Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 326 sonuç

Konu: Bursaspor Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu adamların birilerini örnek almaları, beğenmeleri, sevmeleri çok normal. Kaldı ki taraflı tarafsız herkesin saygı duyduğu, sevdiği bir futbolcuyu beğenen birinin bunu dürüstçe söylerek kovulması çok yanlış. Tek diyebileceğim, o çocuğu ekmeğinden edenlere yazıklar olsun.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Çok doğru bir karar olmuş bence. Çocuk dediğiniz adam 19 yaşında, o yaşta birçok kişi lisans seviyesinde okuyor, askere gidiyor veya bir yerlerde çalışmaya başlayıp belli konularda söz sahibi oluyor. Yani "E düşünememiş canım ne var yani?" denecek bir durum değil. Veya ne bileyim "Ne var sanki bunda, hayranlık duyduğu adam olabilir." diyerek geçiştirilebilecek bir durum değil bu. Adam ekmek yediği kulübün gol yemesine, yani bir nevi başarısız olmasına sevineceğini söylüyor resmen.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bir yandan ağır desenizde. Bana göre normal ama keşke özür diletilseydi daha makul olurdu. Yazarken düşünmek lazım kulübünün belli kriterleri var onları göz önüne almalıydı. Saygı duymalıydı. Nasıl ki adamlar kendi Milli Marşını okumadı diye oyuncuyu apar topar gönderiyorlarsa bir Milli kulüp olarak, bu olayda makul karşılamalı herkes.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by himone View Post
    Başka bir çocuk, mesela hani şu Chelsea ve Manchester gibi takımların istediği çocuk, aynı tweetleri atsaydı kulüple ilişkisi kesilir miydi? Buna içtenlikle evet diyebilecek varsa ben de yönetimin kararını doğru buluyorum. Ama tamamen şov amaçlı bir harekettir ve içinde zerre kadar samimiyet bulunmamaktadır. Zaten sonradan tweet atan şahısın kim olduğu da açık bir şekilde olayı anlatıyor.

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Saka gibi bir olay gercekten. Futbolumuzun ne hale geldiginin kaniti. Suha Sidal boyle ilginc seylerle bolca boy gostermeye basladi.
    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ben yazacaktım konuyu ama bu daha açıklayıcı olmuş. Hiç profesyonel bir oyuncunun yapacağı davranış değil ama o bir çocuk. Bunu kabul etmek gerekir. Konuşulurdu, özür diletilirdi. Kestirip atmak da o kadar basit değil. Bursaspor'a da yakışmadı.

Anlamadan, düşünmeden yazmış. Zerre kadar kötü niyeti olduğunu sanmıyorum. Oyuncunun sorunu değil, kulüp bilincini anlatamayan, aşılayamayan kulüp yönetiminin sorunu bu. Genç bir oyuncunun üstüne atıp da kurtulamazsın.

Ayrıca Fernandes'in fanı olması da suç değil. Alex'in fanı olan yüzlerce genç var Anadolu'da. Alex'i örnek alıyorum dediği için kimse onları cezalandırmıyor. Beşiktaş taraftarı da olabilir. Bu da suç değil. Rüştü ve Tanju Galatasaraylı, Sergen Beşiktaşlı diye hiç tavır yapmadık biz. Üslubuna dikkat edecek ama o yaşta o olgunluğa sahip olması çok zor. Hiç hoş olmadı bu.
    Hoş güzel diyorsunuz bende dogru buluyorum.

Ancak şimdi eğer dogruysa bunun vol.2 si var bakalım düşünceleriniz yine devam edecek mi, aynı şekilde ?

http://www.ajansspor.com/futbol/samp..._kizdirdi.html
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post

Ancak şimdi eğer dogruysa bunun vol.2 si var bakalım düşünceleriniz yine devam edecek mi, aynı şekilde ?

Mesajımda yazdığım gibi eğer Bursaspor, bu şekilde davranan her oyuncuyu gönderiyorsa sonuna kadar doğru bir karar dedim, aynı şekilde düşünmeye de devam ediyorum. Çocuğun kulüpten gönderilmesi bence çok yanlış bir karar değil ama bunu herkese yapıyor olmak lazım. Kulüp için önemli bir oyuncu veya geleceği olan bir oyuncu olsaydı adım gibi eminim sadece uyarı alırdı. Bu yüzden samimi olduklarına inanmıyorum, çocuğu resmen ibretlik olsun diye kurban seçmişler, çünkü zatan parlak bir geleceği yoktu.

Aynı olayı GS'ın Melo-Riera, BJK'ın 2 İbrahim ve FB'in Tomas olayları ile bağdaştırabiliriz. O olaylarda oyunculara hiçbirşey yapamadılar çünkü takımları için çok önemli olan oyunculardı. Geçen sene Melo yerine farzedelimki sıradan bir kiralık oyuncu o şekilde kavga çıkarsaydı anında kovulurdu. FB'de Tomas formayı yerine attığında sıradan bir oyuncu olsaydı anında kovulurdu. BJK'ta İbrahim Üzülmez 35 yaşında olmasaydı hala takımda olurdu tam tersi Toraman sıradan veya yaşlı bir oyuncu olsa o kovulurdu. Bursa için de durum çok farklı değil.

Yelken takımındaki sporcu için de geçerli bir durum, eğer FB kulübü tüm sporcularını aynı durumda gönderiyor olsa tamam göndersin, ama göndermiyorsa sıradan bir sporcuyu hemen harcamamalılar. Bir de işin taraftar boyutu var, Bursasporlu oyuncuya yanılmıyorsam taraftardan gelen hiçbir tepki yok. FB veya GS'da ise durum farklı olur, yönetim göndermese bile taraftar zorla gitmesini sağlayabilir. Aynı şekilde Bursaspor taraftarı da çok büyük tepki gösterse yine anlaşılabilir bir durum olurdu.

Şunu da atlamayın, Ozan İpek de sıradan bir oyuncu değildi Bursaspor için, ama şu anki durumuna bakarsanız hal-hareketlerine dikkat etmeyen oyuncuya gereken cezanın verildiğini görürsünüz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bursaspor'da oynuyorsa illa Bursaspor'u tutması gerekmez ki. Tuncay'da Bursa'da oynuyor ama adam Fenerbahçeli yani. Caner Erkin'de GS'de oynarken ben Fenerbahçeliyim demişti. Takılmamak lazım böyle şeylere. Gönderilmesini doğru bulmuyorum hala.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sonuçta daha 19 yaşında, hataya en müsait yaşlarda yani. Siz büyükler büyüklük gösterip affedecektiniz, o da hatasını anlayıp özür dileyecekti bu kadar basit yani. 9 yıllık emek var ortada, bir çırpıda silinip atılması hoş olmadı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post

Biri oyuncuyu begendigini belirtiyor biri ekmegini yedigi kulube hakaret ediyor. Ayni kefeye koymak sacma olur.

Her kurumun değer yargıları farklıdır. Birisi bağlılığa önem verir, bir başkası işim görülsün yeter der. İki olayı karşılaştırmak doğru değil, iki kulübün yapısını da.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bence yaptığı büyük bir hata idi genç oyuncunun. Kulüple ilişiğinin kesilmesini de doğru buluyorum. Fernandes hayranlığına denecek bir şey yok ama bünyesinde bulunduğu takımın gol yemesine sevinebileceğini belirtmek bana küçük bir yanlış olarak gelmiyor.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İbrahim Yazıcı kalp krizi geçirmiş.Kalbi durmuş sonra tekrar çalıştırmışlar habere göre.Şu an yoğun bakımdaymış.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Geçmiş olsun. Acil şifalar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Allah şifa versin, geçmiş olsun.
    Canım FEDA olsun sana !

Yaprak Dökümü'nün Ali Rıza Bey'ine döndü durumu. Geçmiş olsun başkan.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

İbrahim Yazıcı hayatını kaybetmiş. Herkesin başı sağolsun. Tüm Bursa Camiasının.
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

başımız sagolsun allahtan tüm sevdiklerine sabır versin..

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Çok yazık oldu başkana Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin. Önemli hizmetler etti kulübüne Allah rahmet eylesin.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Bursaspor camiasının ve Türk sporunun başı sağolsun.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hikmet Karaman Cıktığı 14 Maçta 8 Galibiyet 3 Beraberlik 3 mağlubiyet aldı.

Son maçta gençlere şans verdi.Ve her fırsatta kendisine zaman verilmesine istedi."24 KİŞİLİK ELİT GENÇ GRUBU YAKALADIM.ALT YAPI HOCALARIMA TEŞŞEKKÜR EDERİM.BİRAZ SABIR GÖSTERİLİRSE COK FARKLI ŞEYLER OLACAK,TÜRK FUTBOLUNA YÖN VEREBİLİRİZ DEDİ"..

Gençlerbirliği maçında yaklaşık 6-7 altyapı oyuncusu aldı kadroya.3 oynattı.Bazıları ümit vaad ediyordu.

Başaralı olucağını biliyordum.Bu sezon yanlız önümüzdeki sezon tam bir bilmece olacak.Eğer Avrupa'da gruplara kalamasa takımı yine cok büyük sıkıntı bekliyor.

Ben bu sene inanıyorum ki Hikmet Karaman Şampiyonlar Liginden sonra.Uefa Avrupa liginde Bursaspor'u gruplara sokacak.

Ligde avrupa'ya gidip gitmemeye bağlı.Eğer avrupada gruplara girerse.Ligde Bursaspor eser.Giremese işler o zaman tersine döner.

Ertuğrul Sağlam'ın iki sezondur yaşadığı sıkıntı buydu AVRUPA KUPALARINA katılamama.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Hikmet Karaman gözetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Yeşil-beyazlı futbolcular koşu ve güç artırıcı kondisyon çalışması yaptı.

Bu arada Hikmet Karaman'ın isteğiyle antrenman, uzaktan kumanda edilen kameralı helikopterle havadan görüntülendi. Deneme amaçlı yapılan çekimlerde istenilen verim sağlanırsa Karaman'ın bundan sonraki tüm idmanları helikopterle yüksekten kayıt altına aldıracağı bildirildi.

Degisik bir adam bu Hikmet Karaman

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Hikmet Karaman gözetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Yeşil-beyazlı futbolcular koşu ve güç artırıcı kondisyon çalışması yaptı.

Bu arada Hikmet Karaman'ın isteğiyle antrenman, uzaktan kumanda edilen kameralı helikopterle havadan görüntülendi. Deneme amaçlı yapılan çekimlerde istenilen verim sağlanırsa Karaman'ın bundan sonraki tüm idmanları helikopterle yüksekten kayıt altına aldıracağı bildirildi.

Degisik bir adam bu Hikmet Karaman

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

haydi bakalim hikmet hocanin hayalleri gerçek oldu yillardan beri cl cl der al sana bedavadan cl hoca

aa o halk tvnin helikopteri değil mi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Carson ile Pinto'da dönüyormuş...
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hikmet hoca Batuhan Altuntaş'tan sol bek yaratmaya çalışıyor. Hazırlık maçında sol bek oynuyor çocuk şu an...

Transferler için taraftardan sabır istedi..

4 bölgeye 4 transfer olacakmış...

Bekliyoruz hala..
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

1. Hafta | Eskişehirspor - Bursaspor
    2. Hafta | Bursaspor - Galatasaray
    3. Hafta | Antalyaspor - Bursaspor
    4. Hafta | Bursaspor - Beşiktaş
    5. Hafta | Ç.Rizespor - Bursaspor
    6. Hafta | Bursaspor - Akhisar
    7. Hafta | Karabükspor - Bursaspor
    8. Hafta | Bursaspor - Kayserispor
    9. Hafta | Konyaspor - Bursaspor
    10. Hafta | Bursaspor - Fenerbahçe
    11. Hafta | Sivasspor - Bursaspor
    12. Hafta | Bursaspor - Kasımpaşa
    13. Hafta | Elazığspor - Bursaspor
    14. Hafta | Bursaspor - Gençlerbirliği
    15. Hafta | Trabzonspor - Bursaspor
    16. Hafta | Bursaspor - K.Erciyespor
    17. Hafta | Gaziantepspor - Bursaspor
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

YAKLAŞIK 16 BİN KOMBİNE BİLET SATILDI

Yeşil-beyazlı taraftarlar, geçtiğimiz sezon 5 bin 500 TL ila 375 TL arasında değişen kombine bilet fiyatlarında yüzde 50 oranında indirime gidilmesiyle adeta gişelere akın ediyor. 12 Temmuz Cuma günü genel satışına başlanılan kombine biletlerden yaklaşık 16 bin adet satış yapıldığı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon 2 bin civarında kombine satışı yapan Bursaspor'da, bu sezon ise taraftarları ilk gün itibariyle bu rakamın iki katına ulaşılması yeşil-beyazlı yönetimi de sevindirdi.

Öte yandan satışlarının başlamasının ardından kısa sürede tükenen Kapalı Kale Arkası ve Maraton Tribünü kombinelerine ilaveten, taraftarlardan gelen yoğun talep doğrultusunda Aile Tribünü Kombinesi'nde de genel satış başladı. Dün sabah saatlerinden itibaren satışa sunulan Aile Tribünü'nün fiyatı 300 TL olduğu bildirildi.
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bursaspor: 0-3 :Zaglebie Lubin
    Bursaspor: 0-3 :Erciyesspor
    Bursaspor: 1-4 :B. Dortmund
    Bursaspor: 1-5 :E. Frankfurt

Bursaspor adına pek verimli bir hazırlık dönemi geçtiği söylenemez, Hikmet Karaman blöf mü yapıyor acaba : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Genç oyuncuları oynatıyor sanırım Enes Ünal gol atmış Frankfurt'a rakipleri as ağırlıklı oynamış olabilir ondan skorların böyle olması normaldir.

Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri