1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: Bursaspor Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by himone View Post
    Başka bir çocuk, mesela hani şu Chelsea ve Manchester gibi takımların istediği çocuk, aynı tweetleri atsaydı kulüple ilişkisi kesilir miydi? Buna içtenlikle evet diyebilecek varsa ben de yönetimin kararını doğru buluyorum. Ama tamamen şov amaçlı bir harekettir ve içinde zerre kadar samimiyet bulunmamaktadır. Zaten sonradan tweet atan şahısın kim olduğu da açık bir şekilde olayı anlatıyor.

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Saka gibi bir olay gercekten. Futbolumuzun ne hale geldiginin kaniti. Suha Sidal boyle ilginc seylerle bolca boy gostermeye basladi.
    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ben yazacaktım konuyu ama bu daha açıklayıcı olmuş. Hiç profesyonel bir oyuncunun yapacağı davranış değil ama o bir çocuk. Bunu kabul etmek gerekir. Konuşulurdu, özür diletilirdi. Kestirip atmak da o kadar basit değil. Bursaspor'a da yakışmadı.

Anlamadan, düşünmeden yazmış. Zerre kadar kötü niyeti olduğunu sanmıyorum. Oyuncunun sorunu değil, kulüp bilincini anlatamayan, aşılayamayan kulüp yönetiminin sorunu bu. Genç bir oyuncunun üstüne atıp da kurtulamazsın.

Ayrıca Fernandes'in fanı olması da suç değil. Alex'in fanı olan yüzlerce genç var Anadolu'da. Alex'i örnek alıyorum dediği için kimse onları cezalandırmıyor. Beşiktaş taraftarı da olabilir. Bu da suç değil. Rüştü ve Tanju Galatasaraylı, Sergen Beşiktaşlı diye hiç tavır yapmadık biz. Üslubuna dikkat edecek ama o yaşta o olgunluğa sahip olması çok zor. Hiç hoş olmadı bu.
    Hoş güzel diyorsunuz bende dogru buluyorum.

Ancak şimdi eğer dogruysa bunun vol.2 si var bakalım düşünceleriniz yine devam edecek mi, aynı şekilde ?

http://www.ajansspor.com/futbol/samp..._kizdirdi.html
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post

Ancak şimdi eğer dogruysa bunun vol.2 si var bakalım düşünceleriniz yine devam edecek mi, aynı şekilde ?

Mesajımda yazdığım gibi eğer Bursaspor, bu şekilde davranan her oyuncuyu gönderiyorsa sonuna kadar doğru bir karar dedim, aynı şekilde düşünmeye de devam ediyorum. Çocuğun kulüpten gönderilmesi bence çok yanlış bir karar değil ama bunu herkese yapıyor olmak lazım. Kulüp için önemli bir oyuncu veya geleceği olan bir oyuncu olsaydı adım gibi eminim sadece uyarı alırdı. Bu yüzden samimi olduklarına inanmıyorum, çocuğu resmen ibretlik olsun diye kurban seçmişler, çünkü zatan parlak bir geleceği yoktu.

Aynı olayı GS'ın Melo-Riera, BJK'ın 2 İbrahim ve FB'in Tomas olayları ile bağdaştırabiliriz. O olaylarda oyunculara hiçbirşey yapamadılar çünkü takımları için çok önemli olan oyunculardı. Geçen sene Melo yerine farzedelimki sıradan bir kiralık oyuncu o şekilde kavga çıkarsaydı anında kovulurdu. FB'de Tomas formayı yerine attığında sıradan bir oyuncu olsaydı anında kovulurdu. BJK'ta İbrahim Üzülmez 35 yaşında olmasaydı hala takımda olurdu tam tersi Toraman sıradan veya yaşlı bir oyuncu olsa o kovulurdu. Bursa için de durum çok farklı değil.

Yelken takımındaki sporcu için de geçerli bir durum, eğer FB kulübü tüm sporcularını aynı durumda gönderiyor olsa tamam göndersin, ama göndermiyorsa sıradan bir sporcuyu hemen harcamamalılar. Bir de işin taraftar boyutu var, Bursasporlu oyuncuya yanılmıyorsam taraftardan gelen hiçbir tepki yok. FB veya GS'da ise durum farklı olur, yönetim göndermese bile taraftar zorla gitmesini sağlayabilir. Aynı şekilde Bursaspor taraftarı da çok büyük tepki gösterse yine anlaşılabilir bir durum olurdu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post

Biri oyuncuyu begendigini belirtiyor biri ekmegini yedigi kulube hakaret ediyor. Ayni kefeye koymak sacma olur.

Mesaj Yetkileri