Hocam Madrid'e insaflı davransaydın biraz, Mourinho'ya ayıp olmuş.![]()
Hocam Madrid'e insaflı davransaydın biraz, Mourinho'ya ayıp olmuş.![]()
Rıdvan ilk defa düzgün konuşmuş ya
Bu arada hocam barca da sessiz sessiz geliyor arkadan ligde dikkat et biraz sonra sıkıntı olmasın![]()
Sene sonu lig şampiyonluğu ve bir de Şampiyonlar Ligi kupasından sonra bir de İngiltere macerası neden olmasın hocam?![]()
Ne kadar iyi gidersek gidelim ligde genede kopamiyoruz bu arada Rıdvan candır
Hocam alsakda almasakda epl yada budesliga da küçük bir takıma gidicem yada bir süre işsiz takılırım milli takimda olabilir kafamda la liga' da kalmiycam dışında bir plan yok akışına birakıcam
Belki bir süre spor yorumculuğu yaparım![]()
Çok güzel kariyer valla bütün gün okudum=) Devamını dilerim. Birde özel olarak bir sorum olacak mesaj atıyorum.
4-2-4 ben keşfettim karabulut adam ol bir tşk alalım))
Herkese 3-5 atmıssın ozellıklere 6-1 lık real madrıd macı super olmus takım uyumu % 90 sevıyelerınde oldugunu dusunuyorum paylasırmısın :% kac
kardeşim müthiş gidiyorsun seneye bence milli takım yönet gerçekten böyle kariyerlerde milli takım yönetmek çok zevk veriyor![]()
Teşekkür ederim öyle bir düşüncem var hiç milli takım yönetmedim bu arada sen milli takım diyince bende boşta milli takım var mı diye arama yaparken FM 'de harika bir şey keş fettim , Meksika ülke Bilgi kısmından yıldız oyuncularına baktım Fierro ve Torresi beklerken adını hiç duymadığım regenler gördüm ve hepsi de harika bu tesadüf mü diye 10 tane ülkenin yıldız oyuncularına baktım Makedonya dahil bütün ülkelerde potansiyeli yüksek yıldız adayları var . ve artık kendi regenimi kendim bulabilicem
Not : İtalya , Fransa , İspanya gibi ülkelerin yıldız oyuncuları çok daha iyi halde
Kesinlikle çok çok iyi oldu yıl 2018 Bursaspor'la 1 tane Sevilla'da 2 tane regen bulabildim ,eğer sezon sonunda küçük bir takıma gidersem , gideceğim takımı regen diyarı yaparım tabi gitmeden İtalya'dan , Fransa'dan 1-2 regen'de sevilla'ya bırakırım :D
gidişat süper hocam , bu arada yeni buluşunda 10 numara yalnız o meksikalı regen ne öyle ya brezilyayı falan düşünemiyom ne messiler vardır![]()
Hocam müthiş gidiyorsun, bu sene iki kupayı da alırsın gibi. Gideceğin takımı merakla bekliyorum.
içimden liverpool'a gidecekmişsin gibi geliyor![]()
hocam bence meksika milli takımına git tanıdığın oyuncular da var zaten
Devam eden At.Madrid deplasmanında Fierro maça kabus gibi başlıyor Saniye 13 gol