Kasımpaşa için de büyük önem taşıyor bence bu maç.Kazandığı takdirde 4.sıraya yerleşiyor ve Beşiktaş'la puan farkını 3 indiriyor.Bende beraberlik oynadım ama hiç belli olmaz ne olacağı.
Kasımpaşa için de büyük önem taşıyor bence bu maç.Kazandığı takdirde 4.sıraya yerleşiyor ve Beşiktaş'la puan farkını 3 indiriyor.Bende beraberlik oynadım ama hiç belli olmaz ne olacağı.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Oooooof offf Olcay! Harika ötesi bir gol
FM Gazetesi
Hayatımdan en çabuk var gelen maçlardan biri oldu galiba![]()
3-1 alırız bu maçı.
Canım FEDA olsun sana !
Djalma Campos attı 2 oldu Kasımpaşa.
Evlere şenlik bir savunmamız var.
FM Gazetesi
Samet Aybaba yeter artık ya bu ne? Her hafta ilk yarı Emre mi çıkacak? Soytarı var koskoca takımın başında
FM Gazetesi
Ne gol kaçtı öyle?
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
İbrahim Toraman atılmalıydı ikinci sarıdan.
Cenk de çok kötü kaleci, özellikle yan toplarda felaket.
Hasta eder bu takım adamı ya. İlk yarı bitmeden 1 gol atsak iyi olurdu.
Canım FEDA olsun sana !
Yok arkadaş yok bize kaleci şart. Cenk 50 tane kurtarış yapsa, yediği bir tane aptalca golle bitiriyor kendini. Yediği birinci gol Beşiktaş'ın kalecisine yakışmıyor.
Bu Samet Aybaba bir an önce defolup gitmeli. Hem Emre Özkan'a yazık ediyor hem de kendini rezil ediyor. Bıkmadı her hafta ilk yarı çıkarmaktan. İnsanda birazcık vizyon olur yazıklar olsun.
Ayriyeten Oğuzhan çok kötü. Emre'yi çıkartacağına Oğuzhan'ı çıkartıp Necip'i alsaydın be akıllı geçinen Samet Aybaba.
FM Gazetesi
adam hangi birini cikarsin ersanda iyi degil.
Djalma ne attı be.
Onu çıkarsın bunu çıkarsın diyorsunuz başka adammı var adamın elinde olanla idare etmeye çalışıyor.
Oğuzhan çok kötü haftalardır yok. Hayır savunman zaten kırılgan niye Veli'yi oynatmıyor hoca anlamıyorum.
Çıkarmasın ozaman. Her hafta her hafta aynı terane. Çocuk oyuncağımı bu? Futbolcunun da bir gururu var. Emre Özkan'ı alay konusu yaptı resmen.
FM Gazetesi
Almeida direkten döndü ya off.
Canım FEDA olsun sana !
Emre Necip değişikliği mükemmelllllllllllllllllll olduSağolsun Aybaba harika okuyor oyunu.
FM Gazetesi
Lige havlu attık hayırlı uğurlu olsun. Umarım 3.lüğü koruyabiliriz.
FM Gazetesi
Beşiktaşdan Fernandesi çıkar herhangi bir Anadolu takımından farkı kalmaz bana göre.
Beşiktaş'tan istediğin oyuncuyu çıkar,her zaman Anadolu takımlarından farkı olur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ben Fernandes'in yerine olsam harcatmazdım kendimi. Giderdim bir an önce iyi üst düzey bir takıma.
FM Gazetesi
Tamam,işte büyük takımsan her zaman üst düzey oyuncuların illa olur,zamana göre kaliteleri farklılık gösterebilir ancak belli bir standartın altına asla düşmez.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Toraman hakeme at beni diyor sabahtan beri.
FM Gazetesi
Cüneyt Çakır kırmızı kartını unutmuş herhalde.
Halil çok güzel gol attı.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bi cacık olmaz artık bu takımdan.
Canım FEDA olsun sana !
Samet'in sezon bitmeden direk gönderilmesi ve bir an önce seneye kadar takıma adapte olması için yeni bir teknik direktör getirilmesi lazım. Tekme tokat kovacaksın bu adamı kulüpten yemin ediyorum. Vizyonsuz herif.
FM Gazetesi