1 ile 30 arası toplam 123 sonuç

Konu: İstanbul BBSK | Boz Baykuşlar ile 3. Sezon!

Hybrid View

Ligde Elazığspor beraberliğine rağmen vites yüksek, Galatasaray'ı o kadrosuyla ilk yılda deplasmanda yenmek her baba yiğidin harcı değil. Ben Fenerbahçe ile bir puan için gidiyorum Arena'ya, galip gelsemde senin takımınla daha zor olduğu gerçek.

Sezonu çifte kupayla tamamlarsın Türkiye'de işler değişir

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Ligde Elazığspor beraberliğine rağmen vites yüksek, Galatasaray'ı o kadrosuyla ilk yılda deplasmanda yenmek her baba yiğidin harcı değil. Ben Fenerbahçe ile bir puan için gidiyorum Arena'ya, galip gelsemde senin takımınla daha zor olduğu gerçek.

Sezonu çifte kupayla tamamlarsın Türkiye'de işler değişir
    Galatasaray galibiyetini tamamen Klodian Duro'ya borçluyum. Alex & Selçuk İnan karışımı bir oyuncu. Beklemediğim bir anda uzaktan atabiliyor veya Selçuk İnan'ın Burak'ı harakete geçirdiği gibi Baros'a savunma arkası pas atabiliyor.
    Galatasaray'a attığı frikik golü aşağıda;
    http://www.youtube.com/watch?v=TeMQL7hObo8

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    İnşallah güzel gidişat bozulmaz.Elazığ maçı şanssızlık olmuş.
    Evet, şanssız bir maç geçirdik. İnşallah bozulmaz.

STSL: 20. Hafta

Üstün olduğumuz maçta, Can Arat'ın golüyle kazandık.

STSL: 21. Hafta

Maça üstün başladık-üstün bitirdik. Ancak sakatlıktan yeni çıkmış olan Baros ve Vittek isteneni veremedi. Son vuruşlarda yetersiz görünen İstanbul BBSK, Gençlerbirliği'ne 1 puan hediye ederek evine döndü. Bu sonuçla Fenerbahçe, aradaki puan farkını 1'e indirme şansını elde etti ancak,

Beşiktaş'a mağlup oldu. Bu sonuçla İstanbul BBSK-Fenerbahçe arasındaki puan farkı 4'e yükselmiş oldu.

---

Last edited by Avaab : 21.Mart.2013 at 21:15

Mesaj Yetkileri