10-12 arası halı saha yer şükrü saraçoğlu stadyumu
Salih defansdan topu kaptı gitti Sow'a süper bi pas çıkardı. Şunu 40 dakikadır 3 ortasahada yapamıyor.
Salihhhhhhhhhhhh Uçannnn
Helal be aslanım
salihhhhhhhhhhhhhhh koçum benim
Koçum Salih.
Aferin Salih, müthiş takipçilik ve fırsatçılık. Bu çocuğun, Baroni veya Selçuk Şahin yüzünden yedek kalması bir yana, sezon başında birkaç bin euro yüzünden elimizden kaçırdığımıza hâlâ yanıyorum. Orta sahamızda harikalar yaratabilirdi.
Salih'in oyuna hareketlilik kattığı çok açık, kanser olduğumuz orta saha ikilisinden sonra ilaç gibi geldi. Bu arada ben Selçuk'u ilk 45 dakikalık dilimde beğendim, heyecanlanıp pas hatası yapmıyor ve eli ayağına dolaşmadan oynuyor.
Selçuk iyi oynuyor, kötü oynayanlar beklenildiği gibi Caner, Cristian ve Ziegler. Kuyt ve Salih istekli diğer oyuncular vasat durumdalar.
Salih oyuna girene kadar Orta Alanımız hallaç pamuğu gibiydi 3 tane adam var ama 1 tanesi bile dinamik değil. Cristian, Topal ve Selçuk al gülüm ver gülüm yapınca iyice gerildik ki Mehmet Topal talihsiz bir sakatlık yaşadı. Onun talihsizliği Salih'in talihi oldu, nitekim maç başında dediğim gibi Şiir gibi futbolunu oynamaya başladı. 1 Futbolcunun takım futboluna nasıl pozitif etki ettiğinin örneği bir Emre bir de Salih.
Gol attığında o kadar sevindim ki uzun süredir bir golde bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum, gözlerim doldu. Aferin Salih
...
Değişikliğe kadar topu Plzen'e verdi Fenerbahçe ama son vuruşları yaptırmadı. Yapılanlar da çok etkisizdi. Tehlikeli atakları oldu ama yetenekleri yetmedi. Derken değişiklik yapıldı ve her şey değişti.
Mehmet Topal çıkarken Salih oyuna girecek ve bu Fenerbahçe'ye yarayacak dedim. Tek başına maçı çevirdi adamBu adam çok iyi futbolcu olacak.
Yalnız korneri kullandırması lazımdı hakemin.
alexvari bir gol attı salih 2 de asist yaptı sayarım ben, bu çocuk olucak arkadaş
Salih , ben geliyorum eyy türk orta saha oyuncuları diyor
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Turdan daha çok Salih Uçan'ın golüne seviniyorum.
Salih 3 yada 4 defa top kaptı 2 si tehlikeli atak oldu bunlar dışındada biri gol![]()
İyiki kullandırmadı, bana fenalık geldi Cristian'ın sallana sallana gidişinden, oyalanışından. Salih de düzenli forma giymek için ne yapmalı daha? Yazık, günah Selçuk'muş, Cristian'mış vasıfsız adamlarla boğuşacağına oynat işte şu çocuğu, girdi oyunu değiştirdi.
Goldeki hareketlenmeye bak usta, Cristian'a attığı pasa bak, Cristian'ın ortaya çevirdiği pasa. Şu iki hareket arasında bile bir kalite farkı var.
Ziegler'i oynattigi icin neredeyse hocaya sovecek olanlar hic mi Hasan'in, Aykut Kocaman'in roportajlarini izlemiyor? Bir de Aykut Kocaman Plzen maclarinda Ziegler'i oynatacagini soyledi zaten. Bursa macinda da Hasan'i oynatacagini soyledi. Aykut hoca degil siz sasirmissiniz.
Emre-Meireles-Salih...
Topal-Selçuk-Baroni...
Aykut Kocaman...
Yorum yok!
Bizde şans olsa Topal değil Selçuk sakatlanırdıTopal gene top kesiyordu işe yarıyordu. Salih ilk başta 11 başlamalıydı Selçuk yerine. Emre Meireles Salih oynasak orta saha çok çok çok iş yapar. Cristian'ın maç seçmelerinden bıktım vallahi
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Ya bırakın Aykut Kocaman'ı eleştirmeyi yahu![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kötü kaçtı![]()