İlk sayfadakiler tahmini Fenerbahçe formalarıydı, 7. sayfadaki formalara bakın.
Çift yüzlü forma. Bir ilk!
Altın renkli formada resimlerin olması da bir ilk!
Murat Özaydınlı formalar tanıtılmadan önce "Çok sade ve geçmişi hatırlatıyor." demişti![]()
İlk sayfadakiler tahmini Fenerbahçe formalarıydı, 7. sayfadaki formalara bakın.
Çift yüzlü forma. Bir ilk!
Altın renkli formada resimlerin olması da bir ilk!
Murat Özaydınlı formalar tanıtılmadan önce "Çok sade ve geçmişi hatırlatıyor." demişti![]()
bu konu kapatilip yeni bir konu acilsa ve gercek 100. yıl formalari tartisilsa daha iyi olur.
Bence çift taraflı formanın altın rengi olan kısmı biraz saşma olmuş.Fenerbahçenin efsaneleşmiş futbolcuları varken ön tarafa Alex'in resmini konulması biraz abes geldi bana.Ama diğer tarafı hoşuma gitti bence güzel.
alex yerine hooijdonk olsaydı daha iyi olurdu bence ama formalar gerçekten çok güzel ben bugün hemen gidip aldım çubuklu forma muhteşem gerçektende
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Alex efsaneler arasında girdi bile. 3 sezondur Fenerbahçe forması giyiyor ve bize kazandırdığı şampiyonluklar var. Alex'in olmasını doğru buluyorum. Fenerbahçe'ye gelmiş en iyi yabancı belki de (Appiah, Van Hooijdonk da aynı şekilde).
100. yıl formalarına büyük talep
04 Ağustos 2006 17:02
Fenerbahçe'nin 100. kuruluş yılı şerefine hazırlanan ve bugün Feneriumlar'da satışa çıkarılan 100. yıl formalarına taraftarlar büyük ilgi gösterdi.
Fenerbahçe'nin 100. kuruluş yılı şerefine hazırlanan ve bugün satışa çıkarılan 100. yıl formalarına taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Şükrü saraçoğlu Stadı Maraton tribününde bulunan Fenerium Mağazasını dolduran sarı-lacivertli taraftarlar standlarda bulunan formaları kısa sürede tükettiler.
Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "Sabah erken saatlerden itibaren maraton tribününde bulunan Fenerium Mağazasını dolduran taraftarlarımız standlarda bulunan 100. yıl formalarını kısa sürede tükettiler. Mağaza yetkilileri stokların dolu olduğunu ve forma temini anlamında gerekli hazırlıkların yapıldığını söylediler" denildi.
ilk sayfadakiler bir taraftarın hiç bir geçerliliği olmayan bir tasarımıydı. editlenmeli bence ilk mesaj..
formada alex'in yer alması 1907-2007 temsilinin bir parçasıdır. forma fenerbahçe tarihini değil, "1907'den bugüne fenerbahçe"yi canlandırmakta. kronolojik bir şekilde zeki rıza, lefter, can bartu, rıdvan, oğuz gibi isimler tarihte yer alırken son yılların en büyük oyuncusu olarak alex de bugünü temsil etmektedir.
Originally Posted by dnz498
ben bugün forma almaya gittiğimde baya bir araba vardı fenerium'un önünde gerçekten ilgi çok büyük 100 ytl'ye 2 forma almak ve bu formanında 100.yıl forması olması herkese cazip gelmiş anlaşılan
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
biraz reklammı koktu neOriginally Posted by Jesus_FB
![]()
en kral forma bjknin 100.yılda ipli formasıydı onun üstüne yapamadılar hala![]()
2.linkteki forma olmamış bence ama galatasaray ve beşiktaş gibi fenerbahçede herhalde en iyi oyuncularının adını formaya ekler inş.![]()
Klasik çubuklu tarafı (reklamsız olan) cok hosuma gitti, benzer bir t-shirt satiliyordu zaten fenerium larda. Henuz Fenerium a gidemedim ama bugun insalah gitcem.
Formalar gerçekten süper.. En yakın zamanda alıcam.![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Abim bugün gitti ve alamadan maça geçeceğini söyledi.Felaket bir kalabalık var ve 3.cü kolileri açmaya başladılar dedibu mutlu bişey
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Bizim burda 1 tane Fenerium var, o da kapalı, tadilattaymışBaşka satan bir yer var mı bildiğiniz? Adidas şubeleri satıyor mu acaba?
evet satıyor ama burdaki 3 şubede kalmadıOriginally Posted by eGowiCh
sen izmirdemiydin yahu birtek ordaki tadilattaydı
HeheAdidas şubesine gittim, 80 YTL dediler forma için. Neden arada 20 YTL gibi bir fark var? Aynı ürün değil mi? Acaba 80 YTL olan kalite bakımından düşük mü? Bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim.
bildiğim kadarıyla çocuk formaları 80 YTL sana onun fiyatını söylemiş olabilirler yoksa arada fark olabilceğini sanmıyorumOriginally Posted by eGowiCh
PuhahuaÇocuk forması mı
M beden sordum
Hiç güleceğim yoktu gece gece
![]()
abi bu formalar çift taraflı dimi ya
Evet çift taraflı..
İlk üçü aynı forma
eh bizede almak düşer yani.
Çok avantajlı..
100 Ytlye iki forma birden