan alacağım gittim cd üstünde Türkçe CM 02-03 yazıyordu daynamadım aldım ne olduğunu bilmiyordum ama oyunu zamanla kavradım;
    Benim olayımda böyle başladı....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

internet cafe de baktım oynuorlar cm 03-04 tü galiba sonra dedimki adamlara bak ya öyle bos bos ekrana bakıolar Cs fln oynamak varken sunların yaptıgına bak dedim sonradan arkadas zorla oynattı sonra hemen cd sini aldm ve evde basladım o günden bu güne hala oynuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben okula servisle gidip geliyordum. 3.sınıfa gidiyordum. Arkada abilerle oturuyodum. Her neyse böyle abiler CM falan bahsediyolardı. Yok süper oyun şöyle yaptım böyle yaptım Bende dedim Yiğit abi şu cm yi bana verebilirmisin bir bakacağım. Dedi o fifaya benzemez. Karışık bir oyun Yerlerini ezberleyemessin ingilizcen yetmez falan. Bende dedim olsun sen ver yinede İşte 2000-2001 sezonuydu o zaman ama bana 98-99 verdi. Bundan başla dedi. İşte bende yükledim. Tabi tahmin edebilceğiniz gibi oynayamadım Neyse 4.sınıfa başladık ben oyunu sildim sanıyorum ama halbuki kayıtlıymış pcde. Birgün bizim üst kat komşusu bize geldi. İşte dedi sende CM varmış hadi oynayalım. Oynadık işte öyle. Ama tam zevkini alamıyorduk. Sonuçta ingilizce. Neyse sonra gittik 2001-2002 yi aldık. Onada şansımıza %90 türkçe yama çıkmış Hangi siteydi bilmiyorum. Burasıda olabilir. Bize CD ci bir abi vermişti. Açtık ve oynadık Yani 5 senedir CM/FM oynuyorum Biraz uzun oldu ama eski anılar depreşince insanın yazdıkça yazası geliyor
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

valla internet cafede istemeyerek açtım zaten fm'nin babası cm ile başladık biz bu oyuna ben kendimi bildim bileli bu oyunu oynarım

ben cm 2003 2004 ile arkadaşların baskısıyla başladım ve bidaha vaz geçemedim

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

ben bu seriye fm 5 ile başladım.Arkadaşın dükkanına gittiğimde en nefret ettiğim oyun türü olan manager oyunu oynuyordu.Bende öylesine katıldım ve hastası oldum.2,5 yıldır oynuyorum.Şİmdi o arkadaşla düşman olduk
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Çok küçüktüm uafacıktım. CM diye bir oyuncağım vardı. Çok severdim onu. Birlikte uyumazdık, daha doğrusu o beni uyutmazdı sürekli onunla oynamamı isterdi. Bir gün bıraktı beni gitti. Ne olduğunu anlamadım, hayatımda ufak yaşıma rağmen kaldıramıyacağım kadar büyük bir acı ile karşı karşıya kaldım. Ne yapacağımı bilmediğim bir anda o çıktı karşıma. Football Manager, tanıştığımız an anladımki eski tadı vermese de çok sevdiğim CM'yi aratmayacaktı bana

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by canerduzgun
    ben ilk cm00-01 almıştım ozamandan beri alırım tüm serilerini sektirmemalışkanlık yaptı işte sonra.ilk aldığımda normal fifa gibi oyun sanmıştım
    aynen hatta oyun bozuk falan die geri götürmüştüm

biz aile dostlarımıza ziyarete gitmiştik orda yaşıtım olan cocukla yeni tanıştım CM 01/02'yi oynuyordu we bana ufak ufak anlattı beni sarmıştı oyun ztn kendimde futbolcu oldugum icin hemen bi pc aldırdım bizimkilere we oynamya başladım bi gün benimde ismim olcak diyodum cm 03/04'te bende oyunun icinde wardım ama artık yokum inşallah FM 2007'de tekrar olıcam

Arrow İlginç başlangıç

Karlı bir hava vardı
    ortama sis çökmüştü
    tam o sırada bi el uzandı ve cd tutuyordu
    aldım cd yi kaçtım oradan ama o kişi peşimi bırakmayarak takip etmeye başladı
    sonunda ormanda bi internet cafe buldum O DA NE!!!
    zombie net cafe yazısını okumamısım oradanda kaçtım
    olmuyordu olmuyordu şanssızlıklar peşimi bırakmıyordu
    en son cd nin ne olduguna bakiim dedim
    fm 2005 yazıodu üzerinde , korsandı ...
    bende hemen attım elimden korsan die şanssızlıklar peşimi bırakmıştı artık
    hemen orjinalini aldım ve oynadım işte benim hikayem bu arkadaslar

dün başladım cm yi sinirlendikten sonra

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

cm 01-02 ile başlamıştım yanılmıyorsam arkadaş tavsiyesi ile ...

Nesil
    2006
    Yer
    ordan-burdan

abim bana bu oyunun hastası olacaksın dedi.ilk bana cm 97-98 vermişti.ne günlerdi.5 yıldır oynuyorum

vallaa cm nin sadece ingiltere liglerinin seçildiği bir oyun vardı onla başladım 10 sene öncesi flndır daha bile geç olabilir tam hatırlamıyorum ama ondan sonra cm italia fln vardı sonra yavaş yavaş cm marka olmaya başladı yükseldi de yükseldi

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri