dordmund maçına yanlış resim koymuşsun hocam
Ligde de 100 gol barajını geçeceğiz bu sene![]()
dordmund maçına yanlış resim koymuşsun hocam
Ligde de 100 gol barajını geçeceğiz bu sene![]()
Barajı geçersin hocam, bu arada süper gidiyorsun.
Hocam asıl sana tebrikler harika olmuş![]()
![]()
Kadro uyumunu solıcektın unuttun galıba merak ettım bır bakarmısın![]()
Teşekkür ettim
hocam baktım paylaşmayı unuttum eve gidiince oyunu oynayıp grafiğe dalıyorum hemen, misalen yukarıdaki grafiği hazırlamak dün abartısız 5 buçuk saatimi aldı , kadro uyumu % 82'ydi en son şuan 90 'lara tırmanmıştır ama şu da etkiliyor olabilr , ŞL 'de ve Ligde rotasyon yapıyorum o rotasyon uyumu etkiliyor mu bilmiyorum ama en son % 82 olduğunu biliyorum![]()
biz teşekkür ederiz hocambaya uğraşmışsın , ama süper olmuş gerçekten .
Hocam gerçekten muhteşem gidiyor kariyer. Herkes fikrini beyan ediyor bende eğer buradaki misyonunu tamamladığını düşünüyorsan Milli takımımız yada İngiltere gitmeni isterim
Ve eğer zahmet olmazsa Galatasaray kadrosunu gösterebilir misin ? Şimdiden teşekkürler.. Başarılarını devamını dilerim...
teşekkür ederim kardeşim , keyif alınca saatin nasıl geçtiğini anlamamışım valla
Teşekkürler , aslında dediklerinin hepsini düşünüyorum ilk aklımda Meksika ve Türk milli takımı vardı ama iki takımda şuan başarılı hocalarından memnunlar Dünya kupasına katılıyorlardı hatırladığım kadarıyla boşta Brezilya ve Fransa vardı beni çok cezbetmedi , orada oyuncum olmadığı için , ama önümüzdeki yıl yüksek ihtimalle ingiltereye gidicem akşamda gs ve bonus olarakda Fb'nin kadrosunu paylaşırım bu arada bilgin olsun bu yıl gs ligde epey düşüşde geçen yıl gençler birliği şampiyon olunca Fenerbahçe biraz paraya kıydı bu yıl , ligde açık ara önde![]()
valla bende yapabilsem seve seve edecemde yapamıyorum( of
neyse akşam güncellede öyle gel.
Bu yıl her yerde sevillanın adı söylenecek=)
Bende teşekkür ederim cevapların için. akşamı sabırsızlıkla bekliyorumTeşekkürler , aslında dediklerinin hepsini düşünüyorum ilk aklımda Meksika ve Türk milli takımı vardı ama iki takımda şuan başarılı hocalarından memnunlar Dünya kupasına katılıyorlardı hatırladığım kadarıyla boşta Brezilya ve Fransa vardı beni çok cezbetmedi , orada oyuncum olmadığı için , ama önümüzdeki yıl yüksek ihtimalle ingiltereye gidicem akşamda gs ve bonus olarakda Fb'nin kadrosunu paylaşırım bu arada bilgin olsun bu yıl gs ligde epey düşüşde geçen yıl gençler birliği şampiyon olunca Fenerbahçe biraz paraya kıydı bu yıl , ligde açık ara önde![]()
Karabulut:hakikati Arıyorr.. :dd
bana kale alamazsın ki ben stadyummuyum?
Teşekkür ederim. hocam birde ricam olacak zahmet olmazsa ve müsaitsen
Gs den Pereyra, Emre Çolak, Hyland Fb'den de jonas, mendez profillerini paylaşırmısın![]()
bizim snijder ne oldu acaba![]()