Hocam transferler çok iyi ama çok fazla yabancı katmışsın takıma bide Hugo Viana noldu çok iyi bir orta sahaydı o , bu yıl içinde işin bence çok daha zor FB geçen seneki gibi olmayacak
Hocam transferler çok iyi ama çok fazla yabancı katmışsın takıma bide Hugo Viana noldu çok iyi bir orta sahaydı o , bu yıl içinde işin bence çok daha zor FB geçen seneki gibi olmayacak
Hocam kontenjan sıkıntısı var. Bu yıl çift forvetli bir sistemde oynamayı düşünüyorum. Yabancı olarak Fucile, Sivok, Fernandes, Almeida ve Ruben'in yeri garanti kadroda, Estigarribia'dan da faydalanmak istiyorum. 6 yabancı ediyor. Hem maliyetli, hem de yabancı kontenjanı açısından bizi sıkıntıya sokacak bir transfer olacağından şu an için vazgeçtik. Fenerbahçe'de bir yaprak dökümü olabilir bakalım, Sow, Egemen, Mert, Bekir gibi oyuncular mutsuz ve ayrılmak istiyor. Sow'u alalım dedik ama anlaşamadık. Fenerbahçe bu yıl daha başarılı olur ama asıl rakibimiz yine Galatasaray olur gibi geliyor bana.
Estigarribia belki de en olumlu transferimiz oldu şu ana kadar. Hem bonservis bedeli ödemedik, hem de düşük bir maaşta anlaştık. Bir yıl oynatıp satmayı düşünüyorum aslında, durumuna göre bakacağız.