Sayfa 12 / 39 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 1141 sonuç

Konu: THY Euroleague 2015-2016 Sezonu

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Teşekkürler BEŞİKTAŞ Basketbol. En azından, son maçta FB Ülker'i yenip sonuncu siz olmadığınız için.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İkinci yarıda gözlerime inanamadım. Bu kadar vasat bir kadroya rağmen FB Ülker'in Top 16 grubunda üstünde yer aldık.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sonuncu olsan ne olur, olmasan ne olur? Fazla abarttınız bu konuyu.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün maçın son dakikalarında ard arda sonuncu olmamak için gelen molalar tam komediydi.İhsan Bayülgen'in dediği gibi sanki liderlik mücadelesi veriyor gibiydi takımlar.

İlkan Karaman yine kendi potasına sayı attı.Problemleri var heralde.Sürekli yapıyor bunu.Solak olupta şut stili ve atışları bu kadar kötü biri daha var mı merak ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Her ne kadar formalite maçı olsa da önemliydi. Ezeli rakiplerimizden Fenerbahçe'ye karşı almış olduğumuz bir galibiyet var sonuçta ortada. Güzel oldu güzel. Geçen haftanın telafisini yaptık bu galibiyet ile.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Sonuncu olsan ne olur, olmasan ne olur? Fazla abarttınız bu konuyu.
    Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Her ne kadar formalite maçı olsa da önemliydi. Ezeli rakiplerimizden Fenerbahçe'ye karşı almış olduğumuz bir galibiyet var sonuçta ortada. Güzel oldu güzel. Geçen haftanın telafisini yaptık bu galibiyet ile.
    Yiğitalp, vermiş cevabı.

Abarttığımız da yok. Sadece son maçı kazandık ve grubu öyle bitirdik. Buna seviniyoruz altı üstü. Bu kadar gerilecek bir durum yok ortada.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Neyin telafisi? Lig ve kupada 2 defa kazandı Fenerbahçe?

Euroleague'de son haftada artık bir önemi kalmamış formalite maçı bıraktı diye Fenerbahçe, çok önemli bir galibiyet mi kazanmış oluyor Beşiktaş?

Neye seviniyorsunuz? 2 galibiyet alsan ne olur almasan ne olur? Ne kadar kötü bir Top 16 geçmişken hâlâ sevinebiliyor musunuz? Saçmalık.

Bu mantıkla seneye yine bu durumla karşı karşıya kalırsınız. Bir metre ilerleyemezsiniz.

Bu maçı kazansak da zerre kadar sevinmezdim. Mantıksız.

Eleştirceğinize seviniyorsunuz inanılır gibi değil.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Yiğitalp, vermiş cevabı.

Abarttığımız da yok. Sadece son maçı kazandık ve grubu öyle bitirdik. Buna seviniyoruz altı üstü. Bu kadar gerilecek bir durum yok ortada.
    Bir maç kazanmaya sevdindiğinizi pek sanmıyorum.

Cevap verilecek bir konu yok, sevinebilecek de.

Bu vizyon ile müstahak böyle başarısızlıklar.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Neyin telafisi? Lig ve kupada 2 defa kazandı Fenerbahçe?

Euroleague'de son haftada artık bir önemi kalmamış formalite maçı bıraktı diye Fenerbahçe, çok önemli bir galibiyet mi kazanmış oluyor Beşiktaş?

Neye seviniyorsunuz? 2 galibiyet alsan ne olur almasan ne olur? Ne kadar kötü bir Top 16 geçmişken hâlâ sevinebiliyor musunuz? Saçmalık.

Bu mantıkla seneye yine bu durumla karşı karşıya kalırsınız. Bir metre ilerleyemezsiniz.

Bu maçı kazansak da zerre kadar sevinmezdim. Mantıksız.

Eleştirceğinize seviniyorsunuz inanılır gibi değil.
    Geçen haftanın telafisi derken Maccabi maçını kastettim.

18 sayı geriden geldik ve kazandık. Çok önemli değil mi sence ?

Bu takım zaten Top 16'ya kalarak başarılı olmuştur. Son aldığımız 2 galibiyet ise bonusu oldu.

Milyonlar harcayıp kepaze oldunuz, bu bütçeyle sizin üstünüzde tamamladık grubu. Bu kısıtlı bütçe ile daha ne yapmasını bekliyorsunuz ki takımın anlamıyorum.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Geçen haftanın telafisi derken Maccabi maçını kastettim.

18 sayı geriden geldik ve kazandık. Çok önemli değil mi sence ?

Bu takım zaten Top 16'ya kalarak başarılı olmuştur. Son aldığımız 2 galibiyet ise bonusu oldu.

Milyonlar harcayıp kepaze oldunuz, bu bütçeyle sizin üstünüzde tamamladık grubu. Bu kısıtlı bütçe ile daha ne yapmasını bekliyorsunuz ki takımın anlamıyorum.
    K ile başlayan o kelimeyi kullanmanız doğru değil. Hoş değil.

Fakir edebiyatı bile bir yere varılmaz. Başarısızlık başarısızlıktır. Aynı galibiyet ile ha son sırada olmuşsun ha sondan 2. İkisinin de adı grup sonunculuğu.

Top 16'da 2 galibiyet alıyorsan onun adı her türlü son sıradır.

Başarısızlık varsa Beşiktaş için de geçerli, Fenerbahçe için de.

Bunu söylemen Euroleague'in Top 16'da Beşiktaş'ın en kötü takım olduğunu kabul ettiğini söylemen olur ki, o zaman Euroleague'de hiç katılamayacaksın. Madem o seviyede değilsin yatırım yapmayacaksın o zaman oynamanın da bir anlamı yok. Boşuna borca sokuyorsun takımı. Yatırım yapmayacaksan, hedef belirlemeyeceksen oynamayacaksın Euroleague'de. Hedefsiz takım olmaz.

Tur geçince başarı ise, geçemeyince de başarısızlıktır. Top 16'ya çıkmışsan tek hedefin Top 8 olmalı.

Fenerbahçe başarısız ise Beşiktaş da başarısız. Fakir edebiyatı ile başarılı gösteremezsiniz.

Başarısızlığa sevinmek bu kadar büyük, 100 yıllık takımlar için vizyonsuzluk, acz olur.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

K ile başlayan o kelimeyi kullanmanız doğru değil. Hoş değil.

Fakir edebiyatı bile bir yere varılmaz. Başarısızlık başarısızlıktır. Aynı galibiyet ile ha son sırada olmuşsun ha sondan 2. İkisinin de adı grup sonunculuğu.

Top 16'da 2 galibiyet alıyorsan onun adı her türlü son sıradır.

Başarısızlık varsa Beşiktaş için de geçerli, Fenerbahçe için de.

Bunu söylemen Euroleague'in Top 16'da Beşiktaş'ın en kötü takım olduğunu kabul ettiğini söylemen olur ki, o zaman Euroleague'de hiç katılamayacaksın. Madem o seviyede değilsin yatırım yapmayacaksın o zaman oynamanın da bir anlamı yok. Boşuna borca sokuyorsun takımı. Yatırım yapmayacaksan, hedef belirlemeyeceksen oynamayacaksın Euroleague'de. Hedefsiz takım olmaz.

Tur geçince başarı ise, geçemeyince de başarısızlıktır. Top 16'ya çıkmışsan tek hedefin Top 8 olmalı.

Fenerbahçe başarısız ise Beşiktaş da başarısız. Fakir edebiyatı ile başarılı gösteremezsiniz.

Başarısızlığa sevinmek bu kadar büyük, 100 yıllık takımlar için vizyonsuzluk, acz olur.
    Doğru veya hoş değil, bu acı gerçek.

Başarısızlığa sevindiğimiz falan yok bizim. Sizi yendiğimize seviniyoruz işte, hazmedemediğin için konuyu grup mevzuna çekiyorsun, çok kolay anlaşılıyor.

Evet, grupta bu kadar kötü performans gösterilmesi başarısızlıktır. Yeri geldi acımasızca eleştirilere maruz kaldılar bizim tarafımızdan. Şahsen bu eleştirileri yaptığım için pişman değilim, hepsi hak ettiler. Geçen sezon ki performansından sonra, bu takım bu sezon çok daha iyi yerlerde olmalıydı. Ama Euroleague Top 16 gediklisi olan, bizden çok daha tecrübeli Fenerbahçe'nin üstünde olmamız sevindirici bir durum. Bu sonuç sadece Fenerbahçe'ye ders değil, Beşiktaş'ı sponsorluk desteğine layık görmeyen Ülker firmasına da ders olmuştur. Acı bir tokattır. Sen olayı bambaşka yerlere çekiyorsun dediğim gibi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Doğru veya hoş değil, bu acı gerçek.

Başarısızlığa sevindiğimiz falan yok bizim. Sizi yendiğimize seviniyoruz işte, hazmedemediğin için konuyu grup mevzuna çekiyorsun, çok kolay anlaşılıyor.

Evet, grupta bu kadar kötü performans gösterilmesi başarısızlıktır. Yeri geldi acımasızca eleştirilere maruz kaldılar bizim tarafımızdan. Şahsen bu eleştirileri yaptığım için pişman değilim, hepsi hak ettiler. Geçen sezon ki performansından sonra, bu takım bu sezon çok daha iyi yerlerde olmalıydı. Ama Euroleague Top 16 gediklisi olan, bizden çok daha tecrübeli Fenerbahçe'nin üstünde olmamız sevindirici bir durum. Bu sonuç sadece Fenerbahçe'ye ders değil, Beşiktaş'ı sponsorluk desteğine layık görmeyen Ülker firmasına da ders olmuştur. Acı bir tokattır. Sen olayı bambaşka yerlere çekiyorsun dediğim gibi.
    İlk maçta da Fenerbahçe kazanmıştı. Biz neyine sevindik ki bunun?

Son sırada olmayı hazmedemeyen ben değilim. Son sırada olmuşsun ya da olmamışsın önemi yok benim için. Her türlü başarısızlık kabul edilebilir bir şey değildir. Hazmedemeyen olsam bunları yazar mıyım ama siz yazıyorsunuz bunları.

2 galibiyet ile sondan 2 bitirmenin ya da son bitirmenin hiç bir farkı yok. Sen benden daha kötüsün yarışı yapmak ile bir yere varılmıyor. Hatta sıralama kimin daha kötü olduğunu da göstermiyor. Bu yapmış olduğunuz fakir edebiyatından öte değil. Beşiktaş hiç bir koşulda başarılı değil.

Beşiktaş yıllardır hata yapıyor, milyonları havaya saçıyor, her sene futbolda baştan kapatıyor sezonu. Neye güvenerek Beşiktaş'a sponsor olsunlar? Ödedikleri paranın karşılığını yeterinde alamıyorlar. Sonuna kadar haklılar. Hatta sponsor bulmakta zorlanan, görevini yapamayan Beşiktaş yönetimi suçludur burada, Ülker değil. Yapman gerekeni yapamazsan başkalarına suç atamazsın.

Sonuncu olmamaya seviniyorsunuz. Bu vizyonsuzluk olur, kulüpler bu kadar küçük düşünemez deyince de kızıyorsunuz.

Başarısızlığın üstünü örmeye, anlamsız bir formalite maçı abartarak başarısızlığı unutturmaya çalışıyorsunuz. Bu mantığa bu başarısızlıklar müstehaktır.

"Fenerbahçe'nin üstünde olmamız sevindirici bir durum"
    Bu vizyon ile seneye Euroleague hakkı alamaması mümkün Beşiktaş'ın ama Fenerbahçe doğrudan Euroleague hakkına sahip olacak. Yatırım yapmazsan formalite maç kazanımları ile idare edersin. Son sırada olmadığına sevinirsin. Vizyonsuzluk olur bu. Sonra da niye başarısızım diye üzülürsün. Sevinilecek hiç bir yanı yok başarısızlığın.

Şampiyonluk mücadelesi verirken şampiyonluğu garantilemiş bir takıma karşı maç kazandın diye sevinmekten farklı değil. Anlamsız. Kim başarılı bu durumda?

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İlk maçta da Fenerbahçe kazanmıştı. Biz neyine sevindik ki bunun?

Son sırada olmayı hazmedemeyen ben değilim. Son sırada olmuşsun ya da olmamışsın önemi yok benim için. Her türlü başarısızlık kabul edilebilir bir şey değildir. Hazmedemeyen olsam bunları yazar mıyım ama siz yazıyorsunuz bunları.

2 galibiyet ile sondan 2 bitirmenin ya da son bitirmenin hiç bir farkı yok. Sen benden daha kötüsün yarışı yapmak ile bir yere varılmıyor. Hatta sıralama kimin daha kötü olduğunu da göstermiyor. Bu yapmış olduğunuz fakir edebiyatından öte değil. Beşiktaş hiç bir koşulda başarılı değil.

Beşiktaş yıllardır hata yapıyor, milyonları havaya saçıyor, her sene futbolda baştan kapatıyor sezonu. Neye güvenerek Beşiktaş'a sponsor olsunlar? Ödedikleri paranın karşılığını yeterinde alamıyorlar. Sonuna kadar haklılar. Hatta sponsor bulmakta zorlanan, görevini yapamayan Beşiktaş yönetimi suçludur burada, Ülker değil. Yapman gerekeni yapamazsan başkalarına suç atamazsın.

Sonuncu olmamaya seviniyorsunuz. Bu vizyonsuzluk olur, kulüpler bu kadar küçük düşünemez deyince de kızıyorsunuz.

Başarısızlığın üstünü örmeye, anlamsız bir formalite maçı abartarak başarısızlığı unutturmaya çalışıyorsunuz. Bu mantığa bu başarısızlıklar müstehaktır.

"Fenerbahçe'nin üstünde olmamız sevindirici bir durum"
    Bu vizyon ile seneye Euroleague hakkı alamaması mümkün Beşiktaş'ın ama Fenerbahçe doğrudan Euroleague hakkına sahip olacak. Yatırım yapmazsan formalite maç kazanımları ile idare edersin. Son sırada olmadığına sevinirsin. Vizyonsuzluk olur bu. Sonra da niye başarısızım diye üzülürsün. Sevinilecek hiç bir yanı yok başarısızlığın.

Şampiyonluk mücadelesi verirken şampiyonluğu garantilemiş bir takıma karşı maç kazandın diye sevinmekten farklı değil. Anlamsız. Kim başarılı bu durumda?
    Öncelikle koyuyla belirttiğim yere cevap vereyim: 3 kupalı, Avrupa Şampiyonu (Eurochallenge) bir takıma güvenerek sponsor olsunlar. Geçen seneki kadronun başarısı ve hocasının, oyuncularının vizyonu ortada sonuçta. O sponsor olsaydı, şimdi hiçbiri gitmezdi belki de ve üstüne yapacağımız 2 flaş transferle daha iyi yerlerde olacaktık. Bu konuyla alakalı diğer söylediklerinde hak verdiğim noktalar var. Bence de yönetimin başarısızlığıdır sponsor bulamamak. Biz niye gideceğiz, onlar bizim ayağımıza gelsin şeklinde boş beleş bir yorum yapan yöneticimiz olursa, tabii ki sponsor da olmaz. Aslında, bize değil onlara müstahak bu başarısızlık ve 14 maçta sadece 2 galibiyet alabilmemiz. Ancak, netice olarak galibiyet, dünkü sonuç. Her ne olursa olsun, ezeli rakibimizi yendik.

Biz başarısızlığa, top 16'daki rezilliğimize sevinmiyoruz herhalde. O mantıkla düşünecek olursak, sizi 90+3'te attığımız golle yenmemize de sevinmeyelim. Nasıl olsa, şampiyon olamayacağız ve belki de 2. bile bitiremeyeceğiz ligi. Sadece olayın bütününde mi başarılı olunca sevineceğiz? Böyle bir kural mı var? Galibiyetlerde de sevinemez miyiz? Dün takım 18 sayı geriden gelip müthiş bir emek ve mücadele göstererek maçı kazanmayı başardı. Bu en azından bir prestij oldu takım adına. Sevindiğim nokta da bu, şahsım adına. Sizin gerinizde kalmak ya da önünüzde bitirmek değil mevzu. O, olayın sadece ince bir detayı, hepsi bu. Başarısızlığa sevinecek kadar aciz olduğumuzu da düşünmüyorum. Geçmiş yorumlarıma dönüp bakabilirsin. Takımın, top 16'da oynadığı her maç sonrası neler yazmışım, bir göz gezdir istersen.

Her neyse, dostum. Ortada büyütülecek bir konu yok. İki Türk takımına da ders olsun bu organizasyon.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cengiz abi şansını çok ama çok zorlamışsın yahu senden beklemezdim

Kupaya endeksli bir başarı anlayışın var sanırım öyle gözüküyor yani. Bu takımın kalitesi , yapabilecekleri ortada. "İLK" defa katıldığımız Euroleague'de Top 16'ya kalmışız. Sezon başında F4 hayali kuran Fenerbahçe ise maç başı yenilen ortalama 100 sayıyla grup sonuncusu olmuş , averaj takımı olur denen Beşiktaş'ın altında. Kimisi formalite maçı der kimisi "prestij" maçı der. Biz prestij deyip oynayıp kazanmışız , Fenerbahçe'nin umrunda değil demekki böyle değerler.

Ben şahsen Beşiktaş , Fenerbahçe ve Galatasarayı uzun eşekte yendiğinde bile sevinirim ve beni hiç de küçültmez bu. Başarıya endeksli taraftar olmamanın sonucudur , küçük düşünmenin değil.

Her neyse milyon eurolar içinde yüzüp , Avrupa'nın sayılı kalitedeki kadrolarından birini kurup , en elit koçlarından birini getirip sonuncu olmadık , buna da şükür. (Bak asıl şimdi fakir edebiyatı yaptım, anlayana)

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Olympiakos 67-62 Anadolu Efes.

Fena oynamadık yenilmeyecek bir takım degil Olympiakos maçı kaybetmemizin en büyük nedeni maç boyu yanılmıyorsam sadece bir tane 3lük bulusumuz.2. maç yine Yunanistan'da o maçı kazanırsak Final Four gelir bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Pana - Barça serisi kesinlikle bu yılki Çeyrek Finallerin en iyisi. Maçların hepsi çekişmeli.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Barça yendi seri 2-2 oldu NBA final serisi gibi geçiyor valla erken final olmuş.Bu arada temsilcimiz Anadolu Efes yarın Olympiakos'u ağırlayacak.Yine ilk maçtaki gibi rahat götürmeliyiz son çeyreğe bırakmamalıyız 3. çeyreğe kadar koparırız inşAllah maçı.Son maça götürmemiz lazım seriyi.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Pana - Barça serisi kesinlikle bu yılki Çeyrek Finallerin en iyisi. Maçların hepsi çekişmeli.
    cok dogru, katiliyorum. bizim eslesmede de cekisme bekleniyordu, 5. maca goturebilsek keske seriyi. cok zor bir takim olympiakos, hic pes etmeyen bir yapilari var.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Anadolu Efes 38 - Olympiakos 44 ilk yarı sonucu.O son saniye üçlüğü hiç iyi olmadı bizim için ama alacağız maçı bence.

edit : 62-60 Efes önde alacağız bu maçı inşAllah.
    Last edited by Fearless Coward : 19.Nisan.2013 at 22:33

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Olaylar olaylar beyler son saniyeler 73-71 topta bizde galiba tam bilmiyorum onu.

Jamonnn Gordonnn 74-73 helal olsun be sana !

Ve bitti tebrikler Anadolu Efes !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Efsane yazdı adamlar! O son top neydi öyle yaa! Helal olsun Efes, inşallah Atina'da kendi evlerinde bitiririz şu işi!

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Atina Geliyoruz

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Neler oldu öyle Sonlarda 8 sayıdan geldi takım. Murat Kosova çıldırdı resmen

Yalnız Oly gibi bir takımdan o hatalar beklenmezdi. Avantajlı olan Oly idi sonlarda.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gerçekten yerimde duramadım arkadaş ne maçtı be 73-68'den 74-73 oldu inandık kazandık bu gazla Yunanistan'da da kazanacağız inşAllah.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Shipp yine 3lük kaçırdı ama Gordon efsaneyi yazdı, müthiş maç sonu oldu, helal olsun Efes'e
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

efsane mac oldu, atinada da yenin de destan tamamlansin

tesekkurler farmar, tesekkurler gordon. hepsine tek tek tesekkur, bu aksam mukemmeldik...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Oooouuuuuuu oooouuuuuu, olamaz olamaz olamaz! Gözlerime inanamıyorum!

O nasıl bir ses ya!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok itici bu Murat Kosova, yapmacık geliyor bana.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

hadi londra ya son bileti biz alalım anadolu efese başarılar dilerim

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Son 5 dakika kaldı artık dev maça.Maçı yine son saniye basketi ile alacağız gibi bi his var içimde bu sefer Farmar atacak diyorum. Başarılar Anadolu Efes !

edit : Müthiş başladı maç.O son topu alabilirdik saçmaladık adamlar son saniyede yazdı üçlüğü ilk çeyrek sonunda 5 fark yapacakken bu sayı 2 oldu maalesef 2. çeyreği de önde bitiririz inşAllah.
    Last edited by Fearless Coward : 26.Nisan.2013 at 23:05

Sayfa 12 / 39 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon

Mesaj Yetkileri