Quote Originally Posted by bursa_mc
hee abi tmm guzel to*** açmışsında her maça topic açılırsaaa oo forum çok koru olur yanii
Bak kardeş benim açtığım konuyu sorgulamak senin haddin değil eğer kurallara uymayan bir konuysa moderator veya daha üst düzey de görev yapan arkadaşlar gerekeni yaparlar. onun için sen kafana takma forum için iyi mi kötü mü olacağını.

Maça gelirsek. Tatsız tutsuz bir maçtı (son 10 dakkası hariç) futbol kalitesi düşüktü. dikktimi çekenler ;
1-Necati hala kendini toparlayamadı geçen yıldan beride bir insan form yakalayamaz mı
2-chelo nun kaliteli bir oyuncu olduğu kanısına vardım ama bu akşam oda formsuzdu ve bekleneni veremedi.
3-GS de hiç bir organize atak yoktu. ne bileyim bir ver kaç yaparsın vb...
4- savunmamız çok hatalar yapıyor bu savunma ile CL de bizi dağıtırlar
5-Gerets in gençlere bu sezon daha fazla yer verdiğini görüyoruz. bu oyuncular (özgürcan,arda,aydın,ferhat vb..) yavaş yavaş takımın içine girmeye başlıyorlar...
6- Özellikle karşılaşmanın hakemi CÜNEYT ÇAKIR ı bu kadar az hata ile maç yönettiği için tebrik ediyorum.
7- Oyuncularda hala bir rehabet havası var hala Şampiyonluk rahatlığından çıkamamışlar.
8- Geçen yıl FB ankarada beraberlikle başlamıştı bu yılda biz Ankarada var bişeyler
9- ya bi takımda adam gbii penaltı kullanan olmaz mı zaten necati ile hakan penaltıya kullanmaya gidince atamıcaklarını biliyordum Gerets antremanda biraz penaltı çalıştırsa iyi olacak...
10- Ankaraspor'un kadrosu çok güzel gerçekten iyi bir kadro kurmuşlar bu sezon çok canlar yakabilirler...