1 ile 30 arası toplam 263 sonuç

Konu: Üst Üste 4 Kez CL Finali Kaybedip Çaresiz Kalan Menajer / Fenerbahçe / 8 . Sezon

Hybrid View

Nesil
    2012

Seni Aykut'un yanına aldırmak lazım hakikaten oyuncular harika son bulduğun o defans o haliyle bile 3 büyüklerde oynar

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Seni Aykut'un yanına aldırmak lazım hakikaten oyuncular harika son bulduğun o defans o haliyle bile 3 büyüklerde oynar
    Evet zaten Zouma dışındaki tüm stoperlerimden daha iyi şu anda bile. Alınca devamlı 11de oynatmak lazım bu adamı gelişsin diye ama ligde ileri 3lüyü mutlaka yabancılardan oluşturuyorum. Mc Tota da banko oynuyo , sağ, sol bek ve stoper mevkilerinden yalnızca birinde yabancı oynatabilirim. Gerçi sol ve sağ beklerim tam potansiyellerine ulaşmış durumdalar. Alabilirim de bu adamı sezon sonu , bakıcaz. Konu transferden açılmışken sezon sonunda bedavaya gelecek oyuncularımı da tanıtayım :

Bunlardan başka 3-4 transferim daha var bedava. Alt yapı için veya satma amaçlı aldım onları. Bunlardan da hemen satacaklarım olabilir. Onuru aldığım için Mert Günoğu satış listesine koydum. Çünkü Volkan, Cenk Öz, Sinan Bolat Ve Onur Mertten daha iyiler. 5. bir kaliteli kaleciye ihtiyaç yok.

Mesaj Yetkileri