Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 158 sonuç

Konu: Ankaraspor-Galatasaray

Quote Originally Posted by AzraiL™
    2.Yarı Takım iyi olacak baskısını yapacak niye HasanŞaş'ı cıkartıyorsun
    gerçi sakatlığı felanda olabilir soyunma odasındaki konuşmaları diyalogları bilemeyiz.
    Hasan Şaş'ı çıkaranı eleştirenin futbol bilgisinden şüphe ederim adam ruhsuz,necati evlere şenlik takımda ayakta duran bir arda birde iliç var

Quote Originally Posted by cengoo76
    Hasan Şaş'ı çıkaranı eleştirenin futbol bilgisinden şüphe ederim adam ruhsuz,necati evlere şenlik takımda ayakta duran bir arda birde iliç var
    Herkes Galatasaray'ın Gol Yediği zaman 2.Yarıda Presli Oynuyacağını bilir Hasan'da Böyle Maçların Adamıdır...
    Futbol Bilgimden Şüphe edebilirsin fakat her zaman her futbolcu iyi oynuycak her zaman iyi olacak diyede bir kural yoktur
    unutmaki iyi olduğu zamanda futbolcular başımızdan üstündedir kötü olduklarındada gerekli saygıyı göstermen gerekir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar şu Cihan Haspolatlı'nın takıma bir katkısını gördünüz mü?

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

sadece cihan olsa iyi necati falan hiç biri oynamadı

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

gençler iyiydi ferhat hariç

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

başlatın bakalım felaket tellallığı.. o gitsin, bu gitsin, şunun ne işi var bu takımda demelere..

sahada ruhsuz bi şekilde mücadele eden biri varsa o da Necati'dir.. nedir bu adamdaki form düşüklüğü anlamış değilim.. Sasa İlic bu adama hayranlığım hergeçen gün daha da artıyor, sahada çok iyi mücadele ediyor..

Chelo da heyecan vardı bikaç olumlu hareketi vardı sadece gerçi ilk yarı takımda iyi olarak gösterilebilecek birisi yoktu bence..

kaçan 2 penaltıya diyecek bişey bulamıyorum, inanın 2.penaltıyı kazandığımızda bile sevinemedim ve aklıma gelen başımızada geldi ama yine diyorum "Kaçan Penaltı Olsun Kral Canın Sağolsun".. Necati'ye aynı şeyi söylemiyorum ama..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

arda atsa penaltıyı daha iyi olurdu

Keşke Mehmet Güven 2.yarıda ki oyununu ilk yarıda oynasaydı.. Neyse artık en azından kim neler yapıyor gördük. Umarım Gerets anlamıştır. Diğer maçta Arda'yı oynatıp Necati'yi oynatmayacğaını

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by emre1905
    arda atsa penaltıyı daha iyi olurdu
    Aynen katılıyorum 2. penaltıyı o atmalıydı. Ümit milli takımlarda birçok penaltı kullanmış.

Keşke Ümit KAran oynasaydı. Tam onluk maçtı

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

gençler iyiydi ferhat hariç
    Ferhat mı yapma abicim ya.. Özgürcan hariç hepsi süperdi bence gençlerin..

ya kaçmış işte penaltı daha bunun o atsaydı bu atsaydısı mı olur Allah aşkına, gençlerden biri atıpta kaçırsaydı da bu seferde niye tecrübeli birine attırılmadı denilecekti..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

en azından gençler umut verdİ

Quote Originally Posted by nart_susruko
    Ferhat mı yapma abicim ya.. Özgürcan hariç hepsi süperdi bence gençlerin..

ya kaçmış işte penaltı daha bunun o atsaydı bu atsaydısı mı olur Allah aşkına, gençlerden biri atıpta kaçırsaydı da bu seferde niye tecrübeli birine attırılmadı denilecekti..
    golu ferhatın hatasıyla yedik

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

penaltıyıda Kral kaçırdı şimdik ne olacak..
    en kötü o muydu, herhalde hata yapacak bu adam..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

en azından gençler umut verdİ

golü 1 kez daha izlemeni tavsiye ederim. cihan'ın rakibi markaj altına almadığını görürsün

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

penaltıyıda Kral kaçırdı şimdik ne olacak..
    en kötü o muydu, herhalde hata yapacak bu adam..
    benim fikrim bu ferhat iyi değildi

Quote Originally Posted by BarceloGS
    golü 1 kez daha izlemeni tavsiye ederim. cihan'ın rakibi markaj altına almadığını görürsün
    ben o poziyonu demiyorum auta giden topu korner yapan ferhattı onu diyorum

Quote Originally Posted by BarceloGS
    ben o poziyonu demiyorum auta giden topu korner yapan ferhattı onu diyorum

Quote Originally Posted by bursa_mc
    hee abi tmm guzel to*** açmışsında her maça topic açılırsaaa oo forum çok koru olur yanii
    Bak kardeş benim açtığım konuyu sorgulamak senin haddin değil eğer kurallara uymayan bir konuysa moderator veya daha üst düzey de görev yapan arkadaşlar gerekeni yaparlar. onun için sen kafana takma forum için iyi mi kötü mü olacağını.

Maça gelirsek. Tatsız tutsuz bir maçtı (son 10 dakkası hariç) futbol kalitesi düşüktü. dikktimi çekenler ;
    1-Necati hala kendini toparlayamadı geçen yıldan beride bir insan form yakalayamaz mı
    2-chelo nun kaliteli bir oyuncu olduğu kanısına vardım ama bu akşam oda formsuzdu ve bekleneni veremedi.
    3-GS de hiç bir organize atak yoktu. ne bileyim bir ver kaç yaparsın vb...
    4- savunmamız çok hatalar yapıyor bu savunma ile CL de bizi dağıtırlar
    5-Gerets in gençlere bu sezon daha fazla yer verdiğini görüyoruz. bu oyuncular (özgürcan,arda,aydın,ferhat vb..) yavaş yavaş takımın içine girmeye başlıyorlar...
    6- Özellikle karşılaşmanın hakemi CÜNEYT ÇAKIR ı bu kadar az hata ile maç yönettiği için tebrik ediyorum.
    7- Oyuncularda hala bir rehabet havası var hala Şampiyonluk rahatlığından çıkamamışlar.
    8- Geçen yıl FB ankarada beraberlikle başlamıştı bu yılda biz Ankarada var bişeyler
    9- ya bi takımda adam gbii penaltı kullanan olmaz mı zaten necati ile hakan penaltıya kullanmaya gidince atamıcaklarını biliyordum Gerets antremanda biraz penaltı çalıştırsa iyi olacak...
    10- Ankaraspor'un kadrosu çok güzel gerçekten iyi bir kadro kurmuşlar bu sezon çok canlar yakabilirler...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

abi ben böle bi GS görmedim ya iki penaltıyı mahalle takımı bile kaçırmaz önündeki adam hakan die bi adam kalede schmeichel bile olsa en azından biri atılmalıydı necatiye gelince geçen yıl şampiyonluğu az daha onun yüzünden kaçırıoduk bu gün de kötü devam etti bence gerets necatinin kendine fazla güvenmesine sebep oluo necati şu anda "ilk 11 deki yerim garanti nasıl olsa" zihniyeti içinde oynuo eğer 3 hafta kesse necatiyi necati adam olur bakın o zaman nasıl oynar necati hatırlarsanız geçen yıl hakan şükürü bikaç hafta kesti ilk oynattığı maçta hakanın presini gördünüz necatiyi de bikaç maç kessin bakın nolur necati henry den farkı kalmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Olmuşla ölmüşe çare yoktur bu dünyaada
    Biz önümüzdeki maçlara bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by sherryy
    Olmuşla ölmüşe çare yoktur bu dünyaada
    Biz önümüzdeki maçlara bakalım
    tıpkı gerçek futbolcular gibi konuştun abi

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by hizlioglu
    3-GS de hiç bir organize atak yoktu. ne bileyim bir ver kaç yaparsın vb...
    8- Geçen yıl FB ankarada beraberlikle başlamıştı bu yılda biz Ankarada var bişeyler
    evet doğru söylüyorsun organize bi atağımız yoktu, Mehmet Güven biraz daha aktif olsa çok daha iyi olcak..
    bu arada 8. maddenin cevabını 10. madde de vermişsin zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by büyükpivot
    tıpkı gerçek futbolcular gibi konuştun abi
    Ayak kırılmasa kim bilir belkide şimdi gerçekten bir futbolcu olurduk
    Ama bu halimle bile necatiden daha iyi işler çıkaracağım kesin

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ayak kırılmasa kim bilir belkide şimdi gerçekten bir futbolcu olurduk
    Ama bu halimle bile necatiden daha iyi işler çıkaracağım kesin
    geçmiş olsun abi seni bi wolfart a yollayalım seni de tedavi edip gs ye kazandırsın kaç yaşındaydın abi

Carrusca ve Hasan Şaş ile kanatları kontrol ederken Ayhan ve Mehmet ile orta sahayı toparlamamız lazım. Önümüzde ki maçta bu düzen ile çıkarsak galip ayrılırız. Ayhan'ı kesinlikle oynatması lazım. Hazırlık maçları olsun, normal maçlar olsun Ayhan ver kaç yapabilen, pas dağıtabilen bir futbolcu

Gerets resmen yönetime şantaj yapıyor.Ya sağlam bir önlibero getirisiniz ya da ben bu Mehmet Güven'i oynatırım, takım başarısız olursa istedim almadılar derim sıyrılırım, Mehmet'i de harcarım, kendimi kurtarırım resti çekiyor adeta.Ayhan ve Volkan safkan önlibero olmamalarına rağmen tecrübleriyle kotarabilirler bu mevkiiyi.

Önce Süper Kupa sonra bu maç.Yarın bir gün ağır atmosferde eli ayağına dolanır Mehmet'in, yazıktır.Gerets'in sisteminin en temel yerinde oynuyor, oyunun iki yönünde de yeterince iyi oynamak zorunda.Harcanıp gidecek, yazık olacak.

Bugünkü beraberliğin sebebi ise önlibero eksikliği falan değil bariz beceriksizlik.Hadi bir penaltı kaçırdında ikinciyi de kaçırıyorsan bir puana üzülmeyeceksin, atacaksın.

İlk maç beraberlik iyidir.Şöyle bir silkeler takımı.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by ermoon
    Carrusca ve Hasan Şaş ile kanatları kontrol ederken Ayhan ve Mehmet ile orta sahayı toparlamamız lazım. Önümüzde ki maçta bu düzen ile çıkarsak galip ayrılırız. Ayhan'ı kesinlikle oynatması lazım. Hazırlık maçları olsun, normal maçlar olsun Ayhan ver kaç yapabilen, pas dağıtabilen bir futbolcu
    Eray dediklerine katılıyorum kardeşim, Ayhan'la birlikte iyi işler yapabilir Mehmet Güven..
    Ümit ve Kabze ye acil ihtiyaç var, en kısa zamanda iyileşirler inşaallah..

İnşallah Hamza iyileşsinlerde Hakan ve Necatiden formalarını alsınlar. Bu sene Forvetler Ümit - Hasan - Özgürcan üçlüsünün ikilisinden oluşmalıdır. Bunların dışında Hakan ve Necatiye ihtiyaç duyulmalıdır artık..

evet doğru söylüyorsun organize bi atağımız yoktu, Mehmet Güven biraz daha aktif olsa çok daha iyi olcak..
    bu arada 8. maddenin cevabını 10. madde de vermişsin zaten..
    yok cevabı vermedim kardeş. geçen yıl fb Gençlerbirliği ile oynnamıştı...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by hizlioglu
    yok cevabı vermedim kardeş. geçen yıl fb Gençlerbirliği ile oynnamıştı...
    anladım şimdi..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by ermoon
    İnşallah Hamza iyileşsinlerde Hakan ve Necatiden formalarını alsınlar. Bu sene Forvetler Ümit - Hasan - Özgürcan üçlüsünün ikilisinden oluşmalıdır. Bunların dışında Hakan ve Necatiye ihtiyaç duyulmalıdır artık..
    eray hamza kim leyn

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

eray hamza kim leyn
    buyrun efendim..

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

arkadaslar ben mactaydiiim baska olan kimse varmiydiii?

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri