Quote Originally Posted by zeck17 View Post
Beşiktaştan alınabilecek yerli oyuncu var da ben mi bilmiyorum zaten milli takım seviyesinde olan 6 futbolcu var ersan,olcay(kadroda),oğuzhan(çok formsuz son haftalarda),ismail(sakat),mustafa pektemek(yeni döndü sahalara) bir de necip var onun da ufak bir sakatlığı var diye hatırlıyorum


Bu arada seçilmemesi gereken oyuncular
Egemen
Sercan
Mevlüt
Caner'dir geri kalan seçimleri doğru buluyorum

Bekir de ilk 11 başlamamalı bence
6 adam saydın zaten, daha ne olacak? M.Pektemek ve İsmail iyileştikten sonra alınırlarsa eyvallah, tek söz etmem; ama aynı adamlar seneye de çağrılırsa kesinlikle art niyet ve bit yeniği ararım işin içinde. Kimse de beni ikna edemez bu konuda.

Oğuzhan'ı formsuz diye çağırmıyor da, kadroya çağrılan 25 futbolcunun hepsi mi formda? Her maç harikalar mı yaratıyor bu adamlar? Dün Andorra karşısında formda(!) futbolcuları gördük işte hepimiz.

Ersan, F.Bahçeli arkadaşlar kusura bakmasın ama, Egemen ve Bekir'in çağrıldığı milli takımda banko olması gereken bir stoper. Aykut Demir de keza.