Sayfa 369 / 578 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon
11,041 ile 11,070 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ujfa noldu yahu tam iyileşme sürecini bilen var mı ?
    Last edited by europeanconquer : 16.Mart.2013 at 00:05 Reason: mesaj silindiyse gerek yok tartışmaya
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Nisan'da öyle bir fikstürümüz var ki , dillere destan. 30 Mart günü Belediye ile evimizde oynayacağız, ondan 4 gün sonra Santiago Bernabeu'ya gideceğiz. 3 gün sonra yine evimizde yani 6 Nisan'da Mersin ile oynayacağız. Yine 3 gün sonra 9 Nisan'da Real'i evimizde ağırlayacağız.

10 günde 4 maç, bunların ikiside Real'le üstelik. Ne diyelim, Allah utandırmasın, Allah yardımcımız olsun...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Nisan'da öyle bir fikstürümüz var ki , dillere destan. 30 Mart günü Belediye ile evimizde oynayacağız, ondan 4 gün sonra Santiago Bernabeu'ya gideceğiz. 3 gün sonra yine evimizde yani 6 Nisan'da Mersin ile oynayacağız. Yine 3 gün sonra 9 Nisan'da Real'i evimizde ağırlayacağız.

10 günde 4 maç, bunların ikiside Real'le üstelik. Ne diyelim, Allah utandırmasın, Allah yardımcımız olsun...
    Ligten puan kaybi olursa hem Galatasaray hemde Fenerbahce icin Besiktasin isine yarar.Gecen senede aynisi Bize olmustu ama biz toplayamamistik.Sampiyonlar Ligini Galatasaray Uefayi Fenerbahce Super Ligide Besiktas alsa herkesin istedigi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Turu geçtiğimizde yazmıştım, lig gitti o gün. Takımın 2. devre iyi oynadığı 3 maç var, Antalya maçında iyi takım savunması, Gençlerbirliği maçının ilk yarısı, Schalke maçının ilk yarısı. Fatih Terim'in cezasından sonra 2 maçta 1 puan aldık, bu haftada 1 puan bekliyorum açıkçası. Bu da rakiplerin aradaki farkı 1 maça indirgemesi demek. Elimizdeki fırsatı değerlendiremedik, işi zora soktuk.

TFF Tahkim Kurulu, 2 maç ceza alan Galatasaraylı Gökhan Zan'ın cezasını 1 maça indirdi, bu cezayı da 1 yıl erteledi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    TFF Tahkim Kurulu, 2 maç ceza alan Galatasaraylı Gökhan Zan'ın cezasını 1 maça indirdi, bu cezayı da 1 yıl erteledi.
    Güzel mesele..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Olaylar, olaylar...
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Terim , Schalke maçından sonra mesejı vermişti zaten anlaşılan mesaj alınmış.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Senaryolar, oyunlar...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

olmasi gerekende buydu zaten ne senaryosu ne oyunu ? gokhan rakibe vurmuyor ki

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Caner de rakibe küfretmemişti ama ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

emreye ve aziz yildirima say sen onlari )

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

emreye ve aziz yildirima say sen onlari )
    Fatih Terim'in de ertelenmişti.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Vurma eyleminde bulunuyor. Yumruk sallıyor orada maç konusunda da herkes doğru derken şimdi mi vurmuyor ki oluyor yapma Arif

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

furkan tek tarafli bakiyorsun gokhan zan hani vurmusya vurdugu adam bak ne diyor roportajda aç bi dinle

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

furkan tek tarafli bakiyorsun gokhan zan hani vurmusya vurdugu adam bak ne diyor roportajda aç bi dinle
    Link atarsan dinlerim. Zaten sorun yumruğun rakibe gelip gelmemesi değil. Orada yumruk sallıyor teşebbüsde bulunuyor yani. Hatta şimdi maç konusunu açtım bütün gsli arkadaşlarda doğru karar diyor. Bunun savunulucak bir tarafı yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bende diyorum zaten vurmasa bile o kolu sallaması teşebbüste bulunması bile yeterlidir. Hadi kırmızı kart yanlıştı diyelim bir sürü hatalı kırmızı çıkıyor hangisinin cezası ertelendi ? 1 maça düşürürsün eyvallah ertelemek ? Caner'in "Lan" demeden kırmızı aldı üstüne Veysel açıklama da yaptı ben dedim diye. Cezada bırak ertelemeyi indirim bile gelmedi. Niyet belli stoper sorunu yaşıyordu gs çözüm tahkimden geldi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

caner konusunda herkes hem fikirdi zaten hatali oldugunu medyada dahil hatirlarsan hakemin evine vs gitmislerdi galiba tam hatirladigim kadariyla bu arada lua lua"ninda cezasi 1 yil ertelendi ibrahim toroman"a kafa attigi icin o attiydi tabi ama. neresinden tutarsan tut mhk fedarasyon cok yanlis isler yapiyor dik duramiyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Federasyonun yaptığı işleri anlamak mümkün değil çok çelişkili kararlar veriliyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fatih Terimin cezasinin ertelenmesini de dogru bulmamistim bunu da bulmuyorum. Ceza varsa vardir arkadas. ya 2 mactan 0 a indirirsin ya da 1e indirir oynatmazsin. Ertelemek ne demek ? Mantigi ne ? Cok sacma cok.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

22. Default

orda vurmuyor ya da yumruk atma teşebbüsünde bulunmuyor. sadece rakibin rahatsız etmesinden dolayı elini indirmeye çalışıyor tabi o sırada rakip kameralara oynayınca yumruk atmış gibi duruyor. ceza alacak bi hareket mi evet öyle ama yumruk falan yok.
    Last edited by di canio : 16.Mart.2013 at 19:24 Reason: Lütfen kullandigimiz ifafelere dikkat edelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Semih'in de durumu belli değilmiş galiba. Pes doğrusu.

Nesil
    2007

Bundan sonra TFF'den mantıklı bir karar beklemiyorum. Zaten kötü olan yönetim şike olaylarından sonra iyice zıvanadan çıktı. Aynı olaylardan birine A cezası verilir birine B. Ceza ertelenmesi tam komedi. Sonumuz hayrolsun ne diyelim daha çok tartışırız biz bu TFF'yi.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Neresinden bakarsan bak son derece hatalı bir karar. Sene başından beri verilen inanılmaz hatalı kararlara biri daha eklendi. GS ile alıp veremediğim yok hatta Gökhan bütün maçlarda oynasın benim için daha iyi. Ama bu harekete nasıl indirim verip üstüne 1 yıl ertelersin. Vurmamış olabilir ama elini o şekilde savurması bile yeterli, ve gözlerine bile baksanız durumu anlarsınız zaten. Üstüne Caner olayında alınan karar, Lua Lua olayı ve şimdi de bu olay. Yazıklar olsun gerçekten nasıl bir kurumla karşı karşıyayız görülüyor. Meireles ve Fatih Terim olayları da cabası. Şu TFF, PFDK ve Tahkimden biran önce kurtulmamız gerek, Türk futbolunu uçuruma sürüklüyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu yorumumda art niyet aramayın diyeceğim ama farklı yerlere çekilmek istenecek. Ha iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır diye de bir laf var o yüzden ben de çok masumane düşüncelerle yazmıyorum belki bu yorumu onu da belirtmek isterim ancak böylesine kritik bir maç öncesi takımın en önemli savunmacısının da oynamama ihtimalinin yükselmesiyle bu kararın verilmesi "enteresan".

sakary Ali Misafir

Bence vurmuyor, vurmuyordanda öte o hareketi vurmak için yapmadı diye hatırlıyorum.

Cezanın tamamen kalkması gerekirdi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla şu mesajlardan tahrik olan tahrik de edendir,gereksiz lüzumsuz tartışmalar bunlar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

zan ordaki baskıdan refleksle kurtulmak için dönüyor eli çarpmıyor bile zaten rakip oyuncuda vurmadı diyor hala niye yanlış karar diyorsunuz anlamıyorum kırmızı kart bile yanlıştı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kırmızı kart maç konusunda herkes tarafından doğru denilirken bi anda yanlış olmuş Neyse doğru yada yalnış görülen kırmızı kartın cezası en az 1 maçtır bu ertelenemez. Caner'in "Lan" demediği de ortadaydı orada bırakın ertelemeyi 2 maçtan 1 maça bile indirilmedi. Doğru diyenler tamamen işlerine yaradıkları için diyorlar tarafsız bakan biri ertelemenin yanlış olduğunu rahatlıkla söyleyebilir.

Mesaj Yetkileri