Anket Sonuçlarını Görüntüle: Uzun süre devam etmek istediğim bu kariyerde sizce kariyer keyifli mi ?

Voters
64. You may not vote on this poll
  • Evet

55 85.94%
  • Hayır

9 14.06%
Sayfa 27 / 68 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 2040 sonuç

Konu: Fransa'dan bize ait olanı almaya gidiyoruz / 2019 ŞL Finali Fransa

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Hocam bi ara naptınız ya diğecektimde fark ettim devre arasıda varmış
    Onu hatırlattığın iyi oldu şu şekilde aslında

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    draxler ve stegen'in profillerini paylaşır mısın? ne kadar gelişmişler
    Buyur hocam ,

Bence Bu kadroyla en az 3. olursun rakipler kötü olursa şampiyonluk gelir hocam cl de çeyrek veya yarıfinal olabilir

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by NeymaR View Post
    Bence Bu kadroyla en az 3. olursun rakipler kötü olursa şampiyonluk gelir hocam cl de çeyrek veya yarıfinal olabilir

Aykut kocamanın bir lafı varya kağıt üzerinde öyle bakalım sahada nasıl olacak kesin birşey söyleyemiyorum yarışın içinde oluruz , ama ispanya ligi şampiyonunu genelde Barça & Real arasındaki maçlar belirliyor evimizde yenebilirsek sonuna kadar kovalarız onun haricinde özellikle Draxlerin performansını merak ediyorum geçen sezon Shalkeyi şampiyon yaptı

Nesil
    2012

Kule stoper önerisi olan var mı ?

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

hocam sağ bekin coke nasıl bilmiyorum ama sağ bek için chelsea de oynayan ve marsilyadan gelen genç bir çocuk var o süper az..... öyle bir şey

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by resoag View Post
    hocam sağ bekin coke nasıl bilmiyorum ama sağ bek için chelsea de oynayan ve marsilyadan gelen genç bir çocuk var o süper az..... öyle bir şey
    Sağ benim çok iyi hocam 7.30 'la oynadı geçen sezon , onda sıkıntı yok , defansda hava toplarına hakim bir stoper bulursam transferi noktalıyıcam , geçen sezon çok gol yedik , bide İbra 'yı alsak mı 1 yıl Bursa 'dayken İvica Olic'i almışdım büyük maçlarda kurtarmıştı bizi

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Hocam kaçırma

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    var hocam

kurt zouma-st. essetien fransa
    lisandro lopez-arjantinde
    yanga mbiwa-montpellier
    doria-botafago
    coates-liverpool
    papadapolous-schalke

Lightbulb

fm 12 de kullanmıştım ama bu sene bilmiyorum liverpool da coates var genç uzun boylu bi bak hocam

Sağ benim çok iyi hocam 7.30 'la oynadı geçen sezon , onda sıkıntı yok , defansda hava toplarına hakim bir stoper bulursam transferi noktalıyıcam , geçen sezon çok gol yedik , bide İbra 'yı alsak mı 1 yıl Bursa 'dayken İvica Olic'i almışdım büyük maçlarda kurtarmıştı bizi

hocam kaçırma bazı maçlarda 4-4-2 ye dönüp fierroyla coşarlar maaş a bağlı bide

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

hocam açıkça drexlere üzüldüm ben hiç sevmem onu onun yerine ilkay,xhaka,holtby,leitner var daha kaliteli
    forvet istersen matavs, castaignos, bony tecrübeli (2016ya göre) depay, bakkali ve facundo ferreria (genç-gelişmekte) olanlar en iyileri ibra çok sakatlanır

1 senelik imzala bence ibrayla kötü olmaz bende gs ye ronaldinhoyu almıştım yarım sezonluğuna sakatlandı ama olsun bu ibra

Nesil
    2012

var hocam

kurt zouma-st. essetien fransa
    lisandro lopez-arjantinde
    yanga mbiwa-montpellier
    doria-botafago
    coates-liverpool
    papadapolous-schalke
    fm 12 de kullanmıştım ama bu sene bilmiyorum liverpool da coates var genç uzun boylu bi bak hocam

Coates fena ikinizede teşekkürler , gözlemliyorum şimdi İbrahimovic le de 1 yıllık 4.4 MN Euro karşılığı sözleşme teklif ettim kabul etti.

Nesil
    2012

1 senelik imzala bence ibrayla kötü olmaz bende gs ye ronaldinhoyu almıştım yarım sezonluğuna sakatlandı ama olsun bu ibra
    Hocam ara transferde Juve Anelka'yı GS Drogba'yı alınca ben o kadar yaşa takılmıyorum artık , Ryan Giggs 39 yaşında hala futbol oynuyor demekki adamlar bir şey biliyor , deminde dediğim gibi 33 yaşında Olic'i almıştım Bursa 'ya çok iş yapmıştı , İbra' mı yapamıycak aldım ,

hocam dudu yu da ben önermiştim
    gözlemcin benim artık

Nesil
    2012

hocam dudu yu da ben önermiştim
    gözlemcin benim artık
    Kesinlikle hocam dudu 10 numaraydı geçen sezon şampiyonlukda çok önemli bir paya sahipmiş takımı adına özellikleride fena şuanda Draxlerde bu özellikler yok tekrar teşekkürler

Kesinlikle hocam dudu 10 numaraydı geçen sezon şampiyonlukda çok önemli bir paya sahipmiş takımı adına özellikleride fena şuanda Draxlerde bu özellikler yok tekrar teşekkürler

ö.değil hocam

Nesil
    2012

Stoperden vazgeçtim Doria 'yu beğenmedim diğerleri çok iyi ama çok pahalı Arsenal ve Juve gibi takımlarda oynuyor ,

Last edited by 19karabulut07 : 25.Mart.2013 at 23:17

Coates bize gelmiyor şuan Arsenal'de Doria ve papadapoulos 'a gözlem yolladım dedim ama doria'yu bulamadım
    hocam benden bi oyuncu daha kana-bıyık öle bi oyuncu var bak istersen

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hocam ne yapmışız öyle, bu kadar paranın karşılığında şampiyonluk görebileceğimizi umuyorum.

Nesil
    2012

hocam benden bi oyuncu daha kana-bıyık öle bi oyuncu var bak istersen

tamamdır hocam bakarım , ama daha da fazla takıma oyuncu katmak istemiyorum aslında takım uyumuu yakalamak çok zor olucak , belki transferin son günü alırım hocam , takım biraz alışsın bir birine

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Hocam ne yapmışız öyle, bu kadar paranın karşılığında şampiyonluk görebileceğimizi umuyorum.
    Epl 'de olsa şampiyonluk kurtarırdı belki ama La Liga 'da öyle toplu para vermiyorlar onun için ŞL 'de yarı final lazım bu arada sattığımız oyuncular da aşağıda %90 'nı peşin satıldı 60 Mn Euro civarında gelir elde ettik , zaten ben gelmeden önce de transfer bütçesi olarak 16 MN Euro vermişlerdi.

Nesil
    2012

Avrupa'da öne çıkan transferler

Nesil
    2012

Bu eşleşme kötü oldu

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Bu eşleşme kötü oldu
    Dikkat edin final yeri Atatürk

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

hocam doria yı ben önerdiğimden ben yazayım dedim
    16 yaşında Botafago da başlıyor arama motorunda çıkmaz haklısınız acayip iyi kafacı yaşına göre bende ilk sezon sivas 13gol 7.12 ikincisinde 8gol 7.56 sonra zenit aldı çok iyi gelişir pivot stoper deyince aklıma geldi

onun dışında iyi adam istersen munoz var palermo başladı; mbiwa montpellier; de vrij feynord; a. wilson liverpool; coates liverpool; vida dinamo kiev

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110827 başlangıç profili

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

biz hala rüzgar alıyor diye sevmiyoruz

Nesil
    2012

hocam doria yı ben önerdiğimden ben yazayım dedim
    16 yaşında Botafago da başlıyor arama motorunda çıkmaz haklısınız acayip iyi kafacı yaşına göre bende ilk sezon sivas 13gol 7.12 ikincisinde 8gol 7.56 sonra zenit aldı çok iyi gelişir pivot stoper deyince aklıma geldi

onun dışında iyi adam istersen munoz var palermo başladı; mbiwa montpellier; de vrij feynord; a. wilson liverpool; coates liverpool; vida dinamo kiev

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110827 başlangıç profili

Hocam buldum sonradan Doria 'yı hiç gelişmemiş önerdiğin diğer oyunculara transferin son günü bakıcam , eline sağlık senin paylaştığını biliyodum bu arada '' Coatesi '' Neymar 'la ikiniz yazdığınız için ilk ona baktım ama oyuncu Arsenal'de mutlu diğer önerdiğin yunanlı da orada

Nesil
    2012

biz hala rüzgar alıyor diye sevmiyoruz
    Amannn bu sene final fena , ben dikkat etmemişdim şuan final pek ilgimi çekmediği için

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Hocam buldum sonradan Doria 'yı hiç gelişmemiş önerdiğin diğer oyunculara transferin son günü bakıcam , eline sağlık senin paylaştığını biliyodum bu arada '' Coatesi '' Neymar 'la ikiniz yazdığınız için ilk ona baktım ama oyuncu Arsenal'de mutlu diğer önerdiğin yunanlı da orada

hocam sat şu navası seneye elden çıkaramazsın yaşlanmadı mı al onun yerine bernard veya fischeri

Sayfa 27 / 68 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon

Mesaj Yetkileri