Sayfa 133 / 220 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183 ... SonSon
3,961 ile 3,990 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yerli Mustafa Denizli, yabancı Van Gaal... Şahsen takımda görmeyi istediğim 2 teknik adam bunlar. Yerli olarak Şenol Güneş de olabilir. Tabii önce, Sir Samet Han Hazretleri'nin gitmesi lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Benim takımda görmek istediğim tek bir teknik adam var oda Lucescu... Ama sözleşme yeniledi sanırsam.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Denizli'ye iyi bir bütçe verilmediği takdirde kesinlikle gelmez. Gelse de 1.5 yıl durur en fazla giderken de enkazı bırakır.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Denizli'ye iyi bir bütçe verilmediği takdirde kesinlikle gelmez. Gelse de 1.5 yıl durur en fazla giderken de enkazı bırakır.
    zaten denizli şuan çaykur rizede ekstra bi destek var rizeye bildiğim kadarıyla (maddi olarak) bırakmazlar denizliyi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Bize gelmeme sebebi, bütçeden öte eldeki yıldızların ve çok para alanların gönderilmemesini istemesiydi ve yönetimin de bu konuda geri adım atmamasıydı. Çifte kupa aldığımızda da öyle çok da bir bütçe ve transfer istemedi. Sadece, 30'unu geçmiş 2 futbolcu olan Ernst ve Yusuf yetti de arttı kupaları kazanmasına.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Keşke yeniden Schuster gelse.
    Canım FEDA olsun sana !

Schuster bir ara Beşiktaş'ta yeniden görev almak istediğini söylememiş miydi?

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Schuster keşke geri dönse ama sanmam. Denizli ile önünü göremezsin. Yerliler arasında uyacak en iyi isim Şifo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hani Fm'de takımın başına gelince bazen personelin tamamını kovuyorsunuz ya, işte Beşiktaş'a da o lazım gerçekten. Alayının takımla ilişkisini keseceksin. Sadece Başkan'ın adı kalacak. Teknik direktör dahil.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Almeida 5 hafta yok.
    FM Gazetesi

Sakatlık konusunda söyleyecek söz yok artık. Sezon sonuyla birlikte büyük değişiklikler yapılması şart.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Niang'da sakatlandı. Bursa maçında Niang'da olmayabilir durumu yarın belli olacakmış. Ne kadar şanssız bir takım olduk. İkinci yarı takımın bütün dengesi bozuldu. Halbuki yeni transferlerin takıma katılmasıyla baya baya ümitliydim. Çok yazık oluyor çok halada devam ediyor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Neyse Bursa maçında da Dentinho ve Mustafa Pektemek oynarlar ve muhtemelen sakatlanırlar. Sonrasında elde sadece Sinan Kurumuş kalıyor

Holosko'da çok formsuz son 5-6 haftadır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Almeida'dan bize hayır gelmez artık bu sene. Seneye de gitmek istiyorsa, tutmasınlar takımda bence. Almeida'nın tarzında bir forvet alınsın bence yine. Elmander'i almamızı isterim ben mesela.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi gidin devlet hastanesine falan götürün bizim doktorlardan daha çabuk iyileştirirler. Her hafta birileri sakatlanıyor yahu yeter artık.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Almeida'dan bize hayır gelmez artık bu sene. Seneye de gitmek istiyorsa, tutmasınlar takımda bence. Almeida'nın tarzında bir forvet alınsın bence yine. Elmander'i almamızı isterim ben mesela.
    Katılıyorum abi Almeida'ya güvenilip gelecek sezon yola çıkarsan yarı yolda bırakır. Beşiktaş'a geldiğinden beri herhalde bu dördüncü sakatlığı oldu. Hepside uzun süreli sakatlıklar. Gelecek sezon en büyük kozumuz olabilirdi ama malum sakatlıklar belini büküyor. Hazır piyasası varken gelecek transfer döneminde satılmalı. Aslında az çok ne olacağını tahmin edebiliyorum. Avrupa takımlarından çok zor teklif gelmesi ama Arap takımlarına iyi bir fiyata okutabilir yönetim. Hem Almeida, hem Niang gelecek sezon olmasa daha iyi olur. Niang tamam oynadığı maçlarda çok iyi işler yapıyor ama onunda sakatlık yönünden patlak vereceği çok belliydi. Marsilya ve Fenerbahçe'ye geldiği ilk zamanlardaki fizik gücü yok.

Elmander demişsin ama o adamdan da bu saatten sonra hayır gelmez. Sezonun başında ciddi bir sakatlık geçirdi. Sakatlıktan sonra bir daha toparlayamadı. İlk 18'e bile giremiyor herhalde. Mustafa Pektemek'ten umutluyum. Bu sezon onun için bitti bence ama gelecek sezon bomba gibi dönebilir. Transfer sezonunda mutlaka iyi bir kaleci ve iyi bir forvet alınmalı. Yoksa bir yere kadar idare ediyorsun. Başta kaleci .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Niang tam forma girdiği anda sakatlandı. İlk defa beğenerek izledim geldiği günden beri. Şu sakatlıklar olacak iş değil.

@footballer33
    Kardeşim ben katılmıyorum Almeida tarzı bir forvet tipine ihtiyacımız olduğuna. Hala, hızlı ve kıvrak bir oyuncu gerektiğine inanıyorum bize. Tabi ki boş adam olmayak buda. Devamlılığı olan ve Sow gibi olan bir adam lazım bize.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

@Matthaus;
    Elmander'i, G.Saray'da yaptıklarını gördüğümüz için ve Almeida gibi o da kalıplı, hava hakimiyeti yüksek olduğu için istedim. Sakatlık sorunu ciddiyse, istemem tabii ki gelmesini.

@Ralf;
    Hızlı ve kıvrak diyebileceğimiz, Niang, Dentinho ve Holosko var zaten Görkem. Niang kalırsa, Dentinho'nun da sözleşmesi seneye biteceği için sorun olmaz; ama bence, Holosko'yu gönderip kontenjanı boşaltmak lazım. Almeida ve Holosko'dan boşalan kontenjana sağlam bir golcü şart. Pektemek'i bu sene, önümüzdeki seneye hazırlamak için kullanacağız zaten. O da, seneye iyi olursa sıkıntı yaşamayız forvet hattında.

Keisuke Honda haberleri çıkmış. Doğruysa, çok iyi olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Milli maçta oynamış oyuncuyu ertesi sabah gidip hazırlık maçında oynatırsan adam sakatlanır haliyle. Hemen satalım falan demeyelim, seneye bize lazım olur bu adam.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Elmander'de ki çalışkanlık ve takım oyunu Almeida'nın kat kat üstünde,hızı,tekniği ve kafa vuruşlarına bir şey diyemem ancak takıma yarar sağlayabilecek tarzda bir oyuncu Elmander.Bu yıl biraz formsuz olduğu doğrudur ancak gol kralı olarak gelen Burak ve sezona hızlı bir giriş yapan Umut'un ardından düzenli forma şansı bulamaması ve geçirdiği sakatlık etkendir ama Elmander her zaman güvenebileceğiniz ve belli bir düzeyin altına asla düşmeyecek bir futbolcudur.

Hayranıyımdır ve şahsen bizden ayrılmasını istemem.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dentinho'yu bir görebilseydik iyiydi. Adam yatarak sezonu tamamlayacak. Holosko ise bir var bir yok çok dengesiz bir oyuncu. Bu da güven vermiyor. Niang desen kariyerinin son dönemlerinde. Benim kastettiğim daha genç ve daha parlak, heyecanlı bir oyuncu
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elmander'i sakatlıklar yıprattı.Kariyerinde sakatlanmayan adam burada sakatlanmaya başladı.Geçen sene dinamo gibiydi.Önümüzdeki sezon öncesi kampını iyi geçirirse ve düzenli 11 oynayacağı takıma giderse yine geçen seneki performansına ulaşır.Kasımpaşa istiyormuş sanırım.Beşiktaş'ta talip olursa bence Galatasaray zorluk çıkarmaz.Kısacası Elmander fizik olarak eski halini bulursa ligimizde her takımda iş yapar.Tabi 4-4-2'de kullanıcaksın onu.Ben isterim Elmander'in Beşiktaş'a gitmesini.Eminim taraftarın sevgilisi olur.Zaten bizde herkes seviyor ancak bu sezon kötü.Bu saatten sonra Galatasaray'da pek geleceği yok.Olurda Beşiktaş'a giderse çok iyi işler yapacağına eminim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Milli maçta oynamış oyuncuyu ertesi sabah gidip hazırlık maçında oynatırsan adam sakatlanır haliyle. Hemen satalım falan demeyelim, seneye bize lazım olur bu adam.
    Kardeşim, şöyle de bir şey var; Almeida kendisi de gitmek istiyor. Bununla ilgili haberler 1-2 kere de çıkmadı hani. Bir de sürekli sakatlanacaksa, kalmasının bir manası yok. Kötü olduğunu düşünmüyorum, hatta geldiğinden beri en iyi sezonunu geçiriyor; fakat sakatlıklar onu çok etkiledi.

@Görkem;
    Daha genç ve parlak isimleri bize yedirmezler. Samet Efendi de zaten alamaz öyle isimleri. Sırbistan Milli takımında bile bize uygun bir futbolcu yokmuş, baksana. Onun kalibresi, çok başka.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Kardeşim, şöyle de bir şey var; Almeida kendisi de gitmek istiyor. Bununla ilgili haberler 1-2 kere de çıkmadı hani. Bir de sürekli sakatlanacaksa, kalmasının bir manası yok. Kötü olduğunu düşünmüyorum, hatta geldiğinden beri en iyi sezonunu geçiriyor; fakat sakatlıklar onu çok etkiledi.
    Ben gitmek istediğini sanmıyorum. Oyundan çıktıktan sonra kulübedeki ifadesi yeter. Almeida maçın 10. dakikasında koşarken sakatlanıyorsa sorun onda değil, sağlık ekibindedir, teknik kadrodadır. Baştan aşağı yenilemesi lazım takımı Fikret Orman'ın. O zaman seneye Almeida'dan daha iyi yararlanırız eminim.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

5-6 hafta yokmuş Almeida.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Almeida sezonu kapattı. Niang'da form tutana kadar lig biter. Dentinho ve Mustafa Pektemek oynar ileride.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Niang da 2 hafta yok. Bursa ve Antalya maçları çok zor olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Holosko Bursa sever rahat olun.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

darkkobal123 bu Almeida'nın ilk sakatlığı değil. Beşiktaş'a geldiği günden beri bu dördüncü sakatlığı oluyor yanılmıyorsam. Çok sık sakatlanıyor ve onun bu sezon ki ilk sakatlığı takımı baltaladı. Sağlık ekibi ve teknik heyet konusunda katılıyorum ona denecek bir şey yok. Amatörlük akıyor.

Bursa maçına Mc Gregor, Hilbert, Toraman, Ersan, Süzen, Veli, Fernandes, Necip, Oğuzhan, Olcay, Holosko ilk 11'i ile çıksak fena olmaz. Orta sahanın kontrolü Beşiktaş'ta olur. Dün izlediğim Necip'ten ön libero falan olmaz. Resmen sahada yürüyor , kaçak oynuyor. SA Necip'i sağ iç oynatarak belki o bölgede faydalanabilir. En büyük eksikliğimiz kanatlarda oynayan oyunculardan birinin orta saha özellikli olmaması. Galatasaray'da geçen sezon Engin, bu sezon Hamit. Fenerbahçe'de Caner , Topuz var mesela. Bizde de Necip denenebilir. SA böyle bir şey yapar mı sanmıyorum. En son Oğuzhan'ı Elazığ maçında sol iç oynattığını biliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O zaman arka adaleleri zayıf, o vücudu kaldırmıyor. Başka açıklaması olamaz yani. MİY maçı Almeida'yı son kez Beşiktaş formasıyla gördüğümüz maç olmaz umarım, gerçekten çok üzülürüm.
    Canım FEDA olsun sana !

Mesaj Yetkileri