Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
hmm yalnız kalecilerin birebirde berbat olması çıldırtıyor beni. aynı oranda uzaktan şutlarda deli kurtarışlarıyla da çıldırtıyorlar rakip kaleciler(elinizde sneijder gibi biri olunca haliyle kaçınılmazlık...). kötü olmuş muslera gibi adamı madara etmişler böyle olunca....
Aksine bence bire birde aşırı iyi oynuyor benim kaleciler. Cenk ve Onur kolay kolay geçit vermiyor. Ama Muslera da iyi oynuyor bana karşı demekki oyundan oyuna değişiyor formu.

Benim bu maç motorunda hoşuma gitmeyen şey tabi oyuncunun özelliklerinden de kaynaklanıyor olabilir. Kanatlar ve bekler pas vermesi gereken yerlerde pas vermiyor inadına top sürüyor. Bu uzun süreli top sürmeler değil ama. Yani defanstan alıp geliyor değil. Forvetim defansın arkasına kaçıyor ama bu oyuncular ara pası vermeyip topu sürmeye devam ediyor. Oyuncuların tercihlerine baktım pas vermeyen oyuncularda rakip sahaya girer veya topu ayağında tutar diye bir tercih yok. En azından hepsinde yok.

Tabi bu oyuncuların pas vermemesi sebebiyle de forvetlere az top gelme sorunu yaşıyorum. Ortalama maç başına 4-5 şut atıyor forvetler, çift forvet oynatıyorum. Bunların içinde de zaten korneridir, dönen toptur o tarz şeyler. Ara pasıyla 1 gol ya oluyor ya olmuyor. Genelde kanatlardan goller buluyorum ama modern futbolda ara pasıyla atılan gol sayısı çok fazla. Bunun biraz eksikliği var oyunda.