ceza versinler orada bir sıkıntı yok suyunu çıkartmadan. yanlış hareket daha doğrusu abartılığı yanlış ceza gereklidir doğrudur . ama yani adam haklı biçimde deliriyor sadece dozunu kaçırıyor bir galatasaraylı olarak sorun etmiyorum cl'den elendik terim olmasa da bu takım maç kazanır kazanmalı şampiyon da olmalı.
o topu yere vurarak hakemin otoritesini sarsacak bir hareket yapmış fatih terim he cezası uyarı olmaksızın tribüne gönderilmekmi değil tabi ama mutlaka o maçta o dakikaya kadar uyarmışlardır sınır ihlali vs gibisinden o yüzden gönderilmiştir diye umuyorum
Hiç bir uyarı olmaksızın gönderildi tribüne.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
ertelesinler cezasını 1 yıl aynı gökhan zan'da yaptıkları gibi. haa unutmuşum zaten ft 'nin geçen sezon ertelenen cezası vardı değil mi ?
Last edited by europeanconquer : 07.Nisan.2013 at 20:04
Adam çıkıp atıldıktan sonra bu sefer herşeyi yaptım diyor elinizden geleni ardınıza koymayın diyor. Burada hala bazıları küfür etti - etmedi tartışması yapıyor garipsiniz vallahi!
Benim için değerli olan bundan sonra sizinle daha çok uğraşacağım, eskisinden daha da hırslıyım demesidir.
Umarım 3 teknik adam da sezonu kapatan cezalar alırlar. Biz de buna rağmen şampiyon oluruz. Sonrasını onlar düşünsün. Bence FB maçına kadar rekabeti diri tutmak istiyorlar. Bu şekilde GS'ye bel altı vuruldukça zaten Saraçoğlunda FB şampiyon olur düşüncesi var. Bir kez daha orada şampiyon olursak; Saraçoğlu Stadı tarih olur gibi geliyor bana.
Ben Türkiye'de hala masa başında işlerin döndüğüne inanıyorum. Amaç şampiyonluğun tekrar Kadıköy'e kalması. Bu olaylar vs. o yüzden.
Canım FEDA olsun sana !
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ortada başıboş dönen para çok büyük usta. Nasıl olmasın![]()
Fatih Terim çok doğru, cokta güzel konuştu Lig TV'de açın izleyin.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Editttttttttttt.
Last edited by Alicanfmfan : 08.Nisan.2013 at 02:05 Reason: Muhatap olmaya gerek yok...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Edittttttt
Last edited by Alicanfmfan : 08.Nisan.2013 at 02:05 Reason: Muhatap olmaya gerek yok.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
gif harikaymış gerçekten
Farklı bir açıdan yaklaşmak istiyorum ben konuya. İyi güzel maçı cevirdik falan filan da, maça savunmayı ortasahaya cıakrıp her topu ileri vurarak değil de biraz kontrollu pas yaparak baslasak rakibi yavas yavas hapsederek oynamaya çalışsak 7-8 tane atabileceğimiz bir takımla oynadık. Hakem falan filan bir yana yani kendimizi de eleştirmeyi bilmeliyiz bence. Bu ne şiddet bu ne celal. Rakip Mersin beyler. Yorulmadan kazanabileceğimiz bir maçta bir sezonluk efor sarfettik resmen.
Ne sebeple atılırsan atıl hakeme de tükürmeyeceksin. O zaman neler diyordunuz ama yok haksız atıldı sinirlendi konuşurken tükürmük saçıldı bilmemne 10 milyon bahane bulup cezasını indirttiniz. Önce bunu çocuklarınıza açıklayın sonra Fatih Terim'e gelin. Kendi kapınızın önünü temizleyin önce.
He ayrıca o Fatih Terim de Kadıköyde o klübede olur. Bu ülkede bu işler böyledir. Bir kulübe taviz verirsen herkes taviz ister ve alır.
Ben mi demişim haksız yere atıldı onun için tükürdü ?? Tükürmüş olsa zaten çeksin cezasını. Ben en baştan beri tükürme yok dedim. Yapmadığı şeyden niye ceza alsın? Tabi sana göre hakemlerin otoritesi bozulmasın diye yapmadıkları şeyin cezasını da çekmeleri gerek. Bu yüzden seninle böyle bir konuyu tartışmaya niyetim yok.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Valla Fatih Terim'in sahaya girmesi ne kadar netse tükürük de o kadar netti. Bencesi sencesi yok.
Adam raporunda da yazdı hem de iki kez. Hakem yalancı, Fatih Terim küfürbaz ama Meireles saf masum köylü. Konuları ve görüntüleri işinize geldiği gibi yorumlamada üstünüze yok.
Meirelese masum diyen kim ? Meireles tükürmedi. O kadar netmiş , 2 kere yazmış hakem. O hakeme güvendiğimizi söyleyen kim ?
Neyse siz tükürdü de ceza almadı olarak kabul edin , böylesi daha güzel .
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
herkes inanmak istediği şeye inanıyor. buyrun sorular ve öznel cevaplarım;
Fenerbahçe şike yaptı mı? Evet yaptı!
Galatasaray hiç şike yapmadı mı? Mutlaka yapmıştır ama yasadan sonra ortaya çıkan bir suçunu göremedik!
Meireles tükürdü mü? Evet,tükürmekle de kalmadı ve halkalı şeker hediye etti hakeme hareketiyle!
TFF ve yan kurulları adaletli mi? kesinlikle hayır! Öne şikeyi kapatarak ortalığa pislediler şimdi de Galatasaray'la ilgili saçma sapan kararlarla (Fatih Terim'in ve Gökhan Zan'ın cezalarının haksız yere ertelenmesi vs vs... ) sıvıyorlar.
Ülke futbolunun bu hale gelmesinin baş mimarları kimdir? Aziz Yıldırım ve Yıldırım Demirören!
aynı sorulara bir Fenerbahçe'li cevaplar yazsa tüm cevaplar değişecektir![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Aynen. Biz demiyoruz ki Terim suçsuz günahsız. Yaptıkları çok yanlış ve ceza gerektirir. Ama bu zaman kadar neler yapıldı ve cezalar tatmin edici olmadı. Aziz Yıldırım rakip takımların soyunma odalarını bastı hakem soyunma odalarını bastı koridorlarda sıkıştırdı, "hayatlarını bitirdi". Kamera görüntüleri kamuoyu ile paylaşılmadı 21 gün ceza ile yırttı. Yani olay bize gelince herkes en agır ceza verilsin Turk futbolu nereye gidiyor. Ama söz konusu Fenerbahce olunca federeasyonda yemekler yeniyor bir şeylerin üzeri ört bas ediliyor. Biz Fatih Terim'in hareketlerini savunmuyoruz. Ama sizin bu kadar yüklenmenize karşılık diyoruz ki sizin başınıza geldiği zaman neden caydırıcı cezalar verilmiyor da konu Fatih Terim oldugu zaman delicesine saldırıyorsunuz ?
Onu çekme bunu çek muhabbetini taa nerelere çektiniz. Adam orada akredite olmayan adamı gösteriyor bunun burada ne işi var kim bu diyor. Olay nerelere geliyor yok terbiyesizmiş yok bilmemne. Yani konu Terim oldu mu vura vura öldürüyorsunuz. Ama konu Fenerbahce oldu mu konuyu her türlü çarpıtmaya çalışıyorsunuz.
Adnan Öztürk açıklama yaptı mı ? Çocukları futboldan soğuyacak bu gidişte
hangi maçı terör ile kazandık ?
stadı yakma ve polis arabası devirilmesi olaylarında benim tavrım net , aç oku istersen.
Ben hocadan dolayı söylemedim , hocanın tepkilerinin bir çoğunu sen de ben de veririz ama millet gelip burda her konuda 180 derece dönerse , Adnan Öztürk gibi , biz de mecbur kalıyoruz hatırlatmaya.
Meireles olayı için , ne kadar samimidir değildir bilmiyorum , o kadar marjinal bir adamın , bir insana gay'liği hakaret olarak kullanabileceğini sanmıyorum , kaldı ki el hareketleri çok farklı ülkelerde çok farklı anlamlara geliyor ( örnek : Toshack'ın pres yapın hareketi , bizde koyduk mu ? gibi bir anlama geliyor)
benim utancım iki senedir bu culio'nun ya oynamaması , ya oynamaması , adamın Galatasaray maçlarında oynadığını göremedik , ikincisi de artık Galatasaray'a haksız veya tartışmalı bir karar oldu mu maç içinde mutlaka telafisinin olacağını bilmemiz , olayı görünce artık tamam abi ikinci yarı penaltı verirler diyoruz , sağolsunlar hiç yanıltmıyorlar.
Fatih Hoca'nın hareketleri utanç verici olabilir ancak gerisini çok fazla zorluyorsun hocam.
Geriden gelip 2 tane maç döndürdük içeride bu sene, kaybettiler diye sevinirken yaşadığınız hayalkırıklığı mantığı devre dışı bırakıyor anlıyorum da, bu şekilde maç kazanırsak utancımdan yerin dibine girerim dersen ben de sizin iç saha maçlarınızda oluşan baskı ortamına bakarak terör derim. 10 kişi kaldık, gerideydik, hocamız, tüm ekip atıldı. İnandık, rakibi sahadan sildik, kazandık. Hocanın atılmasına laf söyle, ben olsam utanırdım, benim hocam yapsa de eyvallah da maçı kazanmamız da ne var utanılacak onu anlamıyorum.
İstediğini hatırlat, siz onu tükürme ile bağdaştırıyorsunuz, tükürmedi diye bir tarafımı yırttım ben burada, fikrimi değiştiricem neredeyse bu tarz mesajlar yüzünden.
Gay veya başka bir şey, sonuçta ortada bir hareket var, madem herşeyden utanmaya meyilli bir yapın var, onu da normal karşılamaman lazım.
Culio son maçta asist yaptı, Fenerbahçe maçlarında tek katkısını göster bana? Biz oyuncularımızı kiralarken bize karşı oynayamaz maddesi de koymuyoruz, geçen sene herkesi takır takır yenerken Culio'dan mı çekinecektik ? Bana Galatasaray'ın 10 kişi kaldığı veya haksızlığa uğradığı akabinde telafisinin penaltı ile yapıldığı maçları söyler misin ?
Gençlerbirliği maçında penaltı verildi, ona da anında inşallah gol olmaz dedik, ilahi adalet olmadı da. MİY maçında Dany'nin yaptığının daha sertini yaptılar Drogba'ya penaltı haksız mıydı ? Var mı başka maç ?
Gay demediyse nasıl başka bir hakaret olabilir ?
Ben tabiki de sevinirim yenilecek diye de mantığı niye devre dışı bırakayım , hocanıza , ekibinize ne diyeyim savunacak tabiki de çoğunluk ama gelip bizim en ufak olayımızda saldıranlara da hatırlatıcaz tabiki de bunları , kimse kusura bakmasın.
Adam geçen sene ben Galatasaray'a karşı oynamam diyorsa , bu maçta da riskli bölgede 2 oyuncunun arasına çalıma giriyorsa , üstüne bir de kaleci saçma sapan bir topu , saçma sapan bir şekilde yiyor , bir de penaltı alınıyorsa , insan ister istemez isyan ediyor.
Çekiniyordunuz demekki , 1 puan eksiğe biz şampiyon olmuyormuyduk ?
edit:geçen seneki mersin maçı , iyi bir örnek olacaktır herhalde ?
12 Numara Forum'da kullanıcı adın ne hocam ?![]()
Burada yazamayacağım anlamları olabilir de, olmayabilir de.
Ben askerdeydim, tam detayını bilmiyorum ama Culio Galatasaray'a karşı oynamam dediyse bu onun sorunudur, karakterinin bozukluğudur bu da bizi bağlamaz. Hücum bölgesinde oynayan bir oyuncunun kasten yapabileceği şey en fazla gol kaçırmaktır ki adam zaten asist yapmış daha ne. Muslera Selçuk'a çarptırınca futbol şansı oluyor o absürt gol, bunda da acayip dengesiz giden bir top var, çok daha net pozisyonları çıkaran kaleci bunu bilerek mi yiyecek ? Sabri o pası o şekilde bilerek atacak, Drogba kaval kemiğiyle vuracak / dürtecek, kaleci de o şekilde golü yiyecek, bu mudur isyan ettiğin senaryo ? Penaltıyı ve öncesini bir daha izle, Drogba'ya vuruyorlar düşmüyor, inadına giriyor ceza sahasına daha sert müdahale geliyor, penaltının babası. Senin isyanın Galatasaray'ın kazanmasına, gerisi lafı güzaf.
Son maçta yenebilseydiniz şampiyon oluyordunuz, yenemediniz, olamadınız. Biz zaten oyunumuzla siz dahil herkesi sürklase ettik, dibine kadar hak ettik, normal sezonda fark yaptık.
Beşiktaşlı'sı, Trabzon'lusu, Bursa'lısı gelsin laf söylesin de Fenerbahçe'liler kalkıp böyle garip imalar ve ihtamlar da bulununca gerçekten komik geliyor.
Edit'e cevap, ne var geçen seneki Mersin maçında ?