Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Orduspor kazanır

6 27.27%
  • Berabere biter

4 18.18%
  • Fenerbahçe kazanır

12 54.55%
1 ile 30 arası toplam 164 sonuç

Konu: Orduspor - Fenerbahçe | STSL 28. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nedense böyle haberler hep futbolcu sükse yapınca çıkıyor.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Nedense böyle haberler hep futbolcu sükse yapınca çıkıyor.
    Buca Akademisi'nin patronuydu kendisi. Haber değil bu. Lağvedildi Buca Akademisi. Altınordu'nun Yönetim Kurulu Başkanı şu an. Sitem yazısı yazmış, haberi nereden çıkardınız?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Buca Akademisi'nin patronuydu kendisi. Haber değil bu. Lağvedildi Buca Akademisi. Altınordu'nun Yönetim Kurulu Başkanı şu an. Adam sitem yazısı yazmış, haberi nereden çıkardınız?
    Bende diyorum ki neden bunlar daha önce paylaşılmıyordu ? Adam iyi oynamaya başladı tabii, çıkarıyorlar haberleri yazıları. Salih'in ismi duyulmadan önce neredeydiniz diyor insan ister istemez. Benimde sitemim buna.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Bende diyorum ki neden bunlar daha önce paylaşılmıyordu ? Adam iyi oynamaya başladı tabii, çıkarıyorlar haberleri yazıları. Salih'in ismi duyulmadan önce neredeydiniz diyor insan ister istemez. Benimde sitemim buna.
    Salih'in bulup Buca'ya kazandıran kişi zaten kendisi? Daha önce neredeydiniz ne demektir? Daha önce Salih'i tanıyan kişi zaten.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Salih'in bulup Buca'ya kazandıran kişi zaten kendisi? Daha önce neredeydiniz ne demektir? Daha önce Salih'i tanıyan kişi zaten.
    Ben bu yazıya birşey demedim ki zaten, sen yanlış anladın. Şu şekilde anlatayım ; geçenlerde Samet Aybaba çıkıp demişti işte ben daha önce gelseydim takımın başına Salih'i Beşiktaş'a kazandırırdım vs. Benim kızdığım nokta bu. Adam tercihini yapmış işte geçmişi kurcalayıp durmanın alemi ne. Birde Salih'in GS'de oynamak isterim mevzusu var. İşte daha önce neden çıkmadı da, Salih iyi oynamaya başlayınca çıkmaya başladı, çıktıysa da neden gündeme daha yeni yeni düşüyor ? Ona kızıyor işte insan.
    Canım FEDA olsun sana !

Mesaj Yetkileri