Hakan Kutlu maçtan sonra oyuncularım sahada dayak yedi demiş. Allahtan korksun biraz. İkinci yarı iki dakika oyun oynamadı. Nereye gitti ilk yarıdaki Mersin. Zaten ilk yarıdaki futbolu devamlı oynayabilse bu durumda olmazdı.

Mersinliler sahada dayak yemiş. Afedersiniz de Drogba ne yapsın o zaman?

Fatih Terim'in kulübeden ihracından sonra yaptığı herşey tümüyle yanlış. Fakat adam söylüyor ben böyleyim diyor. Ama sanırım o saatten sonra kendini kaybetti hoca. Keşke sağa sola saldırmadan maç sonunda yaptığı konuşmayı yapsaydı. Hasan ve Ümit Hocalar da Fatih Hoca kendisini kaybettikten sonra dağılıyor. Ama yardımcıların durumunu tecrübesizlik diye değerlendirmek lazım.

Fatih Terim'in maç sonu söylediklerinin altına imzamı atarım. Sürekli ima edileceğine birileri çıkıp açık açık birşeyler söylemeliydi.

Herkese suç bulunuyor sosyal ortamda da TFF'ye neden bulunmuyor? Herkesin taraftarı ezeli rakibine haksızlık yapıldığı zaman susuyor. Tükürme vakaasından tutun da bugüne kadar. TFF'nin bu yönetimi Allah için bıraksın gitsin yazıktır. Sadece bu maç için değil tüm sezonu katlettiniz!

Bu maçtan sonra tam Telegol'lük ortam oldu. Açıkçası hayretle izliyorum programı. Gökmen Özdenak GS yanlısı, Ziya Şengül ve Oktay Derelioğlu FB yanlısı konuştuktan sonra bu futbolseverler nasıl bölünmesin.

Ayrıca konu ile alakasız dinleyen de Oktay Derelioğlu'nu 10 yıllık Premier Lig geçmişi var sanacak!

Bu arada futbola bakarsak; Drogba'ya yaşlı diyenlerin gözü çıksın Bundan sonra böyle oynarsa; Fatih Terim ve yardımcı hocalar 1 yıl da men edilse Fenerbahçe maçına kadar puan vermeyiz diye düşünüyorum.

Ayrıca Fatih Hocanın maça başlattığı ilk 11'i de çözemedim ben Semih'i dinlendirmenin ne mantığı var ben anlamadım. Elinde stoper alternatifi olmadığını kendisi de basa basa söylüyor. Buna rağmen neden 4lü savunmada 3 kişiyi birden değiştirirsin. Sabri neyse de Hakan Gökhan Dany yan yana oynadı mı bir maçtan fazla.

Umarım Fenerbahçe Yönetimi bu işin içine bir şekilde dahil olmaz. Kulüpler arası soğuk savaş başlamasın yine. İki tarafında yararına olmaz. Zira Kadıköy'de maçımız var. Yine bir çok çirkinlik görebiliriz.