2. Gol degisik diyorlar , 3.Goldede Drogbanin sevinmesi garipmis sanirim burdan oyle anladim ve Fatih Terim ne yapmis da gaza geldi cok fransiz kaldim olaylaraLink atabilecek varmi ?
2. Gol degisik diyorlar , 3.Goldede Drogbanin sevinmesi garipmis sanirim burdan oyle anladim ve Fatih Terim ne yapmis da gaza geldi cok fransiz kaldim olaylaraLink atabilecek varmi ?
Bir galibiyet bu kadar anlamlı olabilirdi.
Bugünkü şımarıklık, rezaletten sonra geçen seneki cezanın da durduğunu hatırlarsak ne gibi cezalar çıkacak merak ediyorum. Tüm ahlaksızlıklar şike zannediliyor malesef.
İlk yarı yok mu oldu ? İkinci yarıya bir şey diyemem,çok iyi yönetti.Hatasız oynattı ancak 51 dakika oynandı ilk yarı ve çok kötüydü.
Ayrıca sadece bizim aleyhimize kararlar vermedi,her iki takım açısından kötü bir ilk yarı yönetti.Tek açıdan asla bakmam bir hakeme.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Şimdiii, Melo Sene Sonu Oynamaya Başladı, Şuan taraftarlara Oynuyor Sezon boyu Kötü oynayan bir adam Sene sonu Gelince Fırtına estiriyor İlginç.
Melo yavaş yavaş yuvayı kuruyor İstanbul'a.
Edit:
Fena şekilde taraftara ve Fatih Hoca'ya oynuyor.
ahaha gordukce guluyorum abi![]()
![]()
Aslanlarımıza helal olsun söke söke alacağız yine şampiyonluğu Allahın izniyle.Bu 11 adam istediğinde çok rahat maç çevirebiliyor.Potansiyelimiz şahane ama maç seçiyoruz galiba![]()
Aklı başında olan, Türk futbolunu bilen her kişi görüyor ne olduğunu, nasıl olduğunu. Kimi kişiler için kabullenmesi zor ama gerçek değişmiyor. Sahada mücadele eden tüm Galatasaraylı oyuncuları tebrik etmek gerek, muazzam oynadılar ve maçı çevirdiler. Onların dışındaki her karaktere mesafeli yaklaşırım.
Muslera ne olursa olsun kalsın, Melo alınsın, Drogba il olsun, hükümet kursun !
Hakem bence iyi yönetti maçı. Ümit Davala'nın tribüne gönderilmesi çok saçmaydı. Diğerleri konusunda bence hakem haklı. Ayrıca herkes Sneijder'e sallıyor fakat insanlar farkında değil sanırım Sneijder forvet arkasında 10 numara oynayan bir oyuncu Selçuk tipinde savunmadan top cıkaracak bir oyuncu değil. Sen bu oyuncuyu kendi yarı sahanda topla buluşturursan tabii ki bir şey yapamaz ki bence Sneijder elinden geleni de yapıyordu. Koşuyor, savunma yapıyor, topu alınca pozitif kullanmaya çalışıyor fakat bunları en iyi açık savunmaya karşı yapıyor. Kapanan takımlara karşı takım olarak sıkıntı yaşıyoruz ; kimse koşu yapmıyor, herkes birbirine bakıyor adeta. Sorarım size Sneijder çıktı Amrabat girdi de ne oldu ? Hiç bir şey. Savunma dışında pek bir şey yapmadı Amrabat hatta bir çok pozisyonu da ezdi bitirdi ayağında. Hiç bir özelliği olmayan şu adam Sneijder'e tercih edilmemeli. Her macın 50. dakikasında çıkmamalı oyundan Sneijder. Günah keçisi ilan edilmemeli. Bu beni çok rahatsız ediyor açıkçası.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Şu topun nasıl gol olduğunu, sadece özeti izleyerek anlayabileceğim.
Büyük takımların geriye düşmeye hakkı yok mu,
Hakemin onlara karşı hata yapma lüksü yok mu,
Bunu yapan adamı sahanın içinde yerden yere mi vurmak gerekiyor yoksa sağa sola saldırmak mı,
Hakem arkasını döndüğü zaman milyonların sizi çektiği anda tüm küfürleri savurmak mı yoksa,
Veya devre arasında hakem odalarını basmak ?
Ne zaman bitecek bu güçlünün garibanı şiddet yoluyla, tehdit yoluyla ezmesi ? Amaca ulaşmak için kaç defa daha Fatih Terim'in saha içinde hakemi tartaklaması gerekiyor, kaç defa Aziz Yıldırım'ın hakem odalarını basması gerekiyor ?
Ve bizde saf saf izliyoruz, Türkiye'de futbol oynanıyor. Tek kelime hepimize yazıklar olsun. Bugün ve öncesinde yaşanan bu tür olayların hepsi bir direnişin tablosu değil sakın yanılmayın, Allahına kadar bir rezaletin tablosudur. Biz kim daha iyiyse, ön koltukta onu görmek isteriz, Kim daha iyi mafya babası olacak, sorunsalının sonucunu değil. Çünkü bunun yeri futbol sahası değildir, kesinlikle değildir.
...
2. golde sanırım kaleci topun üst direğe çarpacağını düşündü ve şaşırdı topu kaçırdı. Eğer bu son maçta olsaydı şike iddialarını gündeme getirebilecek kadar ilginç bir pozisyondu.
Ağzına sağlık tripodum benim! Nasıl biter biliyor musun? Futbolu futbol yapan taraftarlar, izleyiciler. Eğer onlar bilinçlenir, tamamen farkına varırsa o zaman bir şeyler değişebilir. Sürü psikolojisiyle hareket eden kitleler oldukça bu durumu iyi kullanabilen kişiler istediği gibi yönlendirir, istediğini yaptırır. Futbola olan ilgi azalırsa, futbola gönül verenler göz yummazsa olan bitene, işte o zaman değişim için uygun ortam sağlanır. Bu hava ile çok zor.
Eline, yüreğine, klavyene sağlık hocam!
Bu dünyada, futbolun boğazına kadar çirkefe battığı ülke sıralamasında ilk sırada kim var diye sorsalar, her zaman Türkiye derim, çok net!
EDİT: 2. golü şimdi izledim. Böyle bir gol yok. Gol öncesi, Mersinli futbolcu da inatla vurmadı topa ve kaptırdı.
http://instagram.com/p/XxhuL3OjLL/
Drogba'm benim !
Kalecinin elinden sakatlık geçirmesi havadan üstüne gelen topu komik bir şekilde içeri almasını gerektirmiyor sanırım ?
Fatih Terim bugün gözünün önünde faul yada değil tartışılıır bir pozisyon sonrası yaygarayı bastı fiziksel temaslar , hareketler , saymalar vs. Real Madrid maçında daha net penaltılar verilmedi o zaman neden ağzını bile açamadı ?
Last edited by furkan58 : 06.Nisan.2013 at 23:02 Reason: ekleme.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Eğer bu maçta puan kaybedilse eminim taraftar FT'e saracaktı. Terim bu hareketleri yüzünden 5,6 hafta süreyle ceza alsa -ki bu muhtemel ve bu süreçte Galatasaray şampiyonluğu kaptırırsa orada ne FT ne Hasan Şaş nede Davala kalır. Takım kazandı diye şimdi ses çıkarmıyor taraftar ama şampiyonluk kaçarsa bunun hesabı bugün yanlış yapanlardan sorulur. Terim , İmparator falan yalan olur.
Çok güzel bir hareket olmuşZaytung-Son Dakika - Sürekli tribüne gönderilen Fatih Terim - Hasan Şaş ikilisine yönetimden kombine jesti.![]()
Football is simple,but Football Manager is not