Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
Başarılar.

Sistem olarak aynısını kullanıyorum bende. Fakat Emre'yi orta saha olarak kullanman, Baroni'yi ilerde kullanman daha yararlı olabilir. Top ileriye getirmek maksat olansa eğer Emre çok daha iyi bir oyuncu. Krasic'i kullanmanı öneririm çok iyi bir oyuncu, Kuyt'ta büyük bir opsiyon.

Tabi senin işine karışmak kesinlikle istemem, deneme yoluyla öğrenmek bazen acı sonuçlar oluşabiliyor. Bu yüzden teknik ekip önerileri gibi aklının bir köşesinde dursun dediklerim
Teşekkürler hocam. Krasic'e ara ara şans verip takıma alıştırıyorum zaten. Kuyt'ın yerini alacaktır zamanla. Emre'yi nedendir bilmiyorum ama oyunu açar açmaz o bölgeye koydum. Şu an Cristian sakat, sakatlığı geçince onu orada da değerlendireceğim. Önerin için teşekkürler.

Heyecan Başladı!

STSL 1. Hafta
Gençlerbirliği 2-3 Fenerbahçe

2-0 geriye düştüğümüz maçta iyi toparladık ve Emre'nin harika performansı ile 3 puanı kaptık. Tabi bu skorda devre arasında yaptığımız sert konuşma da etkisini göstermiş oldu.

Şampiyonlar Ligi Ön-Eleme 1.Maç
Malaga 1-2 Fenerbahçe

Deplasmanda çok iyi oynadık. 2-0 öne geçtikten sonra Volkan'ın hatasıyla ilk golü yedik ancak sonrasında hata yapmadık ve diğer maç için avantaj sağlamış olduk. Şampiyonlar Ligi'nin kapısı açıldı.

STSL 2.Hafta
Fenerbahçe 1-1 Gaziantepspor

Tatsız tuzsuz bir maçtı. 81'de Sow golü attı tam maç bitti derken karambolden golü yedik. Kaleyi bulan 1 şutları vardı o da gol oldu. Sağlık olsun.

Şampiyonlar Ligi Ön-Eleme 2.Maç
Fenerbahçe 1-0 Malaga

2-1'in rövanşında İspanyolları evimizde de devirdik ve gruplara katılmaya hak kazandık. Aynı zamanda bu maçta da seyirci rekorumuzu kırdık. Teşekkürler 12 Numara!

Şampiyonlar Ligi Grup Kuraları

Şampiyonlar Ligi'nde grup kuralarının seçimi bugün İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi. Kurada Temsilcimiz Fenerbahçe, C grubunda yer alıyor. Arsenal, Valencia ve Dinamo Zagreb'le karşılaşacak. İlk maç Arsenal ile Saraçoğlu'nda.

STSL 3.Hafta
Bursaspor 0-1 Fenerbahçe

Kıran kırana geçen maçtan 3 puan çıkartmayı başardık. Sow'un ilk saniyelerdeki golü ile öne geçtik. Kuyt maçta bir penaltı da kaçırdı.

STSL 4.Hafta
Fenerbahçe 2-1 İstanbul BB

Efe'nin atılmasıyla kontrolü elimize aldık. Doka'yı tutabilseydik sonuç daha farklı olacaktı.

ŞL Grup Maçları 1.Hafta
Fenerbahçe 1-0 Arsenal

Kartların havada uçtuğu ve kaptan Emre'nin 42'de atıldığı karşılaşmada Caner'in harika füzesi ile öne geçtik. 64'te yanlış penaltı kararı geldi. Ancak Volkan penaltıyı kurtardı ve ilahi adalet gözler önüne serildi. Harika bir galibiyet aldık ve grup maçlarına avantajlı başlamış olduk.