Anket Sonuçlarını Görüntüle: Uzun süre devam etmek istediğim bu kariyerde sizce kariyer keyifli mi ?

Voters
64. You may not vote on this poll
  • Evet

55 85.94%
  • Hayır

9 14.06%
Sayfa 53 / 68 İlkİlk ... 343515253545563 ... SonSon
1,561 ile 1,590 arası toplam 2040 sonuç

Konu: Fransa'dan bize ait olanı almaya gidiyoruz / 2019 ŞL Finali Fransa

Hocam Madrid'e insaflı davransaydın biraz, Mourinho'ya ayıp olmuş.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by ForzaRQ7 View Post
    Hocam Madrid'e insaflı davransaydın biraz, Mourinho'ya ayıp olmuş.
    Valla biraz orantısız güç kullanıyoz bu ara

Nesil
    2012

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Rıdvan ilk defa düzgün konuşmuş ya
    Bu arada hocam barca da sessiz sessiz geliyor arkadan ligde dikkat et biraz sonra sıkıntı olmasın

Sene sonu lig şampiyonluğu ve bir de Şampiyonlar Ligi kupasından sonra bir de İngiltere macerası neden olmasın hocam?

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Rıdvan ilk defa düzgün konuşmuş ya
    Bu arada hocam barca da sessiz sessiz geliyor arkadan ligde dikkat et biraz sonra sıkıntı olmasın
    Ne kadar iyi gidersek gidelim ligde genede kopamiyoruz bu arada Rıdvan candır

Quote Originally Posted by ForzaRQ7 View Post
    Sene sonu lig şampiyonluğu ve bir de Şampiyonlar Ligi kupasından sonra bir de İngiltere macerası neden olmasın hocam?
    Hocam alsakda almasakda epl yada budesliga da küçük bir takıma gidicem yada bir süre işsiz takılırım milli takimda olabilir kafamda la liga' da kalmiycam dışında bir plan yok akışına birakıcam
    Belki bir süre spor yorumculuğu yaparım

Çok güzel kariyer valla bütün gün okudum=) Devamını dilerim. Birde özel olarak bir sorum olacak mesaj atıyorum.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by bhll View Post
    Çok güzel kariyer valla bütün gün okudum=) Devamını dilerim. Birde özel olarak bir sorum olacak mesaj atıyorum.
    Teşekkür ederim mesajı'da cevapladım

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

4-2-4 ben keşfettim karabulut adam ol bir tşk alalım))

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    4-2-4 ben keşfettim karabulut adam ol bir tşk alalım))

Şöyle düzeltelim alt yapısını ben yaptım sen rütuşunu attın ama Rıdvan'dan övgüyü ben aldım

Modern Futbol 4-2-4

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Herkese 3-5 atmıssın ozellıklere 6-1 lık real madrıd macı super olmus takım uyumu % 90 sevıyelerınde oldugunu dusunuyorum paylasırmısın :% kac

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Herkese 3-5 atmıssın ozellıklere 6-1 lık real madrıd macı super olmus takım uyumu % 90 sevıyelerınde oldugunu dusunuyorum paylasırmısın :% kac

3 taktikle'de % 100 takımın uyum sağladığı taktikler 4-4-2 / 4-3-3 / 4-2-4

Takım uyumuna da eve gidince açıp bakarım , taktik uyumu o şekilde

kardeşim müthiş gidiyorsun seneye bence milli takım yönet gerçekten böyle kariyerlerde milli takım yönetmek çok zevk veriyor

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by ugur732 View Post
    kardeşim müthiş gidiyorsun seneye bence milli takım yönet gerçekten böyle kariyerlerde milli takım yönetmek çok zevk veriyor
    Teşekkür ederim öyle bir düşüncem var hiç milli takım yönetmedim bu arada sen milli takım diyince bende boşta milli takım var mı diye arama yaparken FM 'de harika bir şey keş fettim , Meksika ülke Bilgi kısmından yıldız oyuncularına baktım Fierro ve Torresi beklerken adını hiç duymadığım regenler gördüm ve hepsi de harika bu tesadüf mü diye 10 tane ülkenin yıldız oyuncularına baktım Makedonya dahil bütün ülkelerde potansiyeli yüksek yıldız adayları var . ve artık kendi regenimi kendim bulabilicem
    Not : İtalya , Fransa , İspanya gibi ülkelerin yıldız oyuncuları çok daha iyi halde

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Teşekkür ederim öyle bir düşüncem var hiç milli takım yönetmedim bu arada sen milli takım diyince bende boşta milli takım var mı diye arama yaparken FM 'de harika bir şey keş fettim , Meksika ülke Bilgi kısmından yıldız oyuncularına baktım Fierro ve Torresi beklerken adını hiç duymadığım regenler gördüm ve hepsi de harika bu tesadüf mü diye 10 tane ülkenin yıldız oyuncularına baktım Makedonya dahil bütün ülkelerde potansiyeli yüksek yıldız adayları var . ve artık kendi regenimi kendim bulabilicem
    Not : İtalya , Fransa , İspanya gibi ülkelerin yıldız oyuncuları çok daha iyi halde

iyiymiş

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

harika o zaman

Nesil
    2012

iyiymiş
    Quote Originally Posted by resoag View Post
    harika o zaman
    Kesinlikle çok çok iyi oldu yıl 2018 Bursaspor'la 1 tane Sevilla'da 2 tane regen bulabildim ,eğer sezon sonunda küçük bir takıma gidersem , gideceğim takımı regen diyarı yaparım tabi gitmeden İtalya'dan , Fransa'dan 1-2 regen'de sevilla'ya bırakırım :D

Nesil
    2012

17. Hafta

Mallarco

Nesil
    2012

Nesil
    2012

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

gidişat süper hocam , bu arada yeni buluşunda 10 numara yalnız o meksikalı regen ne öyle ya brezilyayı falan düşünemiyom ne messiler vardır

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    gidişat süper hocam , bu arada yeni buluşunda 10 numara yalnız o meksikalı regen ne öyle ya brezilyayı falan düşünemiyom ne messiler vardır
    Brezilya'ya hiç bakmadım İtalya'da çok fenaları var , ( İleride küçük bir takıma gidebilme olasılığıma karşı bulduklarımın hepsini listeme aldım )

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Hocam müthiş gidiyorsun, bu sene iki kupayı da alırsın gibi. Gideceğin takımı merakla bekliyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

içimden liverpool'a gidecekmişsin gibi geliyor

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Firat1907 View Post
    Hocam müthiş gidiyorsun, bu sene iki kupayı da alırsın gibi. Gideceğin takımı merakla bekliyorum.
    Quote Originally Posted by kaanb View Post
    içimden liverpool'a gidecekmişsin gibi geliyor
    Liverpool biraz büyük gelir , daha düşük takıma gitmeyi düşünüyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Liverpool biraz büyük gelir , daha düşük takıma gitmeyi düşünüyorum.
    Hocam hedefin ne açıkça söyle

hocam bence meksika milli takımına git tanıdığın oyuncular da var zaten

Nesil
    2012

hocam bence meksika milli takımına git tanıdığın oyuncular da var zaten
    Dünya sıralamasında 6 . ilk ona baktım ama boşta değil Fransa ve Brezilya boştaydı , Meksika beni cezbetmişti Fierro ve Torres'den dolayı

Nesil
    2012

İspanya Kupası Çeyrek Final

İlk maçta yedek takımla asistana bıraktığımız maçta 3-1 yenilmiştik bu maçta 90 dakika'da maçı 3-1 önde kapatıp uzatmalarda 5-1'le yarı finale yükseldik

Nesil
    2012

Devam eden At.Madrid deplasmanında Fierro maça kabus gibi başlıyor Saniye 13 gol

Sayfa 53 / 68 İlkİlk ... 343515253545563 ... SonSon

Mesaj Yetkileri