Hocam farktan da öte atmışsın.
Ligde yine barcala , madride üstünlük kuramamışız hocam .
İki takımda bu yıl formunun zirvesinde geçen yıllarda Real domine etmişti ama bu yıl Barça bırakmayacak gibi her iki takımında şuana kadar birer mağlubiyet almış nasıl yakalayacaksın ki bir birlerini bile yenmiyolar peşlerine takılmayım diye ama onlarla ŞL'de görüşücez benim takım Alman Milli Takımı gibi turnuva takımı![]()
Hocam lig için sana ronaldo , messi ayarı bir adam lazım büyük maçları kazandıracak bir oyuncu.
Hazardı falan alsana geliyorsa , yada şöyle ronaldo tarzı regenler falan vardır bir araştır bence yoksa şampiyonluğu uzun bir süre alamıcaz![]()
Bu iki takımı geçmek için sanırım daha büyük oyuncularla kadro kurulması gerekiyor..Birde kadrodaki oyunculardan özellikle Real ve Barça maçlarından ne kadar verim alıyorsun?
İtiraf ediyorumEn büyük hatayı aslında Bale'yi alıp Sol da gizli forvet'e koyarak yaptım , oda içe kat etsede sağ ayağı çok kötü olduğundan pozisyonlar çoğu zaman boşa gidiyor , ŞL 'de iyi gitmemizin sebebi ise orada Draxler oynuyor oda zaten Sağ ayağını raket gibi kullanıyor , bariz bir transfer hatası yaptım , gözlemcileri akşam Meksika'dan Çin'e Zimbabwe 'den Papua Yeni Gine ' ye kadar tarattırıcam , bu yılı kurtarmanın tek çıkış yolu Sansiro'daki Final
Bu Real'le Barça adama zırnık koklatmaz : )
...
Sevilla ile ligde şampiyon olmadan bırakma derim.
Bu yıl sonuna kadar kovalarım diye düşünüyodum ama erken koptuk .
Takım tam bir turnuva takımı oldu , nasıl oldu bilmiyorum ama öyle oldu
Bu kez Şampiyonluk yaşamadan biyere gitmeye niyetim yok, regen araştırmasına başlıyorum akşam
Bu güzel gidişat bozulmaz umarım.
Barca ve Real puan kaybı yapıyormu barı sen iyi gidiyorsunda![]()
Bu maç süper olmuş.
Hocam resimleri imgur'dan uploadlasan daha iyi olur, çok resim var ve beyaz gözüküyor, çok yavaş yükleniyor şuan.
Ligi en kötü 3. bitirirsin diye düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi'nde finale kadar gidersen sezonu kurtarırız.![]()
TariboWest
Takipteyim ben de. Başarılar.