-
Ya avrupaya kaç takımın katılacağı önemli değil takımların ne yapacağı önemli. Takımlarımızda süreklilik yok. Bu yıl 2 takım çeyrek finaldeyse (Kura'da da çok şanslıydık bu yıl) seneye guruptan çıkamayabiliyor. Geriden gelen oyuncu yok.Hep hazırı tüketmeyle yola devam ediyoruz. Bakıyorsun dün akşamkimaçın aktörlerine Hamit 30,Umut 31 yaşına gelmiş.Burak,Selçuk yıllardır bu piyasada daha yeni bu seviyelerde topoynamaya başlamışlar. Bu adamların yerine koyacağın kimse var mı? Yok. Rakibe bakıyorsun 18-19 yaşlarında adamlar oynuyor hatta en son 17 yaşında oyuncu girdi oyuna. Huntellar ve Jonas olsa belkide gs elenirdi. Pukki denen adam huntelaar'ın tırnaga olamayacak bir oyuncuymş anladık dün akşam. Schalke bu yıl elendi ama önündeki yıllarda da orada olacaktır bnu anlamak zor değil.
Fenerbahçe iyi güzel ilerliyor ama biraz dişli bir rakip gelse bu oyunla havlu atacaktır.
Biz her kazandığımız başarıda kendimiz o kadar abartıyoruzki sanki bütün kupalara yıllarca ambargo koyacagız ve önümüze Barca,Real gelse affetmeyiz. Zamnında çok yaptık bu hataları Milli takımda açık örenklerden biri. 2002 'de kazanılan 3.lük sonra gelen hüsran sonra 2008'de gelen 3.lük ve yine sonrasındakihüsran. Gs bundan önce ne zaman guruptan çıkmıştı hatırlayan? Lucescu dönemiydi sanırım ben öylehatırlıyorum. Fener'de Zico döneminde çıkmıştı sanırım guruptan çıkıp Sevillayı elemişti. Biz zaten 1 kere gitti 3. olduk Uefa'ya kaldık ama ben onu saymıyorum. Bidaha gider miyiz onuda bilmiyorum.Beşiktaş Uea'da her yıl oluyorduama bir dişe dokunur iş yaptığını hatırlamıyorum. Anadolu takımlarını zaten saymaya lüzum yok.
Bence mevzu kaç takımın gittği değil, gidenin ne yaptığı ne kadar yaptığıönemli. Umarım kafalar deişir.
Mesaj Yetkileri