1860 Münih kötü gidişata son verdi.
İlk dönemi tek yenilgiyle kapatan takım iyi de giderken bir anda dağıldı ve Aalen mağlubiyeti ile başlayan seride 5 kez üst üste puan kaybı yaptık. İşin kötüsü bu 5 maçın 4'üne favori olarak çıkmıştık. Köln maçını bir geri dönüş maçı olarak düşünmüştüm ama darmadağın olduk.
Maçtan sonra takım toplantısı yaptık ve oyunculara kafalarını dik tutmaları, hala lider olduğumuz ve tekrar galibiyetler alabileceğimiz mesajını verdim. Hertha'nın favori olarak çıktığı maçta inanılmaz bir mücadele örneği sergiledik ve 3 puanı Lauth'un attığı tek golle aldık.
Seriyi başlatmalıydık çünkü son maçlar yaklaşıyordu, ligin 2.'si St. Pauli ile oynuyorduk. Favori yine biz değildik. Ama takım muhteşem oynadı ve işi ilk yarıda 3 fark yaparak bitirdik. Yine bu maçta da Lauth golünü attı ve iki kritik maçta kötü gidişata son veren isimlerin başında geldi.
Daniel Halfar: 20 asistli oyuncumuz.
Asist krallığında en yakın takipçisi 9 asist yapmış durumda
The Tabela
5 maçlık kötü gidişat serimiz olmasaydı şu an şampiyonluğumuzu ilan etmiş olabilirdik. Şampiyonluğu bir an önce garantileyip son maçlarda genç oyuncuları oynatmak istiyorum, şayet takımda henüz potansiyeline ulaşamamış genç oyuncularımız var.