Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

8 33.33%
  • Berabere biter

4 16.67%
  • Galatasaray kazanır

12 50.00%
1 ile 30 arası toplam 185 sonuç

Konu: Kayserispor - Galatasaray | STSL 26. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Bunlardan olabilir
    Gösterdiğin mesajlarda ''masum'' diye ima edilmiş bir yer varsa zaten cezanın kaldırılmamasını eleştirirlerdi başta.

Olması gereken nedir bilmiyorum ancak ahlaki yargılara dayanarak yorum yapmıyorum.Kuralları bilmediğimden doğru veya yanlış diyemeyeceğim ancak bir benzeri de Azofeifa'da yaşanmış bir olay,demek ki o olay ile bu olay aynı şekilde ilişkilendirilimiş ki aynı Azofeifa'da ki indirimin aynısını almış.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Gösterdiğin mesajlarda ''masum'' diye ima edilmiş bir yer varsa zaten cezanın kaldırılmamasını eleştirirlerdi başta.
    Kırmızı kart bile yanlıştı diyor masum diyor yani ben mi yanlış anlıyorum Neyse tartışmalık bi konu değil sadece savunanlarda var onu demek istedim.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Kırmızı kart bile yanlıştı diyor masum diyor yani ben mi yanlış anlıyorum Neyse tartışmalık bi konu değil sadece savunanlarda var onu demek istedim.
    Yorucu bir gündü,fark edemedim kusuruma bakma

@di canio

İşte yaptığınız şey ahlaki yargıya giriyor.Ahlaki yönden bakınca Gökhan'ın en az 4-5 maç ceza alması taraftarıyım ancak kuralları bilmediğim için hiç bir yorum yapmıyorum ve benzeri olaydan indirime gidildiği için normal bir karar olduğunu düşünüyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Maç oldukça stratejik bi hal aldı bugünki Beşitaş maçından sonra.. Bence şampiyonluğun kilit maçlarından birine çıkıyoruz, oyuncularımız farkındaysa tek farklı galibiyete uzanırız..

Mesaj Yetkileri