Galatasaray en zorlu rakibi çekti gerçekten, şampiyonlar ligine en çok asılan takım Madrid. FB bence göreceli olarak iyi kura çekti. Deplasman maçı seyircisiz, 2 takım da alışkın böyle ortamlara. Tur çok zorlu geçecek, ben Basel hariç tüm takımlar bizi eler diye düşünüyordum ama yine de bir umut var. Oyunu açık alanda oynamaya kalakarsak her türlü eler bizi Lazio. Ama biz hiçbir zaman öyle oynamadığımız için bir şansımız var. Kesinlikle Chelsea, Tottenham ve Benfica ya göre iyi kura. Bu arada tüm güçlüler güçsüzlerle eşleşti. Sanki seri başı varmış gibi. Ben kesin 2 İngiliz eşleşir diyordum o da olmadı. Ve 2 güçlü de eşleşemedi. Nasıl bir kuradır bu ya kesin Platini'nin işi
.

. Tur çok zorlu geçecek, ben Basel hariç tüm takımlar bizi eler diye düşünüyordum ama yine de bir umut var. Oyunu açık alanda oynamaya kalakarsak her türlü eler bizi Lazio. Ama biz hiçbir zaman öyle oynamadığımız için bir şansımız var. Kesinlikle Chelsea, Tottenham ve Benfica ya göre iyi kura. Bu arada tüm güçlüler güçsüzlerle eşleşti. Sanki seri başı varmış gibi. Ben kesin 2 İngiliz eşleşir diyordum o da olmadı. Ve 2 güçlü de eşleşemedi. Nasıl bir kuradır bu ya kesin Platini'nin işi
Alıntılı Yanıtla