Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
Fenerbahçeden kalkıpta resmi sitesinden bizim herhangi bir maçımızla ilgili hakem hatası olunca açıklama yapmasını tabiki beklemiyorum. Madem isyan ediyorlar mhk başkanı istifa etsin diyorlar lehlerine yapılan olaylarda da desinler bakın bu adamlarla olmuyor yine hata oldu bu maçtada veya başka bir maçtada 'Bana dokunmayan yılan bin yaşasın' şekinde devam etmesin yani.

Sustukça üzerimize geliyorlar diyorsunda ne zaman sustunuz ben onu merak ediyorum her zaman konuşanlar başka kulüpten falan mı Muhammed? Bassın canım soyunma odasıını zaten bir yaptırımı olmuyor sonunda her olaydan sonra olmadığı gibi.
Yorumları çok yanlış anlamışsın. FB istifa isteği ile ilgili olan açıklamayı yaptığında hakem hatalarından dolayı yapmamıştı. Zekeriya Alp, hakem maçı katletmesine rağmen iyi yönettiğini söylemişti, maçtan önce yaptığı yorumlar da ortada zaten. Ondan sonra da bizim maçlarımızda inanılmaz hakem hataları olmaya devam ediyor. FB hakem hataları var diye çıkıp istifa istemedi, hatalara rağmen hakmeleri koruyan Zekeriya Alp'e tepki gösterildi ve gösterilmeye devam ediyor. Adam hala çıkıp kararların doğru olduğunu savunuyor, ne yapalım susup oturalım mı?

Bence sonuna kadar da haklılar, kendi takımı hakkında çok yanlış kararlar verildi diyip FB maçlarındaki kararların doğru olduğunu savunan bir adam var daha ne olması lazım istifa istememiz için.