Oly maçında ilk periyotun sonlarında Falker'ın yaptığını gören oldu muErman Kunter'in tepkisine değinmiyorum bile
![]()
Oly maçında ilk periyotun sonlarında Falker'ın yaptığını gören oldu muErman Kunter'in tepkisine değinmiyorum bile
![]()
Jöle kafasız ilk Euroleague maçı takımı nasıl etkilicek bakalım.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Çok da etkilememiş gibi göründü bana
Ertuğrul Erdoğan 1 haftadır takımın başında çok değiştirememiş takımı ama en azından eskiye göre bir kademe olsun iyiye gitmiş takım. En azından 3.çeyrekte 19 sayıdan 6 sayıya kadar inen bir fark var sonrasında açıldı tabii.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
ayni tas ayni hamam. bu gece bo da kayipti. skorda biraz katki yapsa zaman zaman yaptigimiz iyi defansin meyvesini toplayabilirdik. ama hucumda cok kotuyuz. sezonun basinda defansimiz kotu de olsa hucumda zorlanmiyorduk. artik hucumda da bir hic haline geldik. bojanin eline bakiyoruz sadece. asist denen seyi unuttuk fb seyircisi olarak. emir cok kotuydu, sure aldigi dakikalarda cok top kaybi yapti. farkin acilmasindaki etkenlerden biri oldu. son yillarin atesleyici gucu omer de bu sezon yoklari oynuyor. sure bile alamiyor takimda. yeni hocayla en azindan geri kalan sezonu iyi bitiririz umarim.
Bugün de yenildik. Caja Laboral, kendi sahamızda 83-73 mağlup etti bizi. 10. maçta 10. yenilgiyi de aldık böylece.![]()
![]()
Euroleague tarihine gecicek Bjk yenerse ancak bizi yener yoksa 14te0 yapar.
Bir ara farkı 2 sayıya kadar indirdik ama ne yapacaksın, olmayınca olmuyor.
Canım FEDA olsun sana !
THY Avrupa Ligi Top 16 F Grubu'ndaki temsilcimiz Fenerbahçe Ülker, Rusya'da Khimki karşısında sahadan 99-76 yenik ayrıldı.
-------------------------------------------------
Biz de şu an Siena ile oynuyoruz. Bobby Brown ilk maçta olduğu gibi bu maçta da başımıza bela olmaya devam ediyor. O olmasa, ilk periyodda maçı alıp götürebilirdik. Bugün, takımı beğendim. Kötü oynamıyoruz bu akşam.
İlk yarı sonucu, 35-35 berabere. Bugün, umarım ilk galibiyetimizi alabiliriz.
Tutku'nun son saniye turnikesiyle, TOP 16'daki ilk galibiyetimizi aldık. Tutku ve Minard, bizi galibiyete taşıyan isimlerdi, hiç tartışmasız. Teşekkürler ve tebrikler Beşiktaş. Nihayet!
Sonuç, Beşiktaş: 72 - M.P. Siena: 70
Sonunda galibiyet aldık teşekkürler çocuklar![]()
O değil de; son saniyede Bobby Brown'un 3'lüğü girseydi kursağımızda kalacaktı bu da.
Neyse, şimdi Brose Basket düşünsün.![]()
GS maçı öncesi iyi oldu.
Oh be ! Kazandık sonunda ! Çok güzel oldu bu şimdi, moraller düzeldi.
Canım FEDA olsun sana !
İsrail'de Beşiktaş'a büyük ayıp!
İsrail takımı Maccabi Electra, Beşiktaş'a dolapsız, plastik sandalyeli bir soyunma odası tahsis etti.
THY Euroleague Top 16 maçında İsrail'in Maccabi Electra takımıyla oynayacağı maç için bu ülkeye giden Beşiktaş kafilesi, antrenman için verilen soyunma odasını görüce şoke oldu.
Siyah Beyazlı takımın masörü Seyhan Kesim'in Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafta soyunma odasında sadece plastik sandayeler görülüyor. Twitter'da bu fotoğraf büyük tepki görürken henüz kulüpten bir tepki gelmedi.
Bu sadece Türkiye-İsrail meselesi değil. Her alanda buna benzer muamelelerle karşılaşıyoruz. Takımlarımız falanca ülkeye gidiyor maç yapmaya, havaalanında çekmedikleri eziyet kalmıyor. Saatlerce kontrol, bekletme vs... Mesela Romain Sato'ya yapılanlar çok eski değil. Futbol maçlarında sahalar sulanıyor Uefa'dan ses yok. Tarla gibi sahalara çıkıyoruz Uefa'dan gene ses yok (örn: Tromso-GS maçı) ama bizdeki en ufak aksaklıkta Uefa hemen temsilcilerini incelemeye gönderiyor. Statlarda her türlü siyasi tacize maruz kalıyoruz, Uefa gene sessiz kalıyor.
Biz ise tüm bunlara karşın rakip takımları en güzel şekilde karşılıyoruz. Havaalanında bekletmiyoruz. En iyi ortamlarda konaklatıyoruz. Antrenmanları için istedikleri tesisleri, statları veriyoruz. Sanırım hiç akıllanmayacağız, çünkü çabuk unutan bir toplumuz...
Eurolegue standartlarında olması gerekiyor. Şikayet etsek yeridir. Böyle iş mi olur arkadaş ya, ayıp.
Canım FEDA olsun sana !
Bu Erman Kunter ne kadar yüzsüzmüş ya! Yeter artık kovsunlar şunu, dayanamıyorum artık!
Basketbol takımımız döküldükçe dökülüyor, seyredilecek bir tarafı kalmadı artık. Bu duruma acilen dur dememiz gerekiyor.
Canım FEDA olsun sana !
Fenerbahçe iyi direndi
Şu yunanlıları yensek iyi olacaktı.Sağlık olsun ne yapalım.
Euroleague'de Fener'i 7 sayı farkla yendik ve grubu onların önünde bitirdik. Bu takımda Cevher Özer olmazsa böyle galibiyetleri görürüz. Ama hala kadronun ve koçun çok kötü olduğunu düşünüyorum.