Hoş güzel diyorsunuz bende dogru buluyorum.
Ancak şimdi eğer dogruysa bunun vol.2 si var bakalım düşünceleriniz yine devam edecek mi, aynı şekilde ?
http://www.ajansspor.com/futbol/samp..._kizdirdi.html
Hoş güzel diyorsunuz bende dogru buluyorum.
Ancak şimdi eğer dogruysa bunun vol.2 si var bakalım düşünceleriniz yine devam edecek mi, aynı şekilde ?
http://www.ajansspor.com/futbol/samp..._kizdirdi.html
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Mesajımda yazdığım gibi eğer Bursaspor, bu şekilde davranan her oyuncuyu gönderiyorsa sonuna kadar doğru bir karar dedim, aynı şekilde düşünmeye de devam ediyorum. Çocuğun kulüpten gönderilmesi bence çok yanlış bir karar değil ama bunu herkese yapıyor olmak lazım. Kulüp için önemli bir oyuncu veya geleceği olan bir oyuncu olsaydı adım gibi eminim sadece uyarı alırdı. Bu yüzden samimi olduklarına inanmıyorum, çocuğu resmen ibretlik olsun diye kurban seçmişler, çünkü zatan parlak bir geleceği yoktu.
Aynı olayı GS'ın Melo-Riera, BJK'ın 2 İbrahim ve FB'in Tomas olayları ile bağdaştırabiliriz. O olaylarda oyunculara hiçbirşey yapamadılar çünkü takımları için çok önemli olan oyunculardı. Geçen sene Melo yerine farzedelimki sıradan bir kiralık oyuncu o şekilde kavga çıkarsaydı anında kovulurdu. FB'de Tomas formayı yerine attığında sıradan bir oyuncu olsaydı anında kovulurdu. BJK'ta İbrahim Üzülmez 35 yaşında olmasaydı hala takımda olurdu tam tersi Toraman sıradan veya yaşlı bir oyuncu olsa o kovulurdu. Bursa için de durum çok farklı değil.
Yelken takımındaki sporcu için de geçerli bir durum, eğer FB kulübü tüm sporcularını aynı durumda gönderiyor olsa tamam göndersin, ama göndermiyorsa sıradan bir sporcuyu hemen harcamamalılar. Bir de işin taraftar boyutu var, Bursasporlu oyuncuya yanılmıyorsam taraftardan gelen hiçbir tepki yok. FB veya GS'da ise durum farklı olur, yönetim göndermese bile taraftar zorla gitmesini sağlayabilir. Aynı şekilde Bursaspor taraftarı da çok büyük tepki gösterse yine anlaşılabilir bir durum olurdu.