Bunun üstadı Remi Gaillard'dır, Merak eden youtube'dan izlesin onlarca videosu var..
Bunun üstadı Remi Gaillard'dır, Merak eden youtube'dan izlesin onlarca videosu var..
Çok güzel yapmış ya, helal olsun adama. İyi güldüm![]()
Canım FEDA olsun sana !
Michael Owen sezon sonu bırakmaya karar vermiş.
Sakatlık belası peşini bir türlü bırakmadı ve onu bitirdi. Çok severdim kendisini, yolu açık olsun.
Canım FEDA olsun sana !
City'i United deplasmanından 1-2'lik galibiyetle döndü. Ferguson kariyerindeki 900. galibiyeti alamadı. Kun Aguero sonradan oyuna girip harika bir gole imza attı. 4-5 oyuncuyu peşinden sürükleyerek geçen sezonun sonunda QPR'a attığı golün benzerini attı.
Genel olarak iyi bir karşılaşma oldu. United'ın golünde Jones araya girmese RVP müthiş bir gol atmış olacaktı. Jones'un hamlesi yüzünden top girmeyecekti ancak Kompany'e çarparak ağlara gitti. İlginç bir goldü.
Puan Durumu
Gelecek Hafta
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
City sezon başından bu yana en akıllı oyununu oynayarak kazandı. Keşke bu galibiyet puan farkını 12'ye değil de 2'ye indirseydi. Bizde tıpkı geçen sezon ki gibi son saniyelere kadar şampiyonun kim olacağını heyecan içinde bekleseydik ancak olmadı. Bu galibiyet sadece City'nin 2. sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Şampiyonluk hayal yani. Bu arada Aguero harika bir gol atmış, izlemenizi tavsiye ederim.
Canım FEDA olsun sana !
Bu adam tam bir psi.
![]()
Di Canio yani birazcık olsun![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kendinden geçmiş adam.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Bu arada belirtelim, Di Canio bu hafta ilk maçına çıktı Sunderland ile. Ve takıma getirilişi biraz tartışma konusu oldu. Sunderland 2. başkanı falan istifa etti. Di Canio'nun da bir açıklaması var, küme düşersek eşşeğim diye.
Şunu da eklemeden geçemedim, benim gibi bilmeyenler olabilir.
[YOUTUBE="bS1LuSiRrLI"]di Canio[/YOUTUBE]
Gelir gelmez derbi kazandırdı takımına. Bu ivmeyi devam ettirecek büyük ihtimal.
Canım FEDA olsun sana !
di Canio'dan 2'de 2..
Sürprizin kralını yaptılar, düşmezler ligden.
Canım FEDA olsun sana !
Man Utd 3-0 yendi Aston Villa'yı ve şampiyon oldu.
Tebrikler![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=980
Aylar öncesinden belliydi zaten, tebrikler.![]()
Canım FEDA olsun sana !
38 kupa 27 yıl saygı duyulması gerek sadece
rvp de 3 gol attı maçta böylece suarezin ısırık olayından sonra alıcağı cezayla birlikte krallığı garantiledi sayılır
suarez 10 maç ceza almış gol kralı yeniden r.v.p oldu
Last edited by Facx : 24.Nisan.2013 at 20:00 Reason: rakam düzeltildi
Suarez bence EPL'den gitmeyi kafasına koymuş.2 Sezondur yaptıkları ortada artık gitmek istediğini gösterdi geçen sezon yaptığını tekrarlayarak.Gelecek sezon PSG,Real Madrid,Barça,Bayern Munih takımlarından birisine gideceğini düşünüyorum.
Fazlasıyla hak etti bu cezayı.
Canım FEDA olsun sana !
Bu arada daha önce Otman Bakkal'ı da ısırmış 2010 yılında.Demekki gitmek istediği zaman yapıyor bunu.![]()
Liverpool Newcastle'a , Yilmaz Vural degimiyle tecavuz etti resmen
Kimse yazmamış şaşırdım açıkcası.Cardiff'in ardından EPL'ye yükselen 2. takım Hull City oldu.Hasreti dindirdiler sevdiğim bir takımdı iyi oldu onların çıkması.Play-off eşleşmeleri ise şöyle :
Watford - Leicester City
Brighton - Crystal Palace
4 Takımda bayadır uzaktı EPL'ye.4 Takımında kadroları kaliteli başa baş maçlar olacaktır.Kadro kalitesiyle Watford-Leicester'den üstün olan Palace-Brighton yeneni şampiyon olur diye düşünüyorum.
Alex Ferguson sezon sonunda bırakacağını açıkladı. Efsane gidiyor artık. Bakalım yerine kim gelecek, Mourinho getirlir mi acaba ?
...
Sir bırakıyor demek, ben ölünce bırakır diye düşünüyodum. Mourinho'nun geleceğini zannetmem, Britanyalı birisi gelir yine.
david moyes , solskjaer , mourinho 3 lüsünden 1 i gelir valla bi garip oldum ferguson bıraktı yazısını görünce
Bence Manutd bundan sonra yavas yavas gerilere düşer. Liverpool'un şimdiki haline gelir.
City ile Chelsea alır götürür. Arsenal'in de şansı var ama çatır çatır imzaları attırmaları lazım.
Nedense Solksjaer'in geleceği kanaatindeyim.Alex'in öğrencisi neticede![]()
Maçta sakız çiğneyen biri gelir.Gelenek bozulmaz.![]()