-
Ortada 24 puan var, 20'si hatta bence 19'u şampiyonluk demek. Tabii Fenerbahçe 8'de 8 yapmamalı.
Eskişehir ve Gençlerbirliği maçları çok kötü oldu. Oyuna bakarsak Eskişehir'de yenilmemiz, Gençlerbirliği'nden 3 puan almak hakkımızdı biz sadece 1 puan alabildik iki maçta. Şu anda fark rahatlıkla 6 olabilirdi, sezon sonunda şampiyonluk kaçarsa en büyük etken G.Birliği maçında kayıp olacak bence. Burak'ın dokunamadığı o topa, Hamit'in direklerine çok hayıflanırız.
Bu haftaki güzel oyun bir nebze ilaç oldu, olumlu şeyler sonunda bir taktik bulunması. Drogba ve Sneijder'ın her maça daha fazla katkı vermesi, Fatih Terim'in kulübeye dönecek olması. Eboue, Melo gibi isimlerin ritmini bulması. Bunlar güzel gelişmeler. Şampiyonlar Liginde Real Madrid ile eşleşmek de lig açısından olumlu aslında, akıllar Real maçında bahanesinin geleceğini sanmıyorum çünkü doğal sonuç elenmemiz. Kimse kendini strese sokmayacak, favori olmadığımız 2 maça çıkacağız.
Olumsuz şeyler Arena'nın zemini, yavaş yavaş başlayan sakatlıklar. Golün gelmediği maçlarda yapılan riskli ve çok cesur hamleler. Savunmamızda verilen açıklar, Kayseri 3-4 defa araya adam kaçırdı, bunlara çözüm şart. Takım ve taktik oturuyor gibi ama çok cesur bir diziliş ve oyuncu grubu kullanıyor hoca. Tam manasıyla bir hücum takımı olduk, geriye düştüğümüzde golü bulamazsak hoca iyice coşuyor. Umarım şans bizden yana olur hep erkenden kopartırız maçları. 33. haftaya kalsın istemiyorum, o heyecan ve stresi bir kere daha yaşamak kimse için iyi olmaz. Son haftalarda şampiyonluk kaçırmak nasıl bir şey bilmiyorum, o hissi öğrenmek de istemiyorum. Gabi abinin dediği gibi 4'te 4 muazzam olur. Biz kazandığımız sürece rakiplerin ne yaptığının önemi olmuyor sonuçta.
Mesaj Yetkileri