Ujfa noldu yahu tam iyileşme sürecini bilen var mı ?![]()
Ujfa noldu yahu tam iyileşme sürecini bilen var mı ?![]()
Last edited by europeanconquer : 16.Mart.2013 at 00:05 Reason: mesaj silindiyse gerek yok tartışmaya
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Nisan'da öyle bir fikstürümüz var ki , dillere destan. 30 Mart günü Belediye ile evimizde oynayacağız, ondan 4 gün sonra Santiago Bernabeu'ya gideceğiz. 3 gün sonra yine evimizde yani 6 Nisan'da Mersin ile oynayacağız. Yine 3 gün sonra 9 Nisan'da Real'i evimizde ağırlayacağız.
10 günde 4 maç, bunların ikiside Real'le üstelik. Ne diyelim, Allah utandırmasın, Allah yardımcımız olsun...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Turu geçtiğimizde yazmıştım, lig gitti o gün. Takımın 2. devre iyi oynadığı 3 maç var, Antalya maçında iyi takım savunması, Gençlerbirliği maçının ilk yarısı, Schalke maçının ilk yarısı. Fatih Terim'in cezasından sonra 2 maçta 1 puan aldık, bu haftada 1 puan bekliyorum açıkçası. Bu da rakiplerin aradaki farkı 1 maça indirgemesi demek. Elimizdeki fırsatı değerlendiremedik, işi zora soktuk.
TFF Tahkim Kurulu, 2 maç ceza alan Galatasaraylı Gökhan Zan'ın cezasını 1 maça indirdi, bu cezayı da 1 yıl erteledi.
Terim , Schalke maçından sonra mesejı vermişti zaten anlaşılan mesaj alınmış.
Senaryolar, oyunlar...
olmasi gerekende buydu zaten ne senaryosu ne oyunu ? gokhan rakibe vurmuyor ki
emreye ve aziz yildirima say sen onlari)
furkan tek tarafli bakiyorsun gokhan zan hani vurmusya vurdugu adam bak ne diyor roportajda aç bi dinle![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
buyur sporx ve sabah
http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ318475SXQ
http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Fu...an-zan-itirafi
bu arada marca burak yilmaz vs ronaldo yapmis.
http://www.marca.com/videosmarca/?v=pllepBSr817
Bende diyorum zaten vurmasa bile o kolu sallaması teşebbüste bulunması bile yeterlidir. Hadi kırmızı kart yanlıştı diyelim bir sürü hatalı kırmızı çıkıyor hangisinin cezası ertelendi ? 1 maça düşürürsün eyvallah ertelemek ? Caner'in "Lan" demeden kırmızı aldı üstüne Veysel açıklama da yaptı ben dedim diye. Cezada bırak ertelemeyi indirim bile gelmedi. Niyet belli stoper sorunu yaşıyordu gs çözüm tahkimden geldi![]()
caner konusunda herkes hem fikirdi zaten hatali oldugunu medyada dahil hatirlarsan hakemin evine vs gitmislerdi galiba tam hatirladigim kadariyla bu arada lua lua"ninda cezasi 1 yil ertelendi ibrahim toroman"a kafa attigi icin o attiydi tabi ama. neresinden tutarsan tut mhk fedarasyon cok yanlis isler yapiyor dik duramiyorlar.
Federasyonun yaptığı işleri anlamak mümkün değil çok çelişkili kararlar veriliyor
Fatih Terimin cezasinin ertelenmesini de dogru bulmamistim bunu da bulmuyorum. Ceza varsa vardir arkadas. ya 2 mactan 0 a indirirsin ya da 1e indirir oynatmazsin. Ertelemek ne demek ? Mantigi ne ? Cok sacma cok.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
orda vurmuyor ya da yumruk atma teşebbüsünde bulunmuyor. sadece rakibin rahatsız etmesinden dolayı elini indirmeye çalışıyor tabi o sırada rakip kameralara oynayınca yumruk atmış gibi duruyor. ceza alacak bi hareket mi evet öyle ama yumruk falan yok.
Last edited by di canio : 16.Mart.2013 at 19:24 Reason: Lütfen kullandigimiz ifafelere dikkat edelim.
Semih'in de durumu belli değilmiş galiba. Pes doğrusu.
Bundan sonra TFF'den mantıklı bir karar beklemiyorum. Zaten kötü olan yönetim şike olaylarından sonra iyice zıvanadan çıktı. Aynı olaylardan birine A cezası verilir birine B. Ceza ertelenmesi tam komedi. Sonumuz hayrolsun ne diyelim daha çok tartışırız biz bu TFF'yi.
Neresinden bakarsan bak son derece hatalı bir karar. Sene başından beri verilen inanılmaz hatalı kararlara biri daha eklendi. GS ile alıp veremediğim yok hatta Gökhan bütün maçlarda oynasın benim için daha iyi. Ama bu harekete nasıl indirim verip üstüne 1 yıl ertelersin. Vurmamış olabilir ama elini o şekilde savurması bile yeterli, ve gözlerine bile baksanız durumu anlarsınız zaten. Üstüne Caner olayında alınan karar, Lua Lua olayı ve şimdi de bu olay. Yazıklar olsun gerçekten nasıl bir kurumla karşı karşıyayız görülüyor. Meireles ve Fatih Terim olayları da cabası. Şu TFF, PFDK ve Tahkimden biran önce kurtulmamız gerek, Türk futbolunu uçuruma sürüklüyorlar.
Bu yorumumda art niyet aramayın diyeceğim ama farklı yerlere çekilmek istenecek. Ha iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır diye de bir laf var o yüzden ben de çok masumane düşüncelerle yazmıyorum belki bu yorumu onu da belirtmek isterim ancak böylesine kritik bir maç öncesi takımın en önemli savunmacısının da oynamama ihtimalinin yükselmesiyle bu kararın verilmesi "enteresan".
Bence vurmuyor, vurmuyordanda öte o hareketi vurmak için yapmadı diye hatırlıyorum.
Cezanın tamamen kalkması gerekirdi.
Valla şu mesajlardan tahrik olan tahrik de edendir,gereksiz lüzumsuz tartışmalar bunlar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
zan ordaki baskıdan refleksle kurtulmak için dönüyor eli çarpmıyor bile zaten rakip oyuncuda vurmadı diyor hala niye yanlış karar diyorsunuz anlamıyorum kırmızı kart bile yanlıştı
Kırmızı kart maç konusunda herkes tarafından doğru denilirken bi anda yanlış olmuşNeyse doğru yada yalnış görülen kırmızı kartın cezası en az 1 maçtır bu ertelenemez. Caner'in "Lan" demediği de ortadaydı orada bırakın ertelemeyi 2 maçtan 1 maça bile indirilmedi. Doğru diyenler tamamen işlerine yaradıkları için diyorlar tarafsız bakan biri ertelemenin yanlış olduğunu rahatlıkla söyleyebilir.