Quote Originally Posted by KanaKe View Post
kadromda 35 oyuncu var sürekli rotasyon uyguluyorum ona ragmen ayni macta 4 oyuncum birden sakatlaniyor bunun neresi normal? taktigimde tempo zaten düsük taktikle alakasi yok bu durumun.. bu oyunun savunulacak bir yani kalmadi maalesef.. menajerlik oyunlarinin sonu geldi bence.. seneyede mac motoru düzelmez sakatlik sorunu vs. devam ederse 2015 te fm felan cikmaz.. mac motoru derken kanat oyunculari eskiden messi gibiydi simdide teknik mental ve fizigi iyi bir amc niz varsa maradona gibi oynuyor bernardi aldim adamin bana kazandirmadigi mac yok neredeyse..
Daha ne olacaktı Özelliklerin hepsi iyiyse tabi ki maç kazandıracak. Senijder'e AMC serbest rol verdim öyle ahım şahım bir performans vermedi her maçı kazandıracak kadar. İlk sezon oynadığı maçların yarısında skora katkı yapabildi ortalaması da 7.25 civarlarındaydı. İkinci sezon oynadığı maç başına skora katkı yaptı(asist+gol) şimdilik ama sezon bitmedi daha bakalım ne kadar sürecek.

Yeni güncellemeyle fiziği iyi forvetler çok iyi performans gösterebiliyor. Pinto, Eneramo ligde coşuyorlar mesela. Oynadığım Avrupa maçlarında da Mandzukic'den çektiğimi Götze, Messi çekmiyorum. Bir tek bende mi bu problem bilmiyorum tabi.

Duran toplar da sıkıntı. 5-1 Chelsea yenildim 3'ü korner biri frikik biri orta kafa gol. 5-0 Fenerbahçe'ye yenildim ya korner ya frikik ya da uzun taç gol. Pozisyon vermiyorum duran toplar dışında. Bıkkınlık geldi artık. Bir stoper mental değerleri berbat iken(sırf gol atıp ortalaması yüksek olduğu için galiba çünkü başka mana yükleyemiyorum) 10 MN Euro teklif alıyor.