Ya arkadaşlar bu takıma benim ne yapmam gerek..Deli olucam bi yardım ederseniz sevinirim
![]()
Ya arkadaşlar bu takıma benim ne yapmam gerek..Deli olucam bi yardım ederseniz sevinirim
![]()
arkadaş anderlecht ss koy söyleyelim ne yaopacaksın edeceksin![]()
yardımcı olursanız sevinirim
kendine farklı bir forwet ara falcao'yu yolla.
o zaten gidicek de bana bu maç için ne yapabilirim onu söleyin yeterki
bir tane dmc koy. takım olarak normal stil yap. kanatlar da normal kalsın. ileri oklar olmasın. istersen bir ileride yapabilirsin. kalsın. ama onların kadrosu daha iyi. yani ben sadece fikir ürettim.
deneyelim bakalım inş tutarOriginally Posted by amk
en sonunda yendim saolasın dostum...
eyw. bişey deil.
AMC koyabilirsin sağlam varsa ayrıca kanatlarıda bence AMR-L şeklinde koy tam göbek yapma .. Daha ofansif bi taktikle korkusuz oyna kısacası ...
Abi direk 4-4-2 Master ı kullan
sn bu takıma karşı zorlanıosan cl de sen kupaları fln unut
Valla ona bakarsan ben ligde Samsunspor'da zorlanıyorum ligte şampiyonluğu unutim mi?Originally Posted by ALİ_can
5 sezonda 5 kez şamp. oldum...
Ama samsun'la 10 maç yaptıysam en fazla 2 veya 3'ünü yenmişimdir...![]()
harbiden bu samsun manyak yapmıslar her macta 2 tane gol yerim ve yenme sansım %10 onların yenme sansı %75 beraberlik %15Originally Posted by KaÇaK_1907
Bu Arada Kadroda Bi Yabancı Koymus Maça
olm sn samsun la oynucan sora dönüp ç.rize ile fln oynucan adam stutgart ı zor yenio şl de juve,barcaya ezilirOriginally Posted by KaÇaK_1907
amk arkadaşımızın yardımlarıyla kazanmışsın. Tebrikler![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
bence sen kupayı unut
bende ispanya kupasında. getafe'ye zorlanıorm. hele deplasmanda. deplasmanda real madrid barcelona. betis'i felan yeniorm ama getafe'yi yenemiorm![]()
2-2-3-1-2 yap bi ben onu kullanıyorum hiç gol yemedim
Kardeş çok dengesiz çıkarmışsın okları ne kadar kendi evinin avantajı bile olsa stuttghart ın şakası olmaz.Bi de tavsiyem hızlı tempoda oynama ve alan daraltma da yapma![]()
oho paso eski oyuncular var
Samsun baş belası zaten ..Her cm fm de bu var ..Ama ben samsunda hiç takılmadım ama farklıda yenemedim gs ile...Ama sadece bu değil Ç. Rize ve ankaraspor da var ..Gerçektede zaten 4 büyüklerin belalıları bunlar..Şimdi asıl belaların ikisinden biri geldi Bursaspor bakın seneye nasıl bela saçacak 4 büyüklere çok çekerdi büyükler ondan...Diğerini merak ettiyseniz oda Kocaelispor ama ne yazıkki o şu anda yok burda...