Anket Sonuçlarını Görüntüle: Uzun süre devam etmek istediğim bu kariyerde sizce kariyer keyifli mi ?

Voters
64. You may not vote on this poll
  • Evet

55 85.94%
  • Hayır

9 14.06%
1 ile 30 arası toplam 2040 sonuç

Konu: Fransa'dan bize ait olanı almaya gidiyoruz / 2019 ŞL Finali Fransa

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Hiç belli olmaz hocam daha çıkan bir tane bile regene bakmadım en son Bursa'ya bitane almıştım Bilal Ülker onun haricinde regenlere hiç bakmadım bakarsın EPL 'ye geçince bizi heyecanlandıran Regenler buluruz , devam ederiz , oyun belki bizi bir yerlere sürükler bizde uzun süre sürdürürüz yani bakalım

Şöyle bir anım var benim paylaşayım senin le FM 2010 yada FM 2011de Newcastle United'la 2017 - 2018 yılında üst üste ŞL şampiyonu oldum sonraki sezon küme düşmüştüm ve kadromda efsane bir kadroydu. Şl şampiyonu olup sonraki yıl küme dümek çok garip bir duyguydu ya ne yapsam takım galip gelemiyordu ondan sonra oyun benim için bir anda sıradışı oldu
    hocam seninki ayrı yetenek herhalde o bana olsa bırak fm oynamayı futbolu bırakırdım

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by resoag View Post
    hocam seninki ayrı yetenek herhalde o bana olsa bırak fm oynamayı futbolu bırakırdım
    Futbol 'de hep başarılı olunacak diye bir kural yok ki ama ya küme düşmek , mağlup olmak da bu oyunun bir parçası

Mesaj Yetkileri