-
slm;öncelikle volkan abi sağol yama için amaçları belli olan kişilere kulak asma sen bitanesin
.bi kaç ufak hata yazayım dedim ben de
1)haber başlığında
Galatasaray güven en üst düzeyde(Galatasaray'da yazılsa daha iyi olur)
2)birçok haberde karşolaştımyaa çok ek hatası var.isimlerden sonra gelen ekler tutmamış
örnek;Hikmet karamanye,Oğuz çetinnin...
3)teknik direktör hakkında bi yorum yapmak istedim ve şu seçeneği seştim;
Yıldırım adlı menajere onunla ilgili fikirlerinizin olumlu yönde geliştiğini söyle...bunu seçtim ve bana gelen haber şuydu;
uzun adlı menajer(bu benim) yıldırım adlı menajere duyduğu hayranlığı dile getirdi...yani yorumla haber alaksız olmuş be abi
4)oğuz çetini övdüm bi kere ve bana bi haber geldi yani anlayana kadar anam ağladı.gelen haber noktası virgülüne şuydu sıkı durun:
Oğuz Çetinyi övmeniz üzerine,yücel uzun(bu benim yine),takımının patronuyla birlikte olmaktan mutlu olduüunu söyledi ve olumlu karşılıklar yayınladı.
Yücel uzun bugün arkadaşı Oğuz çetin için maçyaki en iyi menajerlerden biriydi ve iyi bir pazarlıkçıydı...
ya ben hala anlamadım bu haberi arkadaşlar yaaa.
5)bide yine sonraki rakip hakkında yorum yapacakken bi seçenekte şöye yazıyo
.....en iyinin kazanacağını umabileceğini anlat.biraz anlatım bozukluğu olmuş yani
bide yaa siz gece gündüz bunun için çalışmışsınız uykusuz kalmışsınız, size böyle hata söylemek biraz dokunuyo açıkçası.neyse by
Mesaj Yetkileri