Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?
- Voters
- 53. You may not vote on this poll
-
Schalke 04 kazanır
-
Berabere biter
-
Galatasaray kazanır
-
Öncelikle aslanlarımızı yürekten tebrik ederim. 2 sene önce deseler; ilk sene şampiyon olacaksınız, ikinci sene de ŞL'de çeyrek final göreceksiniz diye cevap olarak çok şeyler söylerdim ama olabiliyormuş(toparlanacağımızı biliyordum ama çok hızlı oldu). Hayat çok garip
Asla umudumuzu kaybetmememiz lazım bu takımın bana öğrettiği en önemli şey bu oldu. Asla umudunu kaybetme.
Kim gelirse gelsin inanıyorum ki başa baş oynayacağız. ŞL'de gruplarda ManU geldi. Dediler fark atarlar vs. vs. ilk maçta hiç de ezilmedik. Neredeyse puan bile alacaktık(diğer takımları gözümüzde büyüttük saymıyorum onları, ikinci maçta da ManU yarı yedeklerdi). Schalke namağlup grubu tamamladı dediler elenirsiniz buyurun yendik. Ben takıma inanıyorum. Mükemmel mi oynuyoruz, hayır. Ancak ezilmiyoruz da bu da büyük bir artıdır özellikle Avrupa'da.
Bu maça gelirsek ilk yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Topu ayağımızda tutan, golü düşünen bir taktikle çıktık ve başarılı da olduk. Pozisyonlar bulduk. Birini gole çevirdik bir tane de ekstradan gol bulduk. Schalke daha çok hızlı toplarla çıkmaya çalıştı ama neyse ki iyi pozisyonlar bulamadı. Buldukları en tehlikeli pozisyonlar duran toplardandı ki bir tanesinde yedik. İkinci yarı bizim adımıza söylenebilecek bir şey yok. Hiç alışık olmadığımız şekilde gömüldük. Rakibe pozisyon üstüne pozisyon verdik. Muslera ve kader sayesinde 3'ü yemekten kurtulduk. Neyse ki yemedik çok üzülürdük.
Semih Kaya'ya da geçmiş olsun umarım ciddi bir şeyi yoktur.
Mesaj Yetkileri