1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Önceden Samet Aybaba ile ilgili yapılan olumsuz yorumlara artık katıldığımı bildirmek isterim. Bir hoca takımı içeriden ancak bu kadar yok edebilirdi. Basına konuştuğu kadar icraat yapsa çok daha farklı konumda olunurdu. Koca adam gencecik oyuncuları taraftarın önüne atıyor. Madem Oğuzhan'dan memnun değilsin o zaman oynatmayarak ona en büyük cezayı verirsin. Yerine hali hazırda ikinci yarıya iyi başlamış Veli, Necip gibi oyuncuların var. Bütün olanı biteni oyuncuların üstüne yıkıyor . Şimdiye kadar bir kez bile olsun sorumluluğu üstüne almadı. İlk yarı en azından kurulu düzen varken ikinci yarı o düzeni bozdu. Belki sakatlıklar bunda en büyük etken olmuş olabilir ama istediği oyuncularda alındı. İki ay önce transfer edilmiş Süzen'e beklentileri karşılayamamış demiş ama Süzen'i isteyende kendisiydi. Hali hazırda orjin bek Ziegler'i istemeyende kendisiydi. Kaldı ki Süzen'in kötü oynadığı maçlar kadar iyi oynadığı maçlarda var . Artık yemiyor kendisini tehlikede görünce oyunculara sarmaya başladı. bu takımın önünün açılabilmesi için lobisi yüksek bir yerli hoca yada iyi bir yabancı hoca ile anlaşılmalı. Gelecek sezon Samet Aybaba ile devam edilirse facia olur. Ama sanmıyorum yönetimin hoca konusunda kararı hemen hemen bellidir.

Forza'nın facebook sayfasında Hakan Arslan'ın şu yazısını paylaşmışlar, ben çok doğru buldum buraya da ekleyeyim dedim.

Spoiler: Schusterist bir hatırlatma 

Mesaj Yetkileri