Çoğu zaman haddimizi aşıyoruz. Hislerimizi en tepede yaşıyoruz. Sevinecek, övülecek, takdir edilecek bir şey varsa; o dünyanın en iyisi oluyor. Benzer şey tersi için de geçerli. Üzülecek, yerilecek, tepki gösterilecek bir şey varsa; dünyanın en kötüsü.

Aykut Kocaman'ı sevmeyebilirsiniz, tarzını beğenmeyebilirsiniz, taktik-teknik farklı düşüncelerde olabilirsiniz, adam yönetimi ve idareciliği ile ilgili karşısında yer alabilirsiniz. Her türlü eleştiri hakkınızdır. Ama bunları saygı çerçevesinde yapmak lazım. Karşınızdaki de sizin gibi bir insan ve sizin gibi bir Fenerbahçe taraftarı. Eylemleri nedeniyle, başarısız veya yetersiz gördüğünüz için belaltı vurmaya kalkarsanız, kompleksli, takıntılı, kişilik sorunlu, sinsi, içten pazarlıklı diye nitelerseniz bu ayıptır. Benim Fenerbahçeliliğim Aykut Kocaman'ın futbolculuğu döneminde başladı. İlk aldığım Fenerbahçe forması 11 numaraydı. Ona olan hayranlığım onun yanlışlarını görmezden gelmem anlamına gelmiyor. Eleştirilecek taraflarını da eleştirdim kendimce. Bu akşamki maç ertesinde bunu yazmak istemezdim aslında. Sadece doğum günü vesile oldu bunları yazmama. Sadece biraz saygı.

Doğum günü kutlu olsun Kocaman yürekli adamın. İyi ki doğmuş, iyi ki Fenerbahçeli olmuş, iyi ki izlemişim, iyi ki Fenerbahçeli olmuşum.

İyi geceler herkese.